Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vida Čadonić Špelić

Vida Čadonić Špelić

Je edina, ki na zborovanju NSi ni pela slovenske himne in se ni držala za srce. Je Židinja?

Odgovor na objavo uporabnika
Cepidlakec, 13.09.2025 ob 20:58

Je edina, ki na zborovanju NSi ni pela slovenske himne in se ni držala za srce. Je Židinja?

Brezhrbtenicarka. Prozorna vaza. Brez barve, vonja in okusa.

Katero državo zastopa?

Kdaj bo Vrtovcu zastavila kakšno vprašanje v parlamentu glede obvodnega financiranja stranke NS?

Potomka Uskokov. Srbijanka.

, 13.09.2025 ob 21:19

Potomka Uskokov. Srbijanka.

Ja, kot npr. Mahnić.

Kojk je pa to eno zoprno in avšasto babše. Bogi njen dec, če ga sploh ma.

Najbrž ji je Vrtovec prepovedal peti ?

Ne. Tvoji ić rdeći okupatorji.

Kozla se mi ob genocidalni himni. Tam nabija, a cela Zlovenija je nastala kako že. Grem cuno na usta dat, ker se mi kozla 😉

Kot spužva z govorjenjem in delovanjem.

Se je ne da poslušat. Odbijajoče, dikcija katastrofa. Zaradi tega niti vsebini njenih predavanj se ne da slediti. Ne da bi si tega človek želel).

Kako ne? Ona je globoka katoličanka. Izrecno proti evtanaziji zaradi krščanske vere. Kako gre tole in komunizem skupaj?

Zakaj pa naj bi pela?Dol ji visi za Slovenijo kot vsem politikom in vsem Slovencem.Ona vsaj pokaže,ostali politiki pa še vedno igrajo.

Mogoče pa gospa nima posluha. Načelna, z jasno artikulacijo, lepo slovenščino, lepo jo je poslušat.

Težko jo je gledat, veščo staro.

YeahRight, 15.09.2025 ob 08:08

Težko jo je gledat, veščo staro.

Še teže poslušat.

kako mi je pa ta ženska anti, to ni res. Govori čist isto kot pred leti Majda Potrata, ti dve bi lahko bili sestri po govoru

Mogoče ne zba besedila? Da nima posluha, je že znano.

Hrvatica iz Slunja je, saj priimek Špelić izhaja iz slovenskega imena Špela.

Takojeto, 15.09.2025 ob 11:59

Hrvatica iz Slunja je, saj priimek Špelić izhaja iz slovenskega imena Špela.

Je iz malekga kraja čisto na SLO-HR meji. Res se je ne da poslušat.

Gospa Grdun ima mamo slovenko in atija croata, pa poročila se je tut s kroasanom.

Men se kozla ko jo že vidim, ko pa gobec odpre in začne bruhat po drugih  je pa ?

Nikoli ne bo pozabljena ko je bila na čelu veterinarskega inšpektorata.  V ključnih trenutkih ko bi morala opravljat svoje delo je pa nek kruh poljubljala na nekem cerkvenem dogodku.   Takrat se mi je zagabila v dno duše.  Zato pa sedaj lahko gobca kar hoče. Zame je samo ena nesposobna stara vešča katera bi morala na smetišče politike….  Kot še marsikdo drug tudi.

Kdor je bolj zaprte narave mu lahko poslušanje gospe pomaga pri odvajanju ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close