victoria’s secret
Victorias Secret izdelke lahko kupiš le v USA in Kanadi.
Poštnino plačaš takrat ko naročiš izdelke $15,00 (celotni znesek ti odvedejo ob plačilu s kartico), plačaš pa še carino, cca. 15 – 20 EUR, ob dvigu robe na pošti.
Če vprašaš mene, se splača vsek cent, jaz naročim enkrat letno več kosov, tako da praktično modrcev v SLO v trgovini nisem kupila že več kot 5 let.
LP, M.
LP! Sicer ne sodi na ta forum… Imam čisto nove, nenošene kopalke Victorias secret, pink z belimi krogci, številka xs. Sem jih dobila za darilo, pa mi niso prav (ŽAL!!!) Zgornji del podložen, vložki se lahko odstranijo. Lahko se nosijo s trakcem okoli vratu ali brez. Če katero zanima, naj pošlje mail, pa pošljem sliko…
Hei, hei
Vem, da je bilo že veliko vprašanj glede poštnine in carine iz ZDA, pa vendar še jaz vprašam kako je to vse skupaj????? Saj nameravam si kupiti čevlje/škornje ter kopalke skupaj je znesek 300$. Koliko me bo prišla carina ter poštnina, ter kako dolgo čakaš???
Hvala že vnaprej za odgovore…. 🙂
Zelo podobne kopalke, kot so Victoria Secret, torej žive, pisane, enobarvne, podložene… najdete na tej povezavi http://kopalke.weebly.com/
Forum je zaprt za komentiranje.