Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

Ali kdo pozna to znamko spodnjega perila, oz. kopalk, oz. oblačil…? Sem ravno čekirala njihovo internet stran (>http://www.victoriassecret.com

koliko se spomnim je bilo neki časa nazaj govora o tem perilu…
mislim,da ga ena punca iz foruma celo naroča iz ZDA…
tako,da če ne bo kakšnega odovora malo poglej za nazaj…

LP

moja bivša sodelvka ga kar redno naroča in je zadovoljna. samo enkrat se je zgodilo, da ji niso prav poslali, pa je zadevo zavrnila in brez težav dobila zahtevano.

Dost žensk to naroča.
Trgovine imajo samo v zDA, razen mogoče kakšne stare kolekcije dobiš kje.
SAmo perilo je pa izjemne kvalitete.
lp

še dobr, da majo trgovine samo v ZDA…jest mam namreč to slabo lastnost, da ko sm žalostna grem kupovat spodnje perilo…in če bi takšne stvari prodajal kje v moji bližini….adijo plača :))
res so nori modelčki….

Ena izmed najbolj prestižnih znamk spodnjega perila. Njihova predstavnica je pa Tyra Banks, temnopolta manekenka, ki je zaslovela prav s pomočjo te firme.

Pa sedaj , ko je Heidi Klum “na porodniški”, je njihov vodilni angelček Adriana Lima….

Super perilo, že 4 leta ne kupujem nobenega drugega!

Živjo,
jaz sem naročila pre 1 mesecem oblačila, pa sem morala plačati carino, po plačilo le teh pa je prišla majca oz top 6.500,00 SIT, malo preveč se mi zdi.
Lp,
Paloma

hja…..tudi na to je potrebno računati pri naročilu. Tako da vse naročeno pride še skoraj enkrat dražje-vsaj 80% osnovne cene. “Skozi carino” lahko padeš le, če naročiš eno ali dve stvari, ki ti jih pošljejo v pismu in ne v paketu. Pa še to ne vedno!

Pa nič ne mislite, da bo sedaj po vstopu v EU kaj ceneje – naročeno iz Amerike bo še vedno ocarinjeno skoraj tako, kot do sedaj!

Je pa res, da na koncu kvaliteta odtehta dvojno ceno in vso slabo voljo, ki nastane ob urejanju papirjev s slovensko carino in špediterji.

Lep popoldan!

a se da naročat katalog?Js sem ga prek interneta, ko sem izpolnila obrazec, pa nisem nič dobla.To je že kakih 5,6 mesecev nazaj.K so mi oblačila res ful nora.Ful dobr.

Uživajte

Pred kratkim sem v neki hrvaški reviji prebrala, da prihaja na Hrvaško (ali pa je že), če se ne motim v Zagreb. Pobrskajte še malo na hrvaških iskalnikih, morda bo kaj ven vrglo.

Pozdrav,

Paja

za lucky girl:

če boš kdaj kaj naročila, boš dobivala po pribl 2 kataloga na mesec; če ne boš, pa težko, da kakšnega…..

Za pajo1:

glede VS-a na Hrvaškem si lahko prebereš spodnje:

Nočko!

Jaz sem ravno prišla iz ZDA in sme kar nekaj dolarjev pustila v Victoria’s Secret…v prodajalnah so izredno prijazni, cene so za naše razmere izjemno ugodne, glede na ostela cen spodnejga perila v ZDA pa so zelo visoke. Kar se tiče kvalitete sem slišala v glavnem samo pohvale, tako da upam, da bo res tako, zaenkrat sem zadovoljna. Z naorčanjem preko interneta pa nimam izkušenj.

Veliko zabave pri kupovanju in še več užitkov pri nošenju….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close