Victoria’s Secret
Ali kdo pozna to znamko spodnjega perila, oz. kopalk, oz. oblačil…? Sem ravno čekirala njihovo internet stran (>http://www.victoriassecret.com
hja…..tudi na to je potrebno računati pri naročilu. Tako da vse naročeno pride še skoraj enkrat dražje-vsaj 80% osnovne cene. “Skozi carino” lahko padeš le, če naročiš eno ali dve stvari, ki ti jih pošljejo v pismu in ne v paketu. Pa še to ne vedno!
Pa nič ne mislite, da bo sedaj po vstopu v EU kaj ceneje – naročeno iz Amerike bo še vedno ocarinjeno skoraj tako, kot do sedaj!
Je pa res, da na koncu kvaliteta odtehta dvojno ceno in vso slabo voljo, ki nastane ob urejanju papirjev s slovensko carino in špediterji.
Lep popoldan!
Jaz sem ravno prišla iz ZDA in sme kar nekaj dolarjev pustila v Victoria’s Secret…v prodajalnah so izredno prijazni, cene so za naše razmere izjemno ugodne, glede na ostela cen spodnejga perila v ZDA pa so zelo visoke. Kar se tiče kvalitete sem slišala v glavnem samo pohvale, tako da upam, da bo res tako, zaenkrat sem zadovoljna. Z naorčanjem preko interneta pa nimam izkušenj.
Veliko zabave pri kupovanju in še več užitkov pri nošenju….
Forum je zaprt za komentiranje.