Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vichy lipocure

vichy lipocure

koliko stane ta nov proizvod proti celulitu? ga je možno kupiti le v lekarni ali tudi v drogeriji? hvala.

pa še to: ga je katera že uporabila in ali je res tako učinkovit?

Vichy lahko kupiš samo v lekarni. Učinkovit je pa toliko, kot vsi tovrstni pripravki – NIČ!

Vichy je naprodaj samo v lekarnah, rekla bi, da stane okrog 5000 sit, kolikor je stal tudi podoben proizvod, ki je bil v prodaji pred tem (Lyposine)

Koliko si jih pa že poskusila, da lahko to trdiš?

Moja kolegica v službi sproba vse, kar pride za celulit na tržišče, pa ni še nobenega učinka.

Možno ga je kupiti samo v lekarni. Meni ga je včeraj kupil mož, stane pa 6000 – pa še nekaj. Točne cene ne vem.
Koligica, ki je zaposlena v lekarni (in ki je že to preiskusila) je rekla da je zelo dobro.

Jaz imam zdej to doma in danes zvečer prvič poskusim.

Jaz pa lahko rečem, da se tudi pri uporabi cenejših krem (Afrodita, L’Oreal..) videz kože izboljša, če se redno mažeš oz. kremo vmasiraš v kožo.
Koža je definitivno lepša na pogled, celulit ni tako viden, kot prej.

Verjetno pa ne izgine, ampak se ponovno pojavi po prenehanju uporabe.

Takih ja, ki kupijo, pa imajo doma na polički ali na robu banje vseh vrst maž, je pa veliko.

Žal je tako, povsod drugod, samo tam ne, kjer bi bilo treba:-)))

Janika, če dovoliš: predno boš s tem začela, si naredi en fajn piling, da odstraniš odmrle celice. LP

Čisto vseeno je, s čim se mažeš – edino, kar pomaga, je masaža. Preberite si kak članek o tem, kaj celulit sploh je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close