Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vichy/eucerin/avene

vichy/eucerin/avene

Katera je vam bolj všeč, katero bi mi svetovale…
Thx!
😉

Odvisno za kakšno vrsto kože, pa odvisno od izdelka, vsaka znamka ima dobre in slabe izdelke! Mal več boš morala povedat!

Pozdravljena, meni je Vichy zelo všeč imam pa bojl suho kožo in uporabljam Nutrology 1. Za ostali dve ti ne morem svetovati, ker jih še nisem preizkusila.

Jaz sem zaenkrat poizkusila vsega po malem (izmed naštetih), testerji pač:) Ne morem se pa odločit kaj zares kupit;( Cena ne vpliva, saj se vse vrti tam tam. Bolj me zanima, kaj imate ve.

Hruška, daj povej kakšno imaš kožo…ne vem ali ne razumeš, da nima ena znamka vseh izdelkov super ampak ima vsaka dobre in slabe proizvode!

Oj, Alja, veš da na to pa nism pomislila;))
Imam bolj suho in občutljivo kožo. Tale Nutrilogie 1 in 2 mi je fina, med tem ko sem dobila po Thermalu 1 in 2 po nekaj dneh uporabe mozoljčke. Sem pa poizkusila tudi tester od Avene in Eucerina in mi je bilo prav tako u`redu. Sicer me bolj mika Vichy, čeprav še sama ne vem zakaj?!? Najbrž se mi lepše sliši-vem, trapasto!!
Zdi pa se mi, kot da sta Euc. in Av. bolj nežna, prijazna koži, manj odišavljena… zato me je zanimalo, kaj bi/ste izbrale ve.
S kremami iz drogerij, z raznimi sadnimi voski… nimam dobrih izkušenj-meni ne pašejo.

Hruška, za tvojo kožo bo najbolj primerna kozmetika od Alverde (DM), ki je zelo naravna, zelo kvalitetna in tudi zelo poceni. Probaj, ne bo ti žal. Vzemi proizvode za nego suhe in občutljive kože, načeloma je tako kot sem rekla, da niso vsi izdelki v redu od ene firme, ampak tale Alverde ima pa skorajda vse izdelke super. LP

Alja

Alja hvala! Doma sicer že imam eno tako od DM, res nisem imela nobenih ispuščajev po njej, se pa moja zelo slabo maže;( Ni stara, a se vseeno vleče, ko se mažem, kot neka mrenica, razslojeno. Na koži ostane bela plast… Ne znam dobro opisat.

Fuj!

poizkusi se namazati takoj po toniku,ko je koza se nekoliko vlazna,se bo lepo razmazalo.

Hruška, potem pa pozkusi kakšno drugo kremo od Alverde. Lahko pa tudi od Schellerja.

Cao!!!

Mene pa zanima če katera se prijavim na forum Planet-Lepote. Registracija še uspe, potem pa me opomni da nimam nekih piškotkov?? Kako se to nastavi? Zdaj lahko samo berem, sprasevat pa žal ne morem.

Lp, maruša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close