Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vic za lep dan

vic za lep dan

Sedijo dva blondinke v kafiču in pijejo koktejl, pravi ena;” o,si že spila,ti prinesem še en kozarec?”. Druga odgovori;” kaj pa naj delam z dva prazna kozarca?”……

“z dvema praznima kozarcema?” je težka slovenščina, kaj?

pa ne mi o slovenščini tukaj na forumu, majke ti. Če tu kdo piše v lepi slovenščini potem pa res ne vem….

Ne gre za lepo slovenščino, ampak za to da ni cigansk napisan.Štekaš??

ne ne štekam, saj je vic ne pa spis, boste ocenjevale,da grem na tečaj?

AH AH … ŽENSKICE S ČIM SE VAM DA UKVARJAT. SAMO, DA SE LAHKO KREGATE.

Punce ne se kregat. Prilagam, dva vica, da se boste smejale, ne pa kregale. Sta na isto temo (kozarci, »tekočine«) – samo brez blondink, da ne bo zamere.

V šoli je hotela učiteljica otroke podučiti kakšno zlo je alkohol in kako je škodljiv za zdravje ljudi. Da bi jim to še potrdila je pripravila preizkus. Vzela je dva kozarca, enega napolnila z vodo, drugega z vinjakom in v vsakega dala po eno glisto. Čez čas je glista v kozarcu z vinjakom poginila, tista v vodi je pa živahno plavala. Da bi učiteljica preverila, kaj so se otroci naučili je vprašala, kdo bi vedel povedatim na kaj je pokazal preizkus.
Po kratkem molku v razredu se je oglasil Janezek iz zadnje klopi:
“Tršica, ta preizkus nam pove, da je alkohol dobro zdravilo proti glistam!”

Pijančka se majeta proti domu, ko nekomu od njiju spodrsne , pade, se skotali po bregu navzdol in pristane v deroči reki, kjer je tudi utonil. Na kraju nesreče se zbere velika množica ljudi, policisti in reševalci obravnavajo tragično dejanje. Policisti zaslišujejo preostalega živega pijančka, kako je bilo. Ko jim je razložil mu je eden od policistov dejal:
“Ste videli, da je alkohol lahko življenjsko nevaren?”
“To pa ne bo držalo! Dokler je pil pivo in pelinkovec je bil še živ, ko je pa spil vodo je pa umrl!”

LP, Škorpjon

Takim kot si ti kika noben tečaj ne pomaga.Pomagala bi sam
>one way ticket

a si ti pozabla kakšne tablete vzet, recimo proti shizofreniji, al kaj takega
dej smiri mal živce
ženska je sam jebeni vic napisala, si že kdaj slišala vic v knjižnem jeziku???
mislim svašta peecka rodi samo para neće

Ja ne vem če obstojajo tablete prot čefurjem, ki pišejo stokrat prežvečena vica.

🙂

heh no saj se tudi ti ne moreš ravno pohvaliti z nekim znanjem slovenščine, tko da se ne blamirat

OBSTOJAJO?????

a pol je
jaz obstojam
ti obstojaš
on obstoja…..

glede na to, da si tak zavzeta, verjetno poznaš tisto “Le čevlje sodi naj kopitar…..”

kakor koli: jaz sem tud debelo pogledala, ko sem prebrala “kaj naj delam z dva prazna kozarca”. mislim, to pa res niti pogovorno ni. ma kaj pogovorno, ni slovensko! sramota za slovenko, da ne zna slovensko. no, vsaj mene bi bilo sram.

Ja kva pa smaili spodi.Tega noute vi nikol poštekal, pa če še tok študirate slovenščino.

jaz sem ukrajinka,živim tukaj štiri leta in sem na svoje znanje slovenskega jezika ponosna(za tako kratek čas). Kar se tiče pa vica mi ga je dan prej povedala čistokrvna slovenka, tako kakor mi ga je povedala sem ga jaz napisala vam.Tako,da draga kikla, lepo pišeš, pokaži ja, kako kulturna slovenka si ti. Venuss – tebi pa hvala.

dej dej,,kr neki,,,,usta zaprite vse k mate kj proti vicu za povedat,,,,me prov zanima,,kok ste mele slovo,,,ja prov vidite slovo……senkal so vam ocene,,prav zato ker ste slovenke,,tisti k smo pa kaj znal se pa nismo prav pisal..tiho tam,,,,,smrde ene,,grde!!!!!!!!!!!!!!!

A ni dost da so vam državljanstvo šenkal, zdaj bi rad mel pa še sama odlična spričevala.Sej bi jih lohk sabo prnesel.
(14-dnevni tečaji srednjih šol in tako naprej)

kikla – kako lahko zivis s toliko sovrastva v sebi? Kaj ste jim senkali,saj so ziveli v skupni drzavi 64 let,ce te zanima zgodovina se javi, ocitno jo bolje poznam kakor ti ,ki si domacinka.

Katero zgodovino in kdo je vas učil to vemo.Kar se pa tiče znanja slovenščine pa raje komu drugemu prepust.Recimo meni.;-)

saj bos kmalu v EU tudi ti cutila,kako je biti cefur

Mi smo že vsega hudga navajen(64 let).Me pa prav zanima v katerem jeziku boš EU-jevcem vice pravla?

Lisn ju, košček cunje, kateri pravimo kikla!

Dej no dej, pejd raj mau kavsat, da se znebiš viška neumnosti v glavi.
Al pa kej delat, da te hudobni duh brez dela ne dobi, pol se pa prepiraš. Simpl es det!

nobody, Phoenix, AZ

nobody is perfect

Ja seveda, kar skoz bomo delal, še ob dveh ponoč sam da boš ti srečen.
**** off you all.

No preprirljivčki… zdaj pa k še enemu vicu:
—–Kranjski Janez———

Zakaj so Američani mislili, da je Kranjski Janez terorist?

Zato ker je prijatelja o eni punci vprašal: “Al kai-da?”

sreca,da je malo taksnih ljudi kakor ti KIKLA – strupenjaca

ej kikla ,,,a so te mal sprcal,,kaj,punca moja,,,ne z nami cesenj zobat,,pod NAMI mislim tuki nas na forumu,,k nam je do zura ne pa do zajebancije pa ruganja u glavo,,hvala:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close