Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VIBRATOR

VIBRATOR

Kupila si bom vibrator, ne vem pa kako ga bom sploh uporabljala. Ali mi lahko natrosite nekaj praktičnih nasvetov. Kako naj vibrator uporabim v dvoje in ali ga lahko kdaj posodim tudi mojemu partnerju. Prosim za nekaj nasvetov.

Informacije o uporabi dobiš pri prodajalki ali prodajalcu tam kjer ga boš kopila. Tukaj gor ni treba postavljati taka vpršanja.

če ne veš, kako ga boš uporabljala, si ga sploh raje ne kupi 🙂

In kaj bo partner delal z vibratorjem,če mu ga posodiš?

Uporabi domišljijo!

no, mislim, da z odgovori še nisi zadovoljna :))) naj ti povem samo eno, mojo najnovejšo izkušnjo, ki jo res moraš probat. uporabi ga skupaj s svojim dragim in sicer tako, da eno luknjico zafila on, drugo pa vibrator 🙂 jaz sem bila totalno presenečena – seveda v pozitivni smeri

In v katero luknjico si dala vibrator in v katero te je nabijal tvoj partner?

:))) sem probala obe varianti 🙂 najbrž me boš vprašal, katera mi je bla najbolj všeč! težko rečem. ti pa povem, da je tudi mojemu ugajalo, ker je vibratorček seveda oddajal vibracije, ki jih je čutil tudi moj dragi!

Si mu ga uturila v šupak?Ali sta kaj namazala zadevo?

Ej pa ne pozab štemplat za garancijo

Eh, tale Žan pa res nima nobene domišlije in nasploh bolj malo zastopi, ugotavljam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne ti meni govoriti kdo kaj zastopi in koliko.Ne poznaš popolnoma nobene šale in o sexu bolj malo veš in si “VSEVED” tam koder nimaš prakse in podlage.

ne ne! bog ne daj, on ne želi ničesar v “šupak”! sem samo jaz uživala v obojem hkrati

No saj sem se malo šalil,glavno,da vidva uživata in še tako naprej.

upam da ga predem ga das iz anusa v vagino vsaj dobro razkužiš, saj veš zenske so zelo dovzetne za razna vnetja ter glivnične okužbe. kar početje kot je ringešpil iz ene v drugo povsem opravičuje.

a veste tisti vic , ko nuna pride k ginekologu pa pravi, da ji je vibrator ostal notri. pa on čez kake pol ure teškega dela pravi: imam eno slabo in dobro novico. pa pravi nua. povejte najprej slabo…
ja nisem ga upsel spraviti ven! JA , kaj je pa polj dobra, če je to slaba pravi nuna?
pa ginekolog: sem ga vsaj tako obrnil , da boste lahko baterije menjali!!!

šala vedno prav pride, jaz pa se tako rada vržem v razlaganje :))) ja, tut šala ima pri teh stvareh pomembno in prijetno vlogo 🙂

Iztok, vibrator ni treba nič razkuževati, dovolj je, če se ga umije z vodo in z blagim milom

Hm moji ženi pa je pregorel.

Za začetek ga daj na polico. Glej ga nekaj dni, da se boš z njim spoprijateljila. Ko boš za akcijo, ga najprej daj – v usta. Če se ti po nekaj minutnem oblizovanju ne utrne ideja kam z njim, je vse zaman. Nesi ga nazaj, saj je menda pod garancijo. Rečeš, da ne deluje.

imam eno prošnjo ali pozna kdo kakšno spletno stran na kateri so posnetki sexa z vibratorjem
hvala za v naprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close