Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vi, nestrpneži!!!

Vi, nestrpneži!!!

Na FB zapisal Tomaž Zajec

“Malo je manjkalo, da nisem z busom poln ameriških turistov na gorenjski AC treščil v avto, katerega je pred mano zavrtelo in s tem ogrozil tri življenja: mož, žena in par mesecev star otrok. Priskočil na pomoč, počakal na policijo, otroka in mamico hitro dal v bus pred hudim nalivom. Šele po prihodu policije in izjavi o dogodku sem turiste v busu odpeljal naprej proti Ljubljani.

Razumete, zakaj je pomembna zadostna varnostna razdalja?!

Problem je, ko imaš varnostno razdaljo, se ti takoj nekdo not vštuli.

Zdaj pa kaj?!?

Samo na Balkanu.

Odgovor na objavo uporabnika
varna vožnja, 16.09.2025 ob 22:23

Na FB zapisal Tomaž Zajec

“Malo je manjkalo, da nisem z busom poln ameriških turistov na gorenjski AC treščil v avto, katerega je pred mano zavrtelo in s tem ogrozil tri življenja: mož, žena in par mesecev star otrok. Priskočil na pomoč, počakal na policijo, otroka in mamico hitro dal v bus pred hudim nalivom. Šele po prihodu policije in izjavi o dogodku sem turiste v busu odpeljal naprej proti Ljubljani.

Razumete, zakaj je pomembna zadostna varnostna razdalja?!

Jaz bi se izogibal Ameriškim turistom.

Najhujši so vozniki kombijev. Ti ne znajo vozit drugače kot par metrov za ritjo, ne glede na hitrost.

Odgovor na objavo uporabnika
Problem, 16.09.2025 ob 22:25

Problem je, ko imaš varnostno razdaljo, se ti takoj nekdo not vštuli.

Zdaj pa kaj?!?

Samo na Balkanu.

No, to ste tisti bedaki!

Ja, se redno dogaja. Še malo počakaš, da se odpelje naprej, pa je. Meni s tem ravnanjem pogosteje kot živciranje sprožijo sočuten nasmeh.

Pa brez skrbi… ni samo na Balkanu.

onaj koji zna da vozi ne treba varnostne daljine a moraš imet audi, bmw ili mercedez da znaš da voziš, u slovenija to je balkan samo vozi i teraj.

Nestrpne voznike, ki so tudi nevarni samo javite policiji. Slej, ko prej jih izsledijo in njihovo malomarno vožnjo. Ne se zapletat, sovoznik naj javi registrsko. Nekje jih bodo že počakali. In oglobili. Varno na cesti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close