Vhodna vrata bloka
Uf, 18.03.2024 ob 22:15
Ubogi mentalni reveži kakšne težave imate nekateri .Tema niti približno ne deluje resno in je čisto provokatorska neke obsedene avtorice. Verjetno ti gre v nos nekdo od stanovalcev in forumska brozga je tvoja rešitev.
Več razlogov je zakaj se bloki, hiše in stavbe zračijo a ne? Vi bi pa kar takoj tožili, nekaj lomili, … Se vidi žlehtnoba v temi in da nekdo sam sebi piše, si potrjuje da lahko nagaja.
Pa tudi več nejasnosti in neskladnosti je v tvoji zgodbici. Vse pomešano. Pasji urin? Zaklepanje? Kaj ste zapor? Si lastnica stanovanja, bloka?
In potem se čudite da je črna kronika polna.
Mentalni reveži..pa ja da. Bloki imajo zato na hodnikih okna,sušilnice,da se zračijo. Vrata bloka imajo z razlogom avtomatska zaklepanja. In če so nekateri leni,da bi stopili do vhodnih vrat stanovanja,da vpraša kdo zvoni in odpre spodnja vrata. Otroci in odrasli z razlogom imajo svoje ključe. Pri nas so na silo odpirali in vlomili v blok. Če smo stanovalci popravili..je ključavnica držala 1teden. Sem enka otroka vprašala zakaj nasilno odpira vrata brez ključa,odgovor..ja ata in mama enako tako odpirata. Stroške popravila krijemo vsi. Sem na oglasno desko napisala,če mi kdo vdre v klet in kaj ukrade sledi tožba določenih stanovalcev. Zdaj smo stara vrata zamenjali za nova alu. Zaenkrat je še ok. So določene cvetke,ki jih pustijo odprta,a smo določeni,ki jih redno zapiramo. Ti avtor uf,zaenkrat vsi stanovalci krijemo stroške bloka,lastniki plačujemo stavbni davek,elektriko in zavarovanje stopnišča,namerne poškodbe-lastnino bloka..tako,da zaveži in sebe razglasi za mentalno revše. Dokler sem jaz nečesa lastnik in vse redno krijem in plačujem upravnika. Pričakujem,da se določene stvari urejene . V stanovanjsko hišo puščas vrata odprta,da lahko vsak gre not in se tako malo razgleda??
stari in majhni bloki, 03.04.2024 ob 12:11
Predvidevam, da gre za manjši in star blok. Ker večji bloki imajo vsi vrata na avtomatsko zaklepanje.
Avtorica, mislim da na vašem stopnišču zelo smrdi po kuhanju in zatohlem. Zato sosed pušča vrata odprta, da se stopnišče prezrači.
Stari in majni bloki imajo enako el.zaklepanje,okna ali sušilnice na vsaki etaži za luftanje . Moj blok ob nakupu stanovanja1989 še je imel izvirna vrata s tem zaklepanjem. Od sestre enako…sicer starejše izvedbe brez sušilnic in oken…vonja ni bilo zaznati. Edino,če so pametne kuharice imale vhodna vrata priprta zaradi zračenja. Tako imamo v našem bloku,mlada punca(30,en otro),ko kuha ima vedno vrata odprta,da zasmradi celoten blok. Smo pa 4etaže,manjši blok…ima 1sobno stanovanje z balkonom,v kuhinji okno…zato mi ni jasno zakaj zasmradi ves hodnik
Anonimno 6845, 03.04.2024 ob 14:30
Stari in majni bloki imajo enako el.zaklepanje,okna ali sušilnice na vsaki etaži za luftanje . Moj blok ob nakupu stanovanja1989 še je imel izvirna vrata s tem zaklepanjem. Od sestre enako…sicer starejše izvedbe brez sušilnic in oken…vonja ni bilo zaznati. Edino,če so pametne kuharice imale vhodna vrata priprta zaradi zračenja. Tako imamo v našem bloku,mlada punca(30,en otro),ko kuha ima vedno vrata odprta,da zasmradi celoten blok. Smo pa 4etaže,manjši blok…ima 1sobno stanovanje z balkonom,v kuhinji okno…zato mi ni jasno zakaj zasmradi ves hodnik
Zato tako kuha, da se imate ve stare, frigidne tercialke kam pritoževat
zeeeh, 03.04.2024 ob 16:10
Zato tako kuha, da se imate ve stare, frigidne tercialke kam pritoževat
Zeh…zaenkrat mi diši samo sex,ne pa da voham njeno kuhanje. Sva istih let..tako,da mi ni jasno,da ne vklopi mape nad štedilnikom.
Frigidna še nisem,stara terciarka še manj,se mi smilijo oni,ki sušijo perilo v sušilnici. Žal si vsak ne mora privoščit sušilnega.
Če te moje pisanje moti,ker ni bil napisan zate ga obvozi. Očitno kuhaš na enak način,očitno ste tako navajeni vsi,ki ste se preselili v SLO…mi vas ne motimo z našimi vonjavami..zakaj ga moramo mi prenašati…nek bonton še obstaja,a ne?!
jože7, 18.03.2024 ob 17:57
Mogoče posodobit sistem…mi imamo avtomatska, na kartico, se prisloni za odpret in se sama avtomatsko zaprejo, nič kjučev…pojdite v te smeri pa ne bo problemov. Če nimaš kartice pozvoniš temu h kateremu si prišel in ti odpre.je tak telefon po stanovanjih…in se spet avtomatsko zapre.
Tačko se nastavi ali pa vrata zatakne pa so ravno tako ves čas odprta. Samo zato ker so kartice za odklepanje še ne pomeni, da vrata ne morejo bit odprta. Madona pa kogar tako motijo bloki naj se spokajo na svoje. Taki ki imajo ves čas nekaj pametovat in jih vse moti imajo tudi najbolj moderna stanovanja, vsake par mesecev nekaj novega, imajo tudi OČITNO dovolj za privat hišico. V blokih imaš svega in svašta, nikoli pa še nisem zasledila, da bi ves čas jamrali kako jih vse moti recimo mlade družine in večina lastnikov. Najbolj se pa bunijo najemniki. Fajn jim je, z ničemer se jim ni treba ukvarjat, v bloku delajo kar jim paše. Recimo še nikoli nisem opazila, da bi kaj motilo družinico z malim dojenčkom. Vedno in vse pa moti predvsem samske moške.
Eh, 03.04.2024 ob 17:13
Tačko se nastavi ali pa vrata zatakne pa so ravno tako ves čas odprta. Samo zato ker so kartice za odklepanje še ne pomeni, da vrata ne morejo bit odprta. Madona pa kogar tako motijo bloki naj se spokajo na svoje. Taki ki imajo ves čas nekaj pametovat in jih vse moti imajo tudi najbolj moderna stanovanja, vsake par mesecev nekaj novega, imajo tudi OČITNO dovolj za privat hišico. V blokih imaš svega in svašta, nikoli pa še nisem zasledila, da bi ves čas jamrali kako jih vse moti recimo mlade družine in večina lastnikov. Najbolj se pa bunijo najemniki. Fajn jim je, z ničemer se jim ni treba ukvarjat, v bloku delajo kar jim paše. Recimo še nikoli nisem opazila, da bi kaj motilo družinico z malim dojenčkom. Vedno in vse pa moti predvsem samske moške.
Sam res. Samske dece vse moti. Vrjetn zato, ker ga nimajo kam namočit hahahahaha……
Forum je zaprt za komentiranje.