Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vezovišek in partnerji d.o.o. – finančno svetovanje?

Vezovišek in partnerji d.o.o. – finančno svetovanje?

Pozdravljeni,

zadnje čase v precej različnih medijih vidim in berem o Mitji in Ani Vezovišek, ki naj bi bila nekakšna super svetovalca za osebno premoženje. Kakšno je vaše mnenje, ima kdo kakšne izkušnje?

Hvala.

Reklamiras se?

Ne, ne poznam.
A ce ne znata svetovat, kako preziveti z minimalcem, prehraniti druzino, placati poloznice, iti na dopust in privarcevati, sta navadna salabajzerja.
Kako se prehraniti s 3€ na dan na osebo?

Kaj naj bi to pomenilo “Reklamiraš se?

Meni se zdita navadna nateguna, pa me zanima če se slučajno motim. Nekako se mi zdi, da se ne…

Če se ne reklamiraš, zakaj se s tem ukvarjaš?

Sem mislil, da na tem forumu ni prepovedanih tem…zanima me mnenje ljudi. Če pa tebe moti, pa pač preskoči temo. OK?

????

Joj, pa ko bi se vsaj znali zakamuflirat :)))))))

Človek ti imaš neke težave. Če bi se kao hotel reklamirat, bi zadevo zapeljal precej drugače…a se ti ne zdi? Sicer pa, saj je vseeno.

Gospod “Petarda” pozdravljeni!
Že dlje časa spremljam vaše negativne komentarje, ki jih puščate na različnih forumih, z različno vsebino in kjer so na tapeti enkrat eni, drugič drugi. Ker počasi že prestopate mejo, se mi zdi prav, da se vam tokrat javim osebno.
Pravkar (07.04.2017 ob 13:37) imam na svoji mizi 16 odprtih primerov, kjer so se ljudje znašli v težki finančni stiski, kjer ne zmorejo več plačevati svojih obveznosti in kjer nekaterim izmed njih grozi odvzem nepremičnine. Osebno vas pozivam in vabim, da tudi vi proučite te primere in jim poiščete rešitev, s katerim jim boste povrnili dostojno življenje. Jaz rešitev imam, pa vi? Pri vas se bojim, da padete že na prvi točki – točki zaupanja. Kdo se skriva za tem imenom?

Ja, žal je finančno svetovanje pogosto samo zakamuflirana prodaja zavarovalniških in bančnih produktov. Sem tudi jaz padla v to. Ampak plačala pa niti evra, ker je agent zaslužil s provizijo na police. Oni so to zakasirali smao za “svetovanje”?

Spoštovani!
Ker takšne obtožbe jemljemo zelo resno, smo z vami stopili v stik. Strinjali smo se, da se v začetku februarja z vodstvom dobite na sestanku in pregledate proces, dokumentacijo in nasvete, ki vam jih je podala svetovalka.
Ni namreč korektno, da se o vsebini svetovanja in vašem osebnem položaju razpravlja na forumu. Je pa prav, da se ugotovi dejansko stanje.
Dogovorjeni smo, da bomo na tem mestu zapisali javno opravičilo… Bodisi boste to vi, ker ste si napačno razlagali postopek in vsebino svetovanja, bodisi bomo to mi, v kolikor se izkaže, da katerakoli izmed zgoraj navedenih trditev drži.
Glede na množico pozitivnih komentarjev in zadovoljnih strank, si nikakor ne želimo, da bi bil kdorkoli slabe volje in imel slabo izkušnjo.
Ana

No ja, mene bi, če bi bila njihova stranka, bolj skrbelo njihovo ukvarjanje s kriptovalutami.
Drugače pa je realnost taka, da je velika večina teh svetovalnih družb precej neetična- žal vse izhaja iz tega, da je njihov zaslužek odvisen od provizij, ki jih dobijo pri prodaji produktov.

Oni se ne ukvarjajo s kriptovalutami, ampak z aplikacijo, ki bo bazirala na blockchain tehnologiji. Bistvena razlika. Če bi bila njihova stranka, bi bila tega kvečjemu vesela, ker pomeni, da so napredno podjetje.

Joj svetnica Ana…vsi vasi bivsi zaposleni (ni jih malo) pravijo, da ste najslabsi ljudje, kar so jih spoznali. Vse je sminka! Da pisete v svojih knjigah kako bi se morali delodajalci obnasati do svojih zaposlenih (vplacilo v 2. steber) medtem, ko se sami tega ne drzite. Vase visocanstvo z gdimi zobmi. Eticni?? Ljudem sklepate zavarovanja ZA PROVIZIJO, ne zato, ker jih potrebujejo. Za vec info (se kaj bolj konkretnega napisem) sem vam z veseljem na voljo. Javite se..

Se ne motiš, to je en velik lari fari. Jaz mislim, da so bolj podjetje za marketing (kar naprej se ukvarjajo z reklamo in samopromocijo – sami pokličejo revijo in želijo članek), kot za finance. Knjige na nivoju za osnovnošolce – važno je, da ti povedo, da so avtorji knjig. Na terminu jih samo zanima koliko ti lahko poberejo – kakšna vsa zavarovanja in varčevanja (ki so daleč od optimalnih ali sploh potrebnih) podtaknejo. Je pa res, da ti oni predstavijo to tako, da je 5 več od 1 in marsikdo reče wow – ampak res. No, 100 je pa več od 5. Poiščite si prave svetovalce, ne samooklicanih. Vzajemci so me veliko bolj prepričali. Pa še svojih produktov ti ne podtikajo (saj jih nimajo) medtem, ko pri Vezovišku želijo, da kupuješ njihove produkte (knjige, aplikacijo, celo njihovo skoraj že propadlo kripto valuto – HALO?). Nič ni zastonj!
Lp, Dragica

Očitno je čas, da si nalijemo čistega vina! Vedno in tudi tokrat bom zagovarjala eno – vsi tisti, ki se skrivate za svojimi maskami imate očitno zelo slabo vest in en in edini namen – očrniti nekoga, ki vam je res trn v peti. Etična državljanka? Jaz, definitivno. Hvala. Pri vas smo pa tako že izvedeli kdo se skriva za tem imenom. Saj me poznate in točno veste, kateri je bil moj glavni razlog razhoda s preteklimi delodajalci oz. sodelavci … Zanimivo, odkar smo šli na samostojno pot (torej 6 let nazaj) prejemamo vedno več prošenj za delo ravno s strani tistih “bivših” zaposlenih, s katerimi smo nekoč sodelovali v drugem okolju. Hmmmm, smo potem res tako zelo slabi ljudje? Prosim, pokažite enega, ki je rekel, da smo mi najslabši ljudje. Nič, težko bomo takole karkoli rešili, zato si z veseljem vzamemo čas za osebno srečanje z vami. Boste nam povedali kaj več. Mi pa vam. In ne samo to! Pogovor bomo tudi posneli in ga javno delili. Potem ga pa izjemoma sami pošljemo medijem (to idejo nam je dal gospod Lovro v nadaljevanju – hvala). Ste za? Veste kje nas najdete. : )

Lovro Žvižgač, tudi vas bi najprej prosila, da daste masko dol in zasijete v svoji pozitivni luči (verjamem, da jo premorete).
Za vas imam eno pomembno vprašanje … Morda veste po čem se merijo “pravi” svetovalci? Mimogrede pravih v Slo žal ni, si pa že vrsto let močno prizadevamo, da se tukaj končnonapravi red. Naj vam pomagam … Po načinu dela, plačilu (nihče od Vaših “pravih” svetovalcev ne ponuja svetovanja temveč izključno prodajo produktov), po certifikatih ter po rezultatih. Verjetno ne veste, da smo ravno mi edini v Slo, ki imamo mednarodni certifikat neodvisnih svetovalcev FEIFA. Le zakaj ga drugi nimajo? In rezultati … Ja to zadnje z veseljem delimo z vami oz. bolje – primerjamo vaše rezultate z rezultati strank, katerim smo mi svetovali.
Za zaključek – predlagam, da resnično prenehate s širjenjem neresnice. Še posebej, ko je govora o prisotnosti v medijih … Poglejte si nekatere članke drugih, kjer je pogosto napisano – Oglasno sporočilo … Kako je pri nas? Poglejte sami. In da ne boste preveč iskali – pojdite na našo spletno stran pod Medije …

Vse on investiranju si lahko prebereš zastonj tukaj:

https://plemenitenjealiplenjenjevlagateljev.weebly.com/

Samo za informacijo. Pejte stran. Nategujejo ljudi vse po vrsti. Vprašite jih kaj je z denarjem Moneyrebel? Ljudje so z grožnjami prihajal do denarja nazaj delno. Vprašite jih kaj je s Helske? Spet nategnili ljudi… Delajo pa rekordne dobičke svoji firmi. Strankam minuse in še položnice jim pošljejo, da plačajo…

Odgovor na objavo uporabnika
reklama?, 04.04.2017 ob 20:54

Reklamiras se?

Ne, ne poznam.
A ce ne znata svetovat, kako preziveti z minimalcem, prehraniti druzino, placati poloznice, iti na dopust in privarcevati, sta navadna salabajzerja.
Kako se prehraniti s 3€ na dan na osebo?

Ogromno ljudi ne zna s financami, zapravljajo preko svojih meja. Kupijo kar vidijo, nato pa zadnje dni do plače živijo ob vodi in kruhu. Niti ne znajo razporediti denar, niti imajo vpogleda v svoje izdatke. Ogromno je takih.  Oni naj bi svetovali , kako izboljšati osebne finance. Meni se ne zdi nateg.  Nategunstvo je zame, ko ti bioenergetik obljubi zdravje,če plačaš 300 EUR,  ti imaš pa smrtonosnega raka . Na primer.

Ma dajte no, to je NATEG. Ali pa manipulacija, če tako hočete. Nabijali vam bodo svoje stroške in ko boste pogruntali, kako zelo zanič neto donose delate, vam ne bodo pustili vzeti svojega denarja in iti proč.

Včeraj sem bil pri njih in jim naročil, da mi vse premoženje naloženo v S&P 500 prevržejo v zlato, srebro in platino. Full zaupam židu Trumpu, da bo spravil ZDA v državljansko vojno. Sem pa že tri leta z njimi zelo zadovoljen.

Odgovor na objavo uporabnika
Eminent, 11.04.2025 ob 09:03

Včeraj sem bil pri njih in jim naročil, da mi vse premoženje naloženo v S&P 500 prevržejo v zlato, srebro in platino. Full zaupam židu Trumpu, da bo spravil ZDA v državljansko vojno. Sem pa že tri leta z njimi zelo zadovoljen.

Ja điz luiz kaj pa tebi pere eminent… Še en trol haha:)

Nateguni so!

Kot je že nekdo pred časom zapisal gre samo prikrito prodajo finančnih produktov in še kakšne neumnosti. Upam, da se tega vsi zavedate. Pravi neodvisni  finančni svetovalci pri nas ne obstajajo. Pravzaprav dvomim, da so sploh kje. Vsi na nek  direkten ali indirekten način prodajajo meglo imenovano donosni finančni produkti. Za tiste največje nategune med njimi so res donosni, vsaj nekaj časa,  Tale samooklicana gospa pa res prodaja samo meglo na nivoju osnovnošolcev. Zanima me njena formalna izobrazba. Ekonomska fakulteta UL najbrž to ni. Je pa ta minimum za tako dejavnost. Ali danes v aprilu 2025 sploh še posluje? Smela ne bi. Zadolževanje na sivih trgih, reprogramiranje kreditov, svetovanje opuščanje kajenja in podobno ne sodijo v rubriko finančno svetovanje. Razen sivih trgov ni nič neustreznega, samo  zato ne rabiš svetovalca. Vsak na vstopu v odraslost, bi moral biti vsaj toliko finančno pismen, moral bi biti, ja …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close