Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vezenje

Vezenje

Iscem, iscem, pa ne najdem…. Vzorcev za vezenje namrec… A ve kdo, kje na spletu bi se lahko to naslo? Kaksno knjigo (no, nekaj sem jih nasla… prav vzorcev s krizci pa samo 1 knjiga 🙁 )……
Na internetu pa nisem prav nic nasla…A ve kdo za kaksno dobro spletno stran?

pojdi v knjižnico raje!

Hja, saj pravim, tudi knjig ni nic o tem, razen ene s 300 vzorci (taksni in drugacni, bolj otroski….)

obstaja ena fajn knjiga, malo starejša, jaz v glavnem po njej delam – narodne vezenine na slovenskem. noter so vzorci za križce, pa nekaj malega za tkaničenje in štepanje, ampak teh dveh še nisem sprobala.

ja, imam to knjigo doma, pa so tam samo roze, sami nageljni, jaz pa bi rada tudi kaksne zivali, otroske motive,…..

Živijo!
Predlagam ti da greš na skrinjico idej, tam boš nekaj našla. Drugač pa to tudi jaz šivam in si kupujem revijo Kreutzich – al nekaj takšnega – je nemška revija, stane okoli 500 Sit in je full vredu. Izhaja vsak mesec. Če pa hočeš pa mi pošlji mail z naslovom, pa ti pošljem vzorčke – otroške in ostale – napiši kar želiš. Predlagam pa da si izmenjama vzorčke – če želiš seveda. Lep dan, Katarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close