Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veza

Veza

Pozdravljeni

Zanima me vase mnenje in sicer s punco sva stara 20 let oba zaposlena imava službi trenutno si urejava stanovanje delala najbi tudi na otroku kar pa mene teži (seksava vendar jas ne opravim do konca !) Zakaj zgol iz razloga ker nisem prepričan v obstoj zveze ker me konstantno grize njeno vedenje enkrat je vse lepo in prav cez 5 minut je ze vse narobe in spet in spet gre se zato da enostavno pričakuje da bo vse po njeno kakor se odloči tako bo …. velikokrat skušam pogovor napeljati na to kadar se začneva pogovarjati o tem vedno vse obrne v mojo krivdo .

V zadnjih dveh mesecih me je 2x zapustila obakrat bol ali manj za brezveze doma se je nekaj skregala z mati in zaradi tega zapustila mene ne razumem obnašanja kaj delam narobe iz moje strani manka pogovor katerega pa je iz njene strani zelo zelo težko izpeljati. Zdi se mi da ta veza dolgoročno nemora delovat zadjič sem zanalašč na sms napisal da me lahko zjutraj zapusti in njena reakcija vstala je in začela pakirat kolčkek .

Poleg tega je še zelo lubosumna…

Naj jo zapustim?

Rajši bi videl če bi me ona ker potem nebo obtožb …

Kakšno je vaše mnenje glede napisanega kaj storit?

Star si 20 let.

Sedaj se seksa od 16-26 ma j*ga še kako 36 letno pa do 46 se najde, če nisi haklik.

Ne dajaj si štrika okoli vratu.

Odpri punci vrata ji pomahaj v slovo in naj jo bo pot široka s soncem obsijana.

Za začetek 2x glovoko vdihni in napiši še enkrat in to tako, da bomo lahko razumeli.

Predpostavljam, da si končal vsaj osnovno šolo; presledki, vejice, povedi.

Počivalšek je dal zeleno luč, tako da vidva kar začnita štepat. V desetih letih vsaj osem otrok.

Ne imejta otrok!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Blobek, 10.12.2021 ob 12:49

Pozdravljeni

Zanima me vase mnenje in sicer s punco sva stara 20 let oba zaposlena imava službi trenutno si urejava stanovanje delala najbi tudi na otroku kar pa mene teži (seksava vendar jas ne opravim do konca !) Zakaj zgol iz razloga ker nisem prepričan v obstoj zveze ker me konstantno grize njeno vedenje enkrat je vse lepo in prav cez 5 minut je ze vse narobe in spet in spet gre se zato da enostavno pričakuje da bo vse po njeno kakor se odloči tako bo …. velikokrat skušam pogovor napeljati na to kadar se začneva pogovarjati o tem vedno vse obrne v mojo krivdo .

V zadnjih dveh mesecih me je 2x zapustila obakrat bol ali manj za brezveze doma se je nekaj skregala z mati in zaradi tega zapustila mene ne razumem obnašanja kaj delam narobe iz moje strani manka pogovor katerega pa je iz njene strani zelo zelo težko izpeljati. Zdi se mi da ta veza dolgoročno nemora delovat zadjič sem zanalašč na sms napisal da me lahko zjutraj zapusti in njena reakcija vstala je in začela pakirat kolčkek .

Poleg tega je še zelo lubosumna…

Naj jo zapustim?

Rajši bi videl če bi me ona ker potem nebo obtožb …

Kakšno je vaše mnenje glede napisanega kaj storit?

Samo eno mnenje imam – NIKAKOR ne dopusti, da bi se zgodil dojenček. Absolutno ne s takim človekom. Če padeš na to, boš nesrečen in ločen nekje sredi življenja – ali pa prej.

To je zmaj ne punca. Pusti jo in najdi normalno.

Ti si pa tudi en nesamozavestni fantek. Oba sta čisto premlada za resno vezo, pa stanovanje, pa ne vem kaj še vse, ej malo ustavi konje in dihaj vmes … verjetno sta komaj nedolžnost zgubila pa že otroci … Raje se posveti študiju, službi …

Si že sam ugotovil. Prekini zvezo takoj.

Premlad si za resno vezo in sploh za otroka. Ce se otrok zgodi bo revez, ti pa tudi.  Pamet v glavo in to punco raje jemlji bolj z rezervo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close