vesoljčki so imeli prav
Po poročilih se lovci na tujce zgrinjajo na oddaljeni vrh hriba na Tajskem v iskanju budističnih nezemljanov. Khao Kala naj bi bil dom majhnih srebrnih humanoidov s plešastimi koničastimi obrazi, ki lebdijo nad velikim kipom Bude na vrhu hriba in očitno opozorili enega obiskovalca, da se bo tretja svetovna vojna začela do leta 2022.
Hif, 25.01.2022 ob 09:52
3.svetovna vojna se je začela že 2020 s koronskim nategom in še kar ni videti konca
Res je. Tretji svetovni vojni lahko rečemo kar covid.
Če pogledamo ta njihov covid plan, smo zdaj v peti fazi, kjer je med drugim omenjeno, da je potrebno ustvariti vojno stanje, hudo pomanjkanje hrane, revščino….Tako, da uničevalne jedrske vojne verjetno ne bo. Ker, če bi bil plan popolno uničenje, zdaj ne bi poskušali na silo cepiti ljudi in se trudili s tem covid fašizmom, oziroma popolnim nadzorom.
Robi650, 25.01.2022 ob 10:20
Res je. Tretji svetovni vojni lahko rečemo kar covid.
Če pogledamo ta njihov covid plan, smo zdaj v peti fazi, kjer je med drugim omenjeno, da je potrebno ustvariti vojno stanje, hudo pomanjkanje hrane, revščino….Tako, da uničevalne jedrske vojne verjetno ne bo. Ker, če bi bil plan popolno uničenje, zdaj ne bi poskušali na silo cepiti ljudi in se trudili s tem covid fašizmom, oziroma popolnim nadzorom.
Drzi Robi. Niti ne skrivajo, tako so sproščeni. To kar se dogaja je norost in ne moreš verjet kako so ljudje apatični. Od zdravil? Saj je skoraj ves folk na antidepresivih in drugih drogah.
robi9, 25.01.2022 ob 10:33
Znano je, da strah povzroča apatičnost, depresijo…Narod je že dve leti pod vplivom medijskega teroriziranja.
A nič ne moreš, če ljudje ne najdejo knofa za izklop.
So že pred covidom pripravljali teren, kot je nekdo že napisal z raznimi tabletami. Se dobro spomnim kako mi je zdravnica ob pljučnici predpisala pomirjevala, ker naj bi bila pod stresom in je to vzrok za pljučnico. Jaz pa dobesedno prehladila pljuča s klimo v avtomobilu, ker je ventilator pihal direkt vame 2 uri. Ma ni popustila. Isto par let kasneje, ko sem imela težave s spanjem in koncentracijo zaradi preobremenjenosti in mi je druga osebna zdravnica predpisala zelo močno dozo ad, da me je v lekarni vprašala, če je sigurno ta količina, ker je to premočno. Še dobro, da sem bila vedno toliko pametna, da se teh zdravil nisem nikoli posluževala, temveč sem poiskala rešitev drugje, na naraven način. Kar imam prijateljic so vse manj ali več na kakšnih tabletah, zdravilih, kronične bolezni, avtoimune bolezni… Ta teden sta v razmaku par dni umrla dva 35-letnika zaradi raka samo v naši vasi. To vse skupaj ni od včeraj, ampak se že dolgo intenzivno dela na načrtu
O pač. Čedalje več ljudi prepoznava manipulacijo medijev. Poročil ne gledamo več. Niti raznih Tarč, soočanj. Nič. Nimaš kaj gledat. Res bi najraje pogoltal pest antidepresivov, da te be gane več nič.
Vse jemljemo za rezervo. Zadnje čase samo še zavijam z očmi, tako bebave članki se pišejo. Ljudi se ne osvešča več, samo poneumlja še. Nobenega raziskovalnega dela, nobene objektivnosti več. Samo pogledaš kdo financira medije, pa ti je vse jasno.
Hif, 25.01.2022 ob 10:45
So že pred covidom pripravljali teren, kot je nekdo že napisal z raznimi tabletami. Se dobro spomnim kako mi je zdravnica ob pljučnici predpisala pomirjevala, ker naj bi bila pod stresom in je to vzrok za pljučnico. Jaz pa dobesedno prehladila pljuča s klimo v avtomobilu, ker je ventilator pihal direkt vame 2 uri. Ma ni popustila. Isto par let kasneje, ko sem imela težave s spanjem in koncentracijo zaradi preobremenjenosti in mi je druga osebna zdravnica predpisala zelo močno dozo ad, da me je v lekarni vprašala, če je sigurno ta količina, ker je to premočno. Še dobro, da sem bila vedno toliko pametna, da se teh zdravil nisem nikoli posluževala, temveč sem poiskala rešitev drugje, na naraven način. Kar imam prijateljic so vse manj ali več na kakšnih tabletah, zdravilih, kronične bolezni, avtoimune bolezni… Ta teden sta v razmaku par dni umrla dva 35-letnika zaradi raka samo v naši vasi. To vse skupaj ni od včeraj, ampak se že dolgo intenzivno dela na načrtu
Pomirjevala so dober biznis, hkrati pa človeka uspavajo, zmanjšujejo njegovo zavest, pozornost in sposobnost kritičnega razmišljanja.
Takšnim na pol spečim ljudem je pa seveda lažje vladati, jih manipulirati in izkoristiti.
Tudi cepiva bi naj uničevala človeško zavest, dušo.
V resnici ljudje nosijo vso modrost, resnico in rešitve v sebi. Veliko jih je že našli pot do sebe in kot takšni so močni, prebujeni, neodvisni. Ljudem je treba samo pokazat pot do njih samih. Ne z zdravili. Ne verjamejo, da imajo v sebi ogromno moč.
Prebujeni ljudje postavljajo neprijetna vprašanja, iščejo odgovore. S takšnimi se ne da manipulirat, še manj ustrahovat. Do pozne starosti ne uporabljajo zdravil, pazijo na svoje fizično in mentalno zdravje. Bodo takšni vodljivi in bodo potrošniki farmacevtskih proizvodov. Ne bodo. Se bojijo smrti? Ne.
Ljudje na podeželju, ki so veliko v stiku z naravo, ji znajo prisluhnit in sledit zdravi kmečki pameti.
Saj nekateri zaupajo znanosti, a ne ko znanost začne upravljati pohlep.
Forum je zaprt za komentiranje.