Veslanje po Kolpi
Pozdravljeni,
Že nekaj let nazaj, sem bil v Osilnici na raftingu s skupino. Bilo mi je všeč. Že takrat sem videl, da je možno tudi veslanje s kanuji.
Prišel sem na idejo, da bi ta vikend s punco preživela bolj športno in sicer, da bi si sposodila kanu, vzela osnovno kamp opremo in dva dni počasi veslala. Naj povem, da nisva veslača…se pravi bi rada imela mirno, zanimivo veslanje…
Mi lahko svetuje, kje bi si sposodila kanu (da je po možnosti organizran tudi prevoz nazaj), kje bi prespala in predvsem kater del reke sploh izbrati. Prvenstveno nama je pomembno, da bi se imela lepo in niti ne toliko to, da bi naredila čim več kilometrov.
lp,
Zdravo,
oglasi se v Dolu pri Starem trgu, ura kanuja stane 5€, zapeljejo te višje s kombijem in potem priveslaš v dolino. Ne vem kako se pišejo, ampak sedijo tam s kanuji za cesto. Ne moreš zgrešit. Ture je približno za 4h lahko se spustita vse do Vinice, to pa je za dva dni, samo če nista vešča ne priporočam. Če imata kolo ali rolerje uzemita tudi te, ker je cesta naravnost čudovita. Do Dola ti priporočam, ker je soteska resnično lepa in tam se lahko tudi kopata, če se bo Kolpa segrela, v ponedeljek je imela 18C
Forum je zaprt za komentiranje.