Vesel sem, da sem moški
Mi je zelo žal zate in za tvoje hčerke, to je res zelo hudo za vse vas. Upam, da bodo nekoč ugotovile, da so bile zavedene, tudi v njihovo dobro. Se strinjam, da smo v srednjih letih prav vsi že na nek način broken glass. Nič hudega, tudi to smo mi, življenje nas je izklesalo in prav je tako. Še vedno smo tu in borbamo dalje, drži se.
Desi mene bolj privlačijo takšni, ki nimajo vse postlano v lajfu, tut js nism nepopisan list papirja. Jasno je, da ti je hudo in nasploh maš kr razgibano življenje. Sam z novo partnerko si odpru novo poglavje. To ne pomeni, da je vse staro izginilo, pomeni pa, da se lh zanjo in zase potrudiš živet v tu in zdaj. Ne pa omejevat lepe trenutke z njo, zato ker te bolijo pretekli lepi trenutki. Mogoče maš v praksi bolj poštimano v glavi,kot tkle pokažeš z jamrom. Pč dajej ven, sam ne bit saker tistim, ki te imajo radi, zarat tistih ki te ne cenijo. Dajej kr lh in sprejemaj kr dobiš, objokovanje ti pa krade hipni trenutek. Objem
iDesi ?, 17.09.2025 ob 14:18
Mogoče bolj kontepliram, kakor debatiram in radovedno opazujem bolj kot pričakujem.
Ma veš kaj… pejd mal v rit. Imaš dve familiji, kolk je ljudi, ki nimajo niti ene. Pa bi jo radi imeli. Kaj familije, nimajo niti enega, ki bi se jim nasmehnil pa rekel dobro jutro. Prjatu, imaš popravni izpit. Veliko jih niti sprejemcev ne naredi.
lloyd, 17.09.2025 ob 15:10
Ma veš kaj… pejd mal v rit. Imaš dve familiji, kolk je ljudi, ki nimajo niti ene. Pa bi jo radi imeli. Kaj familije, nimajo niti enega, ki bi se jim nasmehnil pa rekel dobro jutro. Prjatu, imaš popravni izpit. Veliko jih niti sprejemcev ne naredi.
Word, bro. ?
Desi, leta te že spremljamo. Tvojo življenje, ki ga razkrivaš na platno pred nami, kot film. Glavni igralec si, vloga je težka, piši scenarij za srečeno nadaljevanje. Ne krivi matere za bolečino hčera, menim, da so toliko stare, da že razumejo. Ničesar nimaš izgubiti, če poveš najtežjo stvar v življenju, da tudi ti grešiš in da ti je žal. Da ni ničesar toliko vredno, kot so one.
Vsaka hči si želi slišati, da jo ima oče najraje na, svetu in je tam zanjo.
Samo to morajo vedeti. Naredi ta težek korak. Mati teh otrok, ti je podarila tri hčere, končaj to sago in ji pusti, da je mati. Veliko delo opravlja, ko se ti utapljaš v žalosti in bolečini.
Veš v kakšni žalosti se utapljajo hčere? Se spomniš kako si jo imel rad?Mater tvojih hčera. Tega ne smeš pozabiti, vrni ji krono, ki ji pripada, lažje boš spal in se z novo ljubeznijo spet smejal.
Srečno na poti, 17.09.2025 ob 16:35
Brezpogojno ljubezen si zamenjal za potlačeno jezo in sovraštvo.
To se bere kot prav jebeno boleče. Lahko si predstavljam, da je tvoja izkušnja takšna. Moja življenjska usmeritev je pomagati in podpreti po najboljših močeh. Veš, kako pravijo: najtežje je ljubiti tiste, ki ljubezen najbolj potrebujejo.
O ne Desi, ne boš name preslikaval svojih odnosov. So tvoji in tvoj izvor.
Komentiram kar berem, kar slikaš na platna pred nami že vrsto let. Ja je boleče je pa resnično. In nehaj se branit celo življenje in bralcem tvoje resnične zgodbe, olepšavati sam sebe. Nihče ni popoln, vsi delamo napake, le ti ne.
Srečno na poti, 17.09.2025 ob 20:25
tvoja odgovornost je, da te hči, ko te vidi pozdravi.
Vse je v tem kratkem stavku. Celo tvoje življenje.
Zanimiv pogled na vzgojo imaš. Jaz imam svoj pristop, ki temelji na avtoriteti, ne avtoritarnosti. In tak bo moj izraz tudi v prihodnje.
Forum je zaprt za komentiranje.