Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veronika Podgoršek (prej Seles) – kdo je njen novi mož?

Veronika Podgoršek (prej Seles) – kdo je njen novi mož?

Bila pri njej 1x na posvetu (pred več leti; v Celju, takrat je bila še Seles). Namesto strokovne pomoči in pogovora/terapije v paru, je želela je pogovor ločeno z vsakim. Moj mož mi je povedal, da ga je ženska na pogovoru z njim odkrito osvajala (!); svetovanje pri meni, pa je bilo pod vsakim strokovnim nivojem.

Sedaj vidim, da se piše Podgoršek … in sem slišala, da je bil on še poročen, se ločil zaradi nje itd…

Kdo je ta Podgoršek?

Pa si prepričana, da ti ni mož to samo naložil, ker mu ni bilo do tega, da bi hodil na terapijo?

Baje, da je zelo draga in zelo nestrokovna.

Pikolino, kakšne štrample pišete pa pojma nimate in serete!!

Zelo dobro poznam njega in njegovo bivšo ženo. On je sicer uspešen a je ženo varal s kar nekaj ženščami, tudi iz firme čeprav je tudi ona , njegova bivša žena tam delala. Z eno izmed njegovih zaposlenih (Vesno) je nato tudi dlje časa živel skupaj.

Bivša žena. No tudi njegova bivša žena se nima sčim pohvalit. živi z malinavcem (v razkošni hiši ki ji jo je zapustil Andrej), muskontarjem, 15 let mlajšim, ki v vrtcu pazi na njuna otroka. Se je pa rada že prej popazila pri njemu tudi ona.

Tak da, še ko sta bila skupaj sta ga srala vsak po svoje in sedaj že dolgo časa nista več skupaj, tako da nehajte srat in pametovat, da se je ločil zaradi ta nove žene!

Ta nove žene od njega osebno ne poznam sem pa jo že večkrat z ženo gledal in bral in je pametna in lepa ženska, zato pa čisto po babje, ženske, ker ste ljubosumne in zafrustritrane sam čvekate pa same pojma nimate.

v majhni slo je kot na vasi

No, ker je moža “osvajala” , sta zaključila terapijo in se je lahko končno srečno ločil od tebe? 😉 Verjetno so ga ljubice tudi osvajale in se se mu kar same nasadile na “onega”? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“Svašta. Zatvori radnjo”
Sedaj pa še sebe opiši!
🤔

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close