Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek venus vs. mach3

venus vs. mach3

Katero od tega priporočate? Rada bi kupila nov brivnik oz. to zadevo z zamenljivimi britvicami, pa se mi zdijo precej drage, zato bi rada kakšno mnenje, katera je boljša. Hvala, lp

Ok, nisem probala nobenega od teh, imela pa sem wilkinskon lady…nekaj. Sem sedaj zamenjala s tistimi britvicami, ki jih dobis pakirane po pet (za kao enkratno uporabo) in ti povem, da so te ful boljse in cenejse. Te britvice, ki imajo zamenljive britvice, se fuuul hitro skrhajo in niso tako ostre kot posamicne. Samo predlog.

Sem si letos kupila venus in sem zelo zadovoljna – koža je gladka in se lahko brijem vsak drugi dan – tudi sedaj poleti. Prej sem se morala vsak dan.

Ta Ledy … je pa res povsem zanič – od tega so bolšje navadnne.

Definitivno tanovi Mach3 turbo: zelo dolgo zdrži, nikoli se ne porežeš- z Venuss nisem bila zadovoljna. Tudi če rabiš kak hiter popravek, gre “na suho” brez težav in luskaste kože.
Uporabljam torej iste klingice kot mož, le da rabiva vsak svojo- nikoli samo ene oba!

Lp,

Alias

Ne vem.. meni nekako so se zmeraj boljse tiste za enkratno uporabo, ceprav jih uporabim veckrat. Ti britvnici Venus pa Mach3 se mi zdita res predragi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close