vem, da jo vara
Se pravi, če zaposleni v firmi opazi, da njegov direktor načrtno izčrpava firmo, naj bo raje tiho, ker bo s špecanjem naredil več težav kot direktor?[/quote]
Mešaš hruške in jabolka. Partner ni cela firma. Partner je osnovno sredstvo. Edino, kar imata skupnega je le, da je oboje nekogaršnja lastnina.
Se pravi, če zaposleni v firmi opazi, da njegov direktor načrtno izčrpava firmo, naj bo raje tiho, ker bo s špecanjem naredil več težav kot direktor?[/quote]
Mešaš hruške in jabolka. Partner ni cela firma. Partner je osnovno sredstvo. Edino, kar imata skupnega je le, da je oboje nekogaršnja lastnina.[/quote]
Jaz pa mislim, da ne. Samo stavek Špeckahle naredijo največ težav. sem pozabila boldati.
Hehe, točno tako se odziva peščica forumašev, ko jih malo dregneš, pa niso več najstniki, po letih mislim. 😉 Želim jim spremeniti življenja, pa sem lažnivec in ne vem kaj še vse. Izmišljevati si morajo stvari o meni itn. 🙂
Hehe, točno tako se odziva peščica forumašev, ko jih malo dregneš, pa niso več najstniki, po letih mislim. 😉 Želim jim spremeniti življenja, pa sem lažnivec in ne vem kaj še vse. Izmišljevati si morajo stvari o meni itn. :)[/quote]
Marko ti si hujše kot lažnivec, nebi lažnivcev tako v slabo dajali ko bi jih primerjali s tabo.
To je ravno problem ki si ga zdaj sam priznal, ti nam ŽELIŠ spremeniti lajf ker ga ti več ne moreš živet tako kot ga lahko živimo mi, ker imaš kup dolžnosti, restrikcij, zahtev, kalupov, obveznosti in kaj jaz vem kaj še vse….
Jaz pa lahko VSAK vikend gledam VSE tekme fuzbala (ko so) pijem kolko hočem, grem KAMORKOLI hočem, KDAJKOLI hočem, me NIHČE ne kliče , lahko za 3 mesece izklopim TELEFON (tudi mobi), lahko osvajam KATEROKOLI žensko, in lahko seksam z različnimi ženskami in to priznam komurkoli na tem planetu.
mnogo od teh ti ne moreš in si mi seveda podzavestno fauš pa čeprav tega ne priznaš ampak to dela moška narava ki je nekaj najbolj enostavnega na svetu, gre pa takole. pije, jej, seksaj in delaj po liniji najmanjšega odpora. Vsak moški ki to zanika seveda ni moški.
Redke izjeme so pač inovatorji in podobno ampak Markec ne se bat ti nisi eden izmed njih 😉
Že to da te mora punca prit na forum zagovarjat pove dovolj 😉
Pa kaj si ti, da boš spreminjal tuja življenja? Te je kdo za to prosil? Kje je zdaj tvoj včerajšnji nasvet Matkiču, naj se briga zase?[/quote]
Nič več od tebe nisem in sploh ga nobenemu ne želim spreminjat. Samo tebe in še koga ves čas daje ta paranoja, da ga želim. :)) Se kdaj vprašaš zakaj?
Moj nasvet je bil dobronameren, bil je Sadnem, rečen v hecu (če morda nisi opazil), ker se mi je zazdelo, da težko sprejema moj način življenja. Sem mu samo želel olajšat muke. :))
Nisem priznal tepko. Samo povedal sem, kako me doživljate. A vidiš kako narobe vse dojemate? :))
To je tvoja poved, potem potrebuješ pač ponovne lekcije slo jezika kajti tu je izražena želja in namera
Tvoja poved PRED TEM pa ne nakazuje da bi mi karkoli mislili ali dojemali…
zdaj bomo spet poslušali izvijanje iz napisanega, v stilu POKROVITELJSKIH odgovorov
Meni je vseeno kako ti živiš. Bolj me moti, ker talaš napačne nasvete uporabnikom in tako negativno vplivaš na druge ljudi. Pišeš kot, da si požru celo znanje sveta, doma se pa božaš po jajcih in se po skajpu tipkaš s svojo virtualno punco Petro. To so podatki, ki si jih sam delil z nami, noben te ni prosil, da greš klicat gor svojo punco, sam si jo pripeljal in nam jo predstavil.
Sadni, meni pa se zdi, da se je sama predstavila. Po mojih podatkih. Tvoji podatki so hudo zmedeni in temu primerne sklepe delaš. :))
Ja kao, kar sama od sebe se je znašla na tem forumu, pa sama od sebe nas je brala ves čas, da je točno vedela kateri uporabniki gredo tebi še najbolj v nos. To si ji vse ti povedal in jo prepričal da pride gor. Brukaš se model.
to to….
ženska pozna zgodovino MoNa in naših pogovorov boljše kot ti ki si jih pisal…
pa ne moreš no model, veš da sta onadva super heroes!
mogli bi posnet slovenski film o Marku in Petri, Predvajali pa bi ga , kako ne furati razmerje ampak raje biti samski in prost 😛
Hehe, točno tako se odziva peščica forumašev, ko jih malo dregneš, pa niso več najstniki, po letih mislim. 😉 Želim jim spremeniti življenja, pa sem lažnivec in ne vem kaj še vse. Izmišljevati si morajo stvari o meni itn. :)[/quote]
Glej, jaz tebe, Spiderja, Sadnega in Matkiča doživljam kot lončke in pokrovčke. Našli ste se med seboj, in taki, kot ste, si tudi ustrezate, sicer bi že izstopili iz vaše igrice “Kdo je boljši?”. Ampak ne, v vsaki temi nekdo od vas najde priliko za podjebavanje. Ni pravila o tem, kdo začne (prebrala sem “napade” z obeh strani), edino pravilo je, da nekdo od vas vendarle začne.
A bi se vi prestavili kam drugam, da ne zasmetite prav vsake teme s svojimi dvoboji, kdo ima bolj prav. prav odveč je, ko vsaka tema vsebuje toliko balasta, da jo človek raje ne bere več…
Jaz bi predlagala, da ignorirat poste uporabnikov, ki jih ne marate in se vanje NE vtikate, ne citirate vsakega posta in jih komentirate, ker- če ste dovolj zreli, tudi to ne bi smel biti problem. Verjamem, da ste.
Ja, ima svoje noge, roke, oči, pa še marsikaj in sama jih uporablja. Si morš mislit? 🙂 A tebe pa kdo postavi pred ekran, da lahko bereš s foruma? Kaj pa ti veš, kaj sem jaz koga prepričeval. Morda pa sem jo prepričeval, naj tega ne dela. Bodi malo manj prepričan v druge, boš manj neumnosti natvezil.
ja pa saj Spider je že Markota proso da naj neha replicirat in se ukvarjat z njegovimi posti pa nič ne pomaga…
mislim da je podobno željo izrazil tudi Sadni.
To je tvoja poved, potem potrebuješ pač ponovne lekcije slo jezika kajti tu je izražena želja in namera
Tvoja poved PRED TEM pa ne nakazuje da bi mi karkoli mislili ali dojemali…
[/quote]
Ja, včasih se mi določene stvari zdijo očitno preveč preprosto za razumet, potem pa moram pojasnejevat za nazaj. Moj problem. :))
Zdelo se mi je, da je jasno, kar želim povedat že iz same zgodbe o ženski, ki je tudi imela občutek, da ji nekdo ne privošči sreče, čeprav jo je samo opozarjala, da gre v napačno smer. Jaz pa niti tega ne delam, pa je ogenj v strehi.
A sem kdaj komu napisal, kako naj živi, kaj naj spremeni, komu, ki ni spraševal po takem nasvetu. To vprašanje leti nate, na Spiderja in Sadnega. Naj me citira nekdo ali pa naj bo raje tiho s svojimi lažmi.
Bolj malo tem si prebrala potem ( v kar sicer dvomim ), če ne veš kdo ponavadi prvi začne.[/quote]
Sicer dvomiš, ampak vseeno pustiš trditev napisano? Ja, potem pa razumem, zakaj dvomiš tudi v druge… 🙂
Anyway, nisem napisala, da ne vem, kdo prvi začne, ampak da napadi prihajajo z obeh strani.
Prijateljstvo temelji na nekem zaupanju, iskrenosti….. če ne poveš je vprašanje kakšna prijateljica si ji, če ji poveš tvegaš, da ne boš več njena prijateljica, če sama s sabo nima razčiščenih pojmov…..
Kakšna prijateljica želiš biti ti njej in kakšno osebo imaš za prijateljico? :/
Šteje tudi način kako boš podala informacijo oz zadevo zamolčala.
V glavnem, v vsakem primeru lahko izgubiš “slabo” prijateljico. Mogoče ji ne boš povedala, pa se bo potem zgodilo, da bo ona izvedela. Izvedela bo tudi, da so vsi ostali prej zvedeli, ampak da je nihče ni opozoril. Zve lahko, da si vedela tudi ti in lahko ti očita, češ kakšna si to prijateljica, da si dovolila, da ji mož natika rogove še naprej in da živi v nevednosti. V vsakem primeru boš izpadla slaba prijateljica. Razen, če gre za zrelo osebo, ki zna sprejeti odgovornost nase. Ampak mislim, da ne gre. Morala se boš odločit med dvema opcijama in upati na tretjo. Prva opcija je tista, ko te bo obtoževala, da ji ne privoščiš sreče.
Sam nisem bil v taki situaciji. Za nekoga, ki ga imam rad, bi mu sigurno povedal, brez premisleka. Tak odnos nima pravega pomena, čeprav vem, da za ene je tudi to boljše, kot nič. Dokler se ne izvlečejo iz “dreka”, potem pa spoznajo, da so živeli v zmoti. Bi pa gotovo razmislil o samem načinu, morda bi se pogovoril tudi z njim, vem pa, da je tak odnos skoraj nemogoče rešit, če dva nimata neke volje. Volje je potrebno pa ogromno.
WTF?!
Od kod pa ideja, kakšna oseba je njena prijateljica? Sem še enkrat prebrala njeno objavo (eno in edino), pa nikjer nisem zasledila niti drobca opisa, po katerem bi kdorkoli lahko prišel do vtisa, da prijateljica ni “zrela oseba, ki zna … blablabla”.
Forum je zaprt za komentiranje.