Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Velikost Stegna

Velikost Stegna

Ali je obseg stegna 65 cm veliko stegno ? Da ali ne

Odvisno kakšno (čigavo) stegno imaš v mislih. 🙂

Je kar precej. Še posebej za žensko.

V mislih imam človeško stegno
🙂

:-)[/quote]

Svinjskega v obliki pršuta nimaš rad?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Svinjskega v obliki pršuta nimaš rad?[/quote]
Globoka empatija me prešine, ko take stvari berem, očitno je to tvoja edina preostala (pre)okupacija hrana?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Globoka empatija me prešine, ko take stvari berem, očitno je to tvoja edina preostala (pre)okupacija hrana?[/quote]
Mene isto….Sem razmišljal o lepi ženski, z lepimi nogami, pa me je vse minilo, ko Matjazko začne omenjati pršut….:)

Globoka empatija me prešine, ko take stvari berem, očitno je to tvoja edina preostala (pre)okupacija hrana?[/quote]
Mene isto….Sem razmišljal o lepi ženski, z lepimi nogami, pa me je vse minilo, ko Matjazko začne omenjati pršut….:)[/quote]

Če pa sta ljubezen in hrana menda povezana. :)))

Zopet odvisno… žensko ali moško 🙂

Seveda matjazek … ljubezen gre skozi želodec. Midva to že veva, a ne? ;)))

Zopet odvisno… žensko ali moško 🙂

Seveda matjazek … ljubezen gre skozi želodec. Midva to že veva, a ne? ;)))[/quote]

Seveda, ko pomisliš na lepega moškega, se ne moreš izogniti nuji, ki v tebi prebudi apetiti po čokoladnih torticah, ki bi jih jedla z njim, a ne? Jaz pa sem pač dobil asociacijo, da bi mi na tanke lističe rezala pršut. 😀 phaha

Seveda, kompenzacija, saj vemo za kaj… poor thing, i feel pity for you.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda, kompenzacija, saj vemo za kaj… poor thing, i feel pity for you.[/quote]

Katenjka, skrajni čas je, da se nek moški začne malo ukvarjat s tabo in prikliče malo sonca v tvoje življenje, ampak te moram razočarati, da to ne bom jaz, pa četudi mi zrežeš kilogram na las tanko narezanega pršuta, lepo zorjenega, ki se ti kar stopi v ustih. :)))

nima smisla press

Seveda, kompenzacija, saj vemo za kaj… poor thing, i feel pity for you.[/quote]

Katenjka, skrajni čas je, da se nek moški začne malo ukvarjat s tabo in prikliče malo sonca v tvoje življenje, ampak te moram razočarati, da to ne bom jaz, pa četudi mi zrežeš kilogram na las tanko narezanega pršuta, lepo zorjenega, ki se ti kar stopi v ustih. :)))

nima smisla press[/quote]
Ahh… zakaj si moral to napisati in mi razbil vse upe in sanje v trenutku…Najraje bi zaspala in se nikoli več zbudila…

Matjažko nima nobenega sočutja….

To je nekako normalen obseg pasu … zdaj si pa predstavljaj 🙂

To je nekako normalen obseg pasu … zdaj si pa predstavljaj :-)[/quote]

Poznam človeka kateri je imel obseg stegna 65cm pa ni izgledal da ima 65cm , sedaj je shujšal v noge , stegna.

Imam

Ženska na prvi fotografiji obseg stegna 67cm
Ženska na drugi fotografiji obseg stegna 79,5cm
Ženska na tretji fotografiji obseg stegna 68cm
Ženska na četrti fotografiji obseg stegna 69cm
Ženska na peti fotografiji obseg stegna

Ženska na peti fotografiji obseg stegna 60,5cm
Ženska na šesti fotografiji obseg stegna 65cm
http://www.lepazdrava.si/Telo/Akcije/LINEA-SNELLA.html