Velikost Stegna
V mislih imam človeško stegno
:-)[/quote]
Svinjskega v obliki pršuta nimaš rad?[/quote]
Globoka empatija me prešine, ko take stvari berem, očitno je to tvoja edina preostala (pre)okupacija hrana?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Globoka empatija me prešine, ko take stvari berem, očitno je to tvoja edina preostala (pre)okupacija hrana?[/quote]
Mene isto….Sem razmišljal o lepi ženski, z lepimi nogami, pa me je vse minilo, ko Matjazko začne omenjati pršut….:)[/quote]
Če pa sta ljubezen in hrana menda povezana. :)))
V mislih imam človeško stegno
:-)[/quote]
Zopet odvisno… žensko ali moško 🙂
Seveda matjazek … ljubezen gre skozi želodec. Midva to že veva, a ne? ;)))[/quote]
Seveda, ko pomisliš na lepega moškega, se ne moreš izogniti nuji, ki v tebi prebudi apetiti po čokoladnih torticah, ki bi jih jedla z njim, a ne? Jaz pa sem pač dobil asociacijo, da bi mi na tanke lističe rezala pršut. 😀 phaha
Seveda, kompenzacija, saj vemo za kaj… poor thing, i feel pity for you.[/quote]
Katenjka, skrajni čas je, da se nek moški začne malo ukvarjat s tabo in prikliče malo sonca v tvoje življenje, ampak te moram razočarati, da to ne bom jaz, pa četudi mi zrežeš kilogram na las tanko narezanega pršuta, lepo zorjenega, ki se ti kar stopi v ustih. :)))
nima smisla press
Seveda, kompenzacija, saj vemo za kaj… poor thing, i feel pity for you.[/quote]
Katenjka, skrajni čas je, da se nek moški začne malo ukvarjat s tabo in prikliče malo sonca v tvoje življenje, ampak te moram razočarati, da to ne bom jaz, pa četudi mi zrežeš kilogram na las tanko narezanega pršuta, lepo zorjenega, ki se ti kar stopi v ustih. :)))
nima smisla press[/quote]
Ahh… zakaj si moral to napisati in mi razbil vse upe in sanje v trenutku…Najraje bi zaspala in se nikoli več zbudila…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Ženska na peti fotografiji obseg stegna 60,5cm
Ženska na šesti fotografiji obseg stegna 65cm
http://www.lepazdrava.si/Telo/Akcije/LINEA-SNELLA.html
Bemti OMG
Forum je zaprt za komentiranje.