Veliki test cepiv
Kenya, 16.11.2021 ob 18:34
Nisi farmacevt, si pa idiot. Doktorata ne rabis imet, da se gres cepit. Bistveno je zaupanje v stroko.
Se spominjate, kaj je trdila stroka v Nemčiji v času nacizma in kakšne so bile posledice? Slepo zaupanje, posledica strahu?,…trenutno je vsako drugačno mnenje ožigosano za najmanj neprimerno,…se spomnite, včasih je kdo zgorel, ko je trdil, da je Zemlja okrogla,…se nič ne naučimo iz zgodovine???
Včeraj sem preučila sliko našega Borčija, ko se je cepil.
Medicinska sestra, ki je ‘sodelovala pri predstavi za javnost ‘ tako umazanih nohtov ne bi smela imeti, kje je higiena? Edino, če je to bil namen, da se preusmeri pozornost.
Zakaj drži z obema rokama injekcijo čisto pri glavi? Verjetno, zato, ker gor ni igle …
In mi smo priplavali po juhi …a, ne?
Mislim, da ni več izhoda. Najebal smo ga.
daretothink, 16.11.2021 ob 21:43
Se spominjate, kaj je trdila stroka v Nemčiji v času nacizma in kakšne so bile posledice? Slepo zaupanje, posledica strahu?,…trenutno je vsako drugačno mnenje ožigosano za najmanj neprimerno,…se spomnite, včasih je kdo zgorel, ko je trdil, da je Zemlja okrogla,…se nič ne naučimo iz zgodovine???
daretothink, zgodovina se ponavlja! Znova in znova.
Se je že začelo; policija pred OŠ, vojska v bolnicah …ljudje pa nič.
Žaba bo kmalu kuhana.
Julij Cezar, 16.11.2021 ob 18:55
besede so poceni, zanimajo me zgolj preverljivi rezultati….cepivo za katerega mi strokovnjak ne upa podpisati da je zanesljivo, poudarek je na podpisat, da s pidpisom jamci da je zanesljivo ni vredno da ga pes poščije
Ti ko gres na operacijo tudi podpises, da gres na lastno odgovornost… drugic odkloni nujno operacijo, ker moras podpisati…. res enosmerno razmisljanje….
Kaj bi rad povedal? Nekaj fantaziraš za tuje dežele in sploh ne živiš tam.
V Nemčiji so nam jasno na začetku ob prvem cepljenju povedali, da bodo nadaljni odmerki cepiva potrebni, da lahko kljub vsemu zbolimo, a v blažji obliki, katero cepivo je bilo tisti čas najbolj primerno in katero je najbolj primerno v tem trenutku.
COVID takrat tudi dottorem še ni bil dovolj poznan. In to so tudi javno povedali.
Toliko o tvojih teorijah zarote…
Julij Cezar, 16.11.2021 ob 17:52
prosim da se naredi veliki primerjalni testvseh cepiv, po vzoru testov avtomobilov recimo, zelo priporocljivo, prepricljivo, odsvetujemo…..dajmo se mal trzno obnasat no
Recimo takole:
Forum je zaprt za komentiranje.