Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style “velike pore”

“velike pore”

Na obrazu – pod očmi imam zelo velike pore. Pri uporabi kreme oz. pudra v prahu so le-te še bolj opazne.

Kaj mi priporočate?
Obstaja kaka krema (učinkovita), da manjša pore?

Hvala, mamica

Pozdravljena,
razširjene pore so problem kar mnogih žensk. Žal ne obstoja krema, ki bi to nadlogo odpravila. Če pore še niso predolgo in preveč ohlapne bo pomagalo temeljito čiščenje in predvsem redno odstranjevanje maščob in loja iz por.
Priporočam dnevno čiščenje kože z kakšnim čistilnim gelom, ki bo dodobra odstanil odvečno maščobo in loj iz kože. Čiščenje je potrebno zjutraj in zvečer. Če boste uporabili čistilno masko enkrat na teden, bo loja na koži še manj. Pore se ne bodo dodatno raztegovale in zgubljale prožnost.
Za nego uporabite nemastno kremo z vlažilci, da na kožo ne nanašate dodatne maščobe.
Uporabite tekoč puder, ki ne zleze v pore in jih ne maši. Probajte puder MF Lasting Performance. Pudru v prahu pa se raje izognite.
Jadranka

Hvala za odgovor…

Veste kaj me še zanima? Zvečer po čiščenju kože imam občutek, da mi bo kožo raztrgalo. Imam občutek da se mi nateguje in me pri tem po vrhu še peče.
Katero kremo mi priporočate za zvečer?

Hvala, m@mic@86

… pa še to…

Sem zelo bledolična. Začela sem uporabljati samoporjavitveno kremo (kakovostno za 7.000 sit – ne vem kako se ji reče) ki si jo nanašam po obrazu in dekolteju. Nanašam si jo 2x tedensko. Pri tem pa sem opazila, da se mi pore še bolj vidijo, ker se krema upije v pore in jih potemni (predvidevam). Pri čiščenju na obrazu barva zbledi v porah pa ostane.
Sem mislila, da bi kar prenehala s tem… ali priporočate kaj drugega?

Hvala, m@mic@86

Pozdravljena
Ko zvečer kožo očistite in spetete z vodo, iz nje poberete vso maščobo in imate občutek da vam kožo zateguje. Predlagam, da po izpiranju čistilnenga gela uporabite za brisanje obraza mehko in rahlo ogreto brisačo s katero popivnate obraz (ne drgnit), potem nakapljate na kosmič vatke nekaj tonica (naj ne vsebuje alkohola) in narahlo prebrišite obraz. Nočna krema naj bo izdatna, če bo vsebovala aloje vero ali kamilico se bo kožo lepo pomirila in občutek ne bo neprijeten.
Jadranka

Samoporjavitvene kreme so kar vredu, sama pa raje za razbijanje bledoličnosti uporabljam Terracoto, saj mi deluje dosti bolj sveže in lepše.
Z Terracoto obraz lažje senčimo in oblikujemo, saj nanesemo na obraz različno intenziteto pudra in s tem dosežemo lep videz.
Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close