Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Velika starostna razlika pri parih

Velika starostna razlika pri parih

Že večkrat sem opazila, da v primeru večje starostne razlike, se tisti , ki je mlajši, postara. Sodelavka ima 18 let starejšega, ampak ona izgleda enake starosti kot on, če bi ju videla skupaj, bi rekla, da sta enake starosti. Ali pa en sodelavec od moža, ima 20 let starejšo žensko, pa on izgleda starejši od nje ali pa enake starosti. Kot da bi se skupaj zlila. Isto vi opazite?

Pravijo, da lastnik tudi psu postane čez čas podoben…

Moj partner je mišičast, žilav in gibčen kot mačka, pa se žal tega ne nalezem od njega… ?

Midva imava 9 let razlike , se mi zdi da partner  zgleda mlajši kot je, njegovi vrstniki delujejo starejši.

Sem mel 14 let starejšo in pol presedlal na 12 let mlajšo.   Z nobveno od njih ni bilo sreče in se je končalo. Nato dobil 7 let starejš. Čudovito…….    naptrej ne bi

Isto opažam. Dostikrat tisti starejši bolje izgleda kot mlajši. Ne vidiš neke starostne razlike.

Deset let gor ali dol. Veliko bolj je pomembno, da sta intelektualno na isti valovni dolžini.

Odgovor na objavo uporabnika
Starostna razlika, 02.08.2024 ob 10:37

Že večkrat sem opazila, da v primeru večje starostne razlike, se tisti , ki je mlajši, postara. Sodelavka ima 18 let starejšega, ampak ona izgleda enake starosti kot on, če bi ju videla skupaj, bi rekla, da sta enake starosti. Ali pa en sodelavec od moža, ima 20 let starejšo žensko, pa on izgleda starejši od nje ali pa enake starosti. Kot da bi se skupaj zlila. Isto vi opazite?

Zenske razmisljajo drugace. ?

Dober je tudi 30 let starejsi, ce:

– je zelo premozen

– je bolj slabega zdravja

– ima 41 vrocine

———————————-

???

Kot pri vseh parih, ki se skozi čas vživijo drug v drugega. Mlajši starejšega pomladi s svojo energijo, starejši mlajšega umiri in upočasni. Slej ko prej se to pokaže na telesu.

Sicer pa je verjetno že ob nastanku zveze neka notranja želja po pripadnosti generaciji ali vsaj počutju, ki ga s seboj prinaša generacijska karakteristika. K temu seveda ne sodijo tiste finančno motivirane zveze (star bogat + mlada starletka).

Mlajši se postara. Ker starejši ne dohaja mlajšega, se mora mlajši prilagodit. Vsi zunanji vidimo enako.

Ja. Res je, poznam več parov, kjer imajo moški 15+ let mlajse zenske. V parih letih vse gubaste. Pri 37 izgled 47 plus.

Zagotovo ni okej, ampak tipi imajo fetis na 15 in vec let mlajse..

Midva817, 02.08.2024 ob 10:50

Midva imava 9 let razlike , se mi zdi da partner  zgleda mlajši kot je, njegovi vrstniki delujejo starejši.

Sem 30 let starejši od žene.

Pri 77-ih mi dajejo, če jih vprašam, koliko izgledam, 65 let in to ženske, pa tudi moški….

Obstaja sicer teorija o “energetskih vampirjih”, vendar na takem tečaju še nisem bil… 🙂

In nikakršne potrebe ni, da me hekerji starejših pošiljate v grob, ker čisto dobro vem, da sem na poti tja.

Vas pa, take, spomnim, da ste na tej poti tudi vi in kakšen se zna stegniti celo prej od mene (prometna nesreča, hiter rak, ali mogoče samomor)…

Narava oziroma biologija ima svoje zakonitosti, ki, če se ne upoštevajo, ponavadi izražajo neke psihološke manjke parov, če ne gre zgolj za ekonomijo, ko imajo recimo starejši moški izrazito mlajše ženske, ker te ljubijo denar.

Zmerna starostna razlika na relaciji moški – ženska je naravna ali “normalna”, v obratni smeri ni, da ima recimo 50-letnica (v menopavzi) 40-letnika, ki bi lahko hodil z njeno hčerjo po letih. Tak negotov moški rabi “mamico”, medtem ko pa je precej starejša ženska ponavadi narcisoidna, domišljava, bolj gospodovalna ali dominantna z zadnjo besedo, ki ima rada kontrolo nad (mlajšimi) moškimi.

Anonimno 6064, 02.08.2024 ob 11:13

Zenske razmisljajo drugace. ?

Dober je tudi 30 let starejsi, ce:

– je zelo premozen

– je bolj slabega zdravja

– ima 41 vrocine

———————————-

???

Niti ne, ker prava ljubezen je več kot samo materialno stanje.

Splošno znano je, da če ima moški mlajšo žensko ga ta pomladi. En primer si poglejte na https://youtu.be/AbNhcn3UJss?si=Uw9RSbbUFJSrGsIT Sta 33 let razlike. Možakar gre proti 70 vendar jih ne kaže!

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

tradsaa, 02.08.2024 ob 12:35

Ja. Res je, poznam več parov, kjer imajo moški 15+ let mlajse zenske. V parih letih vse gubaste. Pri 37 izgled 47 plus.

Tole pa res drži . Ženske se  postarajo ob precej starejšem moškem . Tudi v postavo , zredijo se. Pri 40-ih zgledajo kot 60 letnice. Toliko kot ima on let.

jaz opažam, da moški, ki ima starejšo žensko, izgleda starejši, ženska se ne pomladi.
obratno pa, ko si moški izbere mlajšo, se on pomladi, ona pa malo bolj “dozori”. če je razlika velika (starec in mladenka) tudi njo fajn postara.

smešni so mi moški, ki izberejo starejše ženske (10 let in navzgor), ko bi bili bolj zreli za njeno potencialno hčerko. taki večinoma nezavedno iščejo mamico, čeprav lahko navzven delujejo še tako moško in suvereno. moški, ki ima 10+ starejšo, pač ni najbolj zdrav. sploh pa ne tak, ki npr. nima otrok, ona pa jih ima. to je pa res prav smešno videt.

Enako. ?

Če ima moški lepo in mlado ženo, je posledica dolgo življenjsko obdobje erekcije. Če ima ob sebi vrstnico, pa je na neki točki naravna reakcija njegovega telesa impotenca.

Zato je definitivno optimalna kombinacija uspešen starejši moški + lepa mlada ženska.

Precej stvari je pri nas za ukinit: rtv prispevek, rtv slo kot celoto, unaknit podporo nevladnih organizacijam, etc…

????

Ves kaj sem opazil da se za svojo rit ne brigaš!!! Kaj te boli ku…

Najbolj ste pa babe zoprne ko ste nezadovoljene v zvezi in pol nos vtikate drugod!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close