Velika Britanija- Inter Rail
Najprej vsi lepo pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s takim popotovanjem. Kako je kaj z Inter Railom, kakšne izkušnje imate. Nameravamo z letalom do Londona (Easy Jet) nato pa z vlakom dalje po otoku. Morda kdo ve koliko časa velja povratna karta, ker sem gledala akcijo za okoli 10000 SIT. Kakšne so kej cene tam, kaj je dobro vedeti, si ogledati, imeti seboj… skratka koristni napotki, ki jih bom zelo hvaležna.
Lep večer
Za karte ti ne morem nič pomagat. Cene so pa kar visoke v primerjavi z našimi. Sem se potepal lani po Angliji in Walesu ene tri mesece in sem bil zelo navdušen tako nad pokrajino, kulturnimi spomeniki kot ljudmi (še posebno v Walesu), tako, da mislim, da ti sigurno ne bo žal. Je pa res da recimo ena pizza v lokalu stane od 10 funtov naprej (krepko nad tri jurje), da o ostali hrani niti ne govorim. Hrana je bla še najcenejša v velkih hipermarketih (npr Tesco). Hoteli so tudi dragi, hosteli pa velikokrat polni, tko da če že veš kje in kdaj boste potovali, se ti splača rezervirat hostel (tiste ki to omogočajo). Kaj se ti splača pogledat – hja, to je odvisno od tebe kaj te zanima, sam če boste lahko potovali prosto naokoli, pol mislim da boste lahko kar dosi dali skozi.
Upam da sem vsaj malo pomagal
lp
-ff
Forum je zaprt za komentiranje.