Velik trebuh
od teh, 08.09.2025 ob 15:14
Jaz sem videla starejse zenske z nogicami tankimi kot zobotrebci in s trebuhom. Po meni se zaradi hormonske sremembe speh nalaga v trebuhu. Tudi suhice imajo povecan pas, samo da trebuh ni tako opazen.
Meni se to ne zdi čist tako. Sama sem suha, v bistvu skoz ista, pa nimam čisto nič trebuha. Raven je . In imam 50 let. V večini je to posledica preveč kilogramov, nalaga se tja kamor si ne želimo, v trebuh. Isto je pri moških .
Anonimna342, 08.09.2025 ob 15:21
Meni se to ne zdi čist tako. Sama sem suha, v bistvu skoz ista, pa nimam čisto nič trebuha. Raven je . In imam 50 let. V večini je to posledica preveč kilogramov, nalaga se tja kamor si ne želimo, v trebuh. Isto je pri moških .
Celo odraslo dobo imam enako tezo in ves cas sem vitka, a do kakih 45 sem bila izrazita pescena ura z uslocenim trebuhom, potem se je pa pas siril in trebuh se mi je izbocil, kike pa se vedno iste.
Prijateljica, suhica, ekstremba suhica, trebuscek in sirsi pas.
A lahko poves, kaj in koliko jes? Prijateljica je veganka, nobenih sladkarij, ogromno se giblje, telovadi in je suha, po moji oceni ima 5 do 10 kg premalo za njeno visino – 5 bi bil minimum, 10, da bi se malo zaoblila, ker zdaj zgleda kot visokorastel suhcen fantek pred puberteto, a se tudi pritozuje, da ji trebuh raste. Je pa nekaj let starejsa od tebe.
Vse ki imate velik trebuh ste v osnovi lene, NE DA SE VAM VEČ. Dec je itak kje za šankom, otroc že študirajo- so proti koncu, ali pa so že odšli od doma, ti pa sama doma mehiške nadaljevanje, pa turške da ne pozabim, pa škatla piškotov. Ja, nekam mora it, nobene telovadbe, rekreacije, fitnes, tek, to je že španska vas, kavč fitnes s piškoti. to so milo rečeno zanemarjene ženske ki mislijo da je vsega konec, da se nimajo za koga urejati, in za koga biti lepe šlank- kakor komu sede
Evo mene, trebuh imam raven. 49 let. Nisem ekstremna suhica, ampak čist normalno postavo, z oblikami, imam 170 cm, 61 kg, ampak trebuh je čist raven. Tak kot je bil pred 30 leti. Meni se postava ne spreminja,tu res nimam težav. Tudi ko pogledam mojo mamo, babico, isto nista imeli trebuha, niti celulita.
Forum je zaprt za komentiranje.