Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Veganska ekovas Mokri potok – uspeh ali fail?

Veganska ekovas Mokri potok – uspeh ali fail?

Zadnjič sem se klatil po tistih koncih, pa sem si šel pogledat.
Tragedija! Najraje bi šibico vrgel na tisto ciganijo.

Samozadostnost se ne doseže tako, da nek hipi začne kopat, ker nima drugega dela, ampak za to rabiš traktorje, kombajne, organizacijo in industrijsko proizvodnjo. Pri nas se bi pa vsi šli neko eko bio vrtičarstvo.

Kaj sem vam jaz pravil že en čas nazaj, velja za večino, ne za vse vegane, to so vglavnem lenuhi pa delomrzneži, vglavnem so na sociali, mi pa delamo za njih iz takega nikol ne bo nič, mal bo brenkal na kitaro, ko bo pa zima pritisnila bo pa hitro nazaj v ljubljano zbežal, na toplo, saj ni sposoben preživet drgač. Taki se vglavnem pasejo na državi, delajo tak nič ne, saj so leni pa še nič ne znajo.

Misliš teh eko koncih ali ti gre na živce Judeja?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Samozadostnost se ne doseže tako, da nek hipi začne kopat, ker nima drugega dela, ampak za to rabiš traktorje, kombajne, organizacijo in industrijsko proizvodnjo. Pri nas se bi pa vsi šli neko eko bio vrtičarstvo.
[/quote]

Sej ekovegiji so imeli bolj plan narediti vas (najbrž kak evr sredstva) in nato imeti turiste jim kazati zadevo, izobraževati kako delati eko bio zgradbe iz slame in blata (karikiram) manj bi pa delali…pa saj če hočeš preživeti v osnovi je dovolj motika, voda, sonce, semena pa 2 kravi balkanske pasme, ki orjeta njivo. 😀

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Norci lepo dobijo evropski denar in naš državni, torej denar delovnih ljudi. Res nikamor več nič ne pelje in vse vrag jemlje, to je samo za zravnat z zemljo.

mar bi ti raje kako fotko naredil tam doli

Sej ekovegiji so imeli bolj plan narediti vas (najbrž kak evr sredstva) in nato imeti turiste jim kazati zadevo, izobraževati kako delati eko bio zgradbe iz slame in blata (karikiram) manj bi pa delali…pa saj če hočeš preživeti v osnovi je dovolj motika, voda, sonce, semena pa 2 kravi balkanske pasme, ki orjeta njivo. 😀
[/quote]

To je katastrofa. lenuhi spet izumljajo alternativne načine lajfa, ker jim ni za delat.

Nič, Slovenci bomo še naprej živeli od hrane, ki jo kupimo v trgovini, uvožena pa je iz držav, kjer je kmetijstvo podvrženo prostemu trgu.

mar bi ti raje kako fotko naredil tam doli
[/quote]
Tistr kar “tam doli” jaz fotografiram, ni zate, bi bil še bolj prfliknjen kot si, če bi to videl.😁😁😁

Žal se moram strinjati s teboj.

[/quote]
Še izljubita se pa sta glih za skupaj.😁😁😁

Še izljubita se pa sta glih za skupaj.😁😁😁
[/quote]

Ti boš pa spet žlajfal na roke? :)))

[/quote]

Ne splača se. Pri nas uspevajo stvari sezonsko. Ene stvari lahko skladiščiš, ampak je drago. recimo, da jaz začnem masovno pridelovati krompir. Ko ga bom ponudil na trg, bo krompir v lidlu smešno poceni. jaz s tako nizko ceno ne bom mogel tekmovati.

Ne splača se. Pri nas uspevajo stvari sezonsko. Ene stvari lahko skladiščiš, ampak je drago. recimo, da jaz začnem masovno pridelovati krompir. Ko ga bom ponudil na trg, bo krompir v lidlu smešno poceni. jaz s tako nizko ceno ne bom mogel tekmovati.
[/quote]

Kako pa občini Šenčur uspeva? 😀

Sem vesel, za njih, če jim uspeva. jaz zase vem, da mi ekonomska računica pravi, naj hrano kupujem v trgovini.:D

Misliš teh eko koncih ali ti gre na živce Judeja?
[/quote]
Dol po kočevskem!
Kibuci me ne zanimajo!

Dol po kočevskem!
Kibuci me ne zanimajo!
[/quote]

A to sta pojezdila z Lenćo? :)))

A to sta pojezdila z Lenćo? :)))
[/quote]
Ne mešaj Maše in Lenče!

Ne mešaj Maše in Lenče!
[/quote]

Kdo pa je zopet Maša? Saj niti ne vem kdo je Lenća. A boste ekokmetijo osnovali?

Je že kdo sploh izračunal, kako drago bi bilo, če bi hoteli v Sloveniji pridelati hrane za vse Slovence?

Ste vsi tako negativni da bom še jaz. Namreč grozno mi vas je brati, sami negativneži ste in naduteži. Le kaj je z vami da vse po vrsti kritizirate in se posmehujete ? Nas lahko kaj naučite? Uresničujete vi kakšne svoje ideje? Kako bi vam bilo če bi vaše ideje kdo gledal tako zviška? Kaj vas moti vas v Kočevju? Pojdite raje kritizirati pred parlament če niste opazili vam natikajo zanko okoli vratu z različnimi strupenimi cepivi in nagobčniki !

Odgovor na objavo uporabnika
waters, 03.12.2021 ob 18:44

Ste vsi tako negativni da bom še jaz. Namreč grozno mi vas je brati, sami negativneži ste in naduteži. Le kaj je z vami da vse po vrsti kritizirate in se posmehujete ? Nas lahko kaj naučite? Uresničujete vi kakšne svoje ideje? Kako bi vam bilo če bi vaše ideje kdo gledal tako zviška? Kaj vas moti vas v Kočevju? Pojdite raje kritizirati pred parlament če niste opazili vam natikajo zanko okoli vratu z različnimi strupenimi cepivi in nagobčniki !

Ali pa če si po 3 letih našel to temo, hipiji pogozdeni. A vaša eko vas že stoji?

A veš težko spodbujamo neko skupino, kjer vidiš, da so ali neresni ali pa nespoti.

Sem preveril sceno in imajo po treh letih bore malo za poakazati. Važno, da nadensavajo kizombo pa neke psihedelične kao trans plese.

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET CENZURIRANI, 04.12.2021 ob 00:23

Sem preveril sceno in imajo po treh letih bore malo za poakazati. Važno, da nadensavajo kizombo pa neke psihedelične kao trans plese.

Se je ta vas kaj razvila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close