Veganska ekovas Mokri potok – uspeh ali fail?
Kaj sem vam jaz pravil že en čas nazaj, velja za večino, ne za vse vegane, to so vglavnem lenuhi pa delomrzneži, vglavnem so na sociali, mi pa delamo za njih iz takega nikol ne bo nič, mal bo brenkal na kitaro, ko bo pa zima pritisnila bo pa hitro nazaj v ljubljano zbežal, na toplo, saj ni sposoben preživet drgač. Taki se vglavnem pasejo na državi, delajo tak nič ne, saj so leni pa še nič ne znajo.
Samozadostnost se ne doseže tako, da nek hipi začne kopat, ker nima drugega dela, ampak za to rabiš traktorje, kombajne, organizacijo in industrijsko proizvodnjo. Pri nas se bi pa vsi šli neko eko bio vrtičarstvo.
[/quote]
Sej ekovegiji so imeli bolj plan narediti vas (najbrž kak evr sredstva) in nato imeti turiste jim kazati zadevo, izobraževati kako delati eko bio zgradbe iz slame in blata (karikiram) manj bi pa delali…pa saj če hočeš preživeti v osnovi je dovolj motika, voda, sonce, semena pa 2 kravi balkanske pasme, ki orjeta njivo. 😀
Sej ekovegiji so imeli bolj plan narediti vas (najbrž kak evr sredstva) in nato imeti turiste jim kazati zadevo, izobraževati kako delati eko bio zgradbe iz slame in blata (karikiram) manj bi pa delali…pa saj če hočeš preživeti v osnovi je dovolj motika, voda, sonce, semena pa 2 kravi balkanske pasme, ki orjeta njivo. 😀
[/quote]
To je katastrofa. lenuhi spet izumljajo alternativne načine lajfa, ker jim ni za delat.
Ne splača se. Pri nas uspevajo stvari sezonsko. Ene stvari lahko skladiščiš, ampak je drago. recimo, da jaz začnem masovno pridelovati krompir. Ko ga bom ponudil na trg, bo krompir v lidlu smešno poceni. jaz s tako nizko ceno ne bom mogel tekmovati.
[/quote]
Kako pa občini Šenčur uspeva? 😀
Ste vsi tako negativni da bom še jaz. Namreč grozno mi vas je brati, sami negativneži ste in naduteži. Le kaj je z vami da vse po vrsti kritizirate in se posmehujete ? Nas lahko kaj naučite? Uresničujete vi kakšne svoje ideje? Kako bi vam bilo če bi vaše ideje kdo gledal tako zviška? Kaj vas moti vas v Kočevju? Pojdite raje kritizirati pred parlament če niste opazili vam natikajo zanko okoli vratu z različnimi strupenimi cepivi in nagobčniki !
waters, 03.12.2021 ob 18:44
Ste vsi tako negativni da bom še jaz. Namreč grozno mi vas je brati, sami negativneži ste in naduteži. Le kaj je z vami da vse po vrsti kritizirate in se posmehujete ? Nas lahko kaj naučite? Uresničujete vi kakšne svoje ideje? Kako bi vam bilo če bi vaše ideje kdo gledal tako zviška? Kaj vas moti vas v Kočevju? Pojdite raje kritizirati pred parlament če niste opazili vam natikajo zanko okoli vratu z različnimi strupenimi cepivi in nagobčniki !
Ali pa če si po 3 letih našel to temo, hipiji pogozdeni. A vaša eko vas že stoji?
A veš težko spodbujamo neko skupino, kjer vidiš, da so ali neresni ali pa nespoti.
Forum je zaprt za komentiranje.