Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika vegani -vegetarijanci

vegani -vegetarijanci

Ja, pri ostalem napisanem je pismenost tudi precej opazna :))))

Ali obstaja kakšna tema, ki je Yo ne bi uničila?
Zakaj ne morete pustiti na miru ljudi, ki se prehranjujejo drugače? Saj imate en kup svojih tem o mesu, mislim da imate tam veliko za predebatirat.
A je tako težko razumeti da eni ne jemo mesa? Pa ne odpirajte tem, ki vas motijo.

Aja, a tisti, ki jemo tudi meso, ne jemo omak, pa zelenjave, pa…?
Madona, pa res zgleda, da nekaj v vaši prehrani manjka, da ne funkcionira tisto, kar naj bi v glavah imeli :p

Vprašam še enkrat, ali obstaja tema, kjer ti yo nisi zdemolirala klepeta?
Sicer pa ti lahko odgovorim na tvoj način, da vidiš, da smo lahko tudi drugi žleht, ok? Hvalabogu, da mi v glavi ne manjka to kar tebi, ker bi bila danes zafrustrirana in zlobna ločenka, ki lažje živi s psom kot z moškim.
Tvoja hrana je očitno tudi pomankljiva.

a tako daleč, ti pa um ne seže, da bi pomislila, da je omenila svoje preference zato, da ji kdo ne bi omak na osnovi mesnih juh in česa podobnega predlagal

ej mislim…
pač je napisala, da je vegetarijanka. in da bi rada kako idejo za omake. kaj pri vragu mora tebi tako it v nos??????
ker teme ni naslovila vegetarijanci in vsi, ki se včasih brezmesno prehranjujete???
mislim…

eh, brezveze. no

Mislim,da v tvoji Yo- će ne znaš odg zakaj se sploh javljaš?

Meni se res smiliš no 🙁

Ampak dokler sama sebe ne boš spremenila,boš pač bila takšna nezaželjena povsod. Zato,pa take klanfaš .

Vprašanje je čist enostavno,če ne znaš,ne želiš potem ne sodeluj. kaj pa je poanta tvojega čivkanja tukaj ? Podala nisi noben odg.
Samo pokazala si kakšna si .

Za razliko od nekaterih berem, kar je napisano.
In kolikor vidim avtorica ni nikjer omenila, da je ona vegetarijanka ali veganka.
O pomankljivosti ali raznovrstnosti hrane pa dovolj pove že to, da nekdo dela omako na en sam način :p

vgg, če bi rada začela vsaj pri osnovah;
za vejico je presledek, pred piko presledka ni.

ne-ver-jet-no…

res

Draga YO.
Saj iskreno,že pred temo,sem točno vedela ,da se ne boš uprla temi in šla mimo.

Jaz razumem,da si preveč pametna in ne znaš delovati med ljudmi,zato sem tudi hvaležna za forume,kjer takšni ljudje,kot ti spuščate svoje frustracije sem ,kot pa da vas obdajajo črne misli in si kaj naredite.Tko da hvala bogu za to.
Vseeno pa to ni način in tudi sama vidiš ,da nisi nikamor v življenju “prispela” in bi lahko malo več zase naredila . Verjamem,da si osamljena,zato takšno pogosto objavljanje na raznih forumih in pisanje pod teme,ki jih sploh nisi zmožna razumet,dajat naprej info…

za zdrav način življenje je potrebno tudi psihično napredovanje 😉

In ja,seveda delam samo ENO omako haha,a nisi prebrala,da obožujem omakE ( ja ,večinoma kuham eno in ta isto—-)v smislu: omakE delam na enak način,torej začimbe ipd. ) .

Upam,da boš kmalu napredovala psihično naprej,da boš lahko uživala normalno življenje. Ti zelo privoščim .
Lep dan ti želim

Kje so presnojedci? Sam čakam, da še ti uletijo s pršutom, sirom in omako iz terana…

sori, samo ta tvoj uvodni post je pa zelo nejasen. Postaviš vprašanje, napišeš pa zelo skopo – in nato pričakuješ uporabne nasvete …

Na ene pa polna luna deluje na puno. Jst ne vem, kak ste se sposobni skregat za čist vsako stvar. Bi blo ja bolš, da peljete kužke lulat pa kakat. Pa ne se obračat na mojo Slovenščino, ker mi dol visi za pravopisje.

Bi ti z veseljem odgovorila, ampak ne razumem vprašanja. 🙂 Kako – popestrimo omake? Te zanimajo vrste omak, ki jih kuhamo, ali začimbe, ki jih dajemo v omake, ali kaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close