Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vedno vse delam prav, sem ustrežljiva, dobra do ljudi, a vse bolj

Vedno vse delam prav, sem ustrežljiva, dobra do ljudi, a vse bolj

se mi zdi, da pregovor Dobrota je sirota resnično velja. Mož me je obtožil marsičesa, neresnično, bolj sem se trudila, da bi mu dokazala, da ni tako, bolj me je šikaniral. Zdaj, ko sva ločena, celo otrokoma govori in po moje ta bumbar res misli, da jim govori resnico.

Počasi se odločam, da je tega dovolj. V družbi veljam za netežavno, prilagodljivo, neprepirljivo. 30 let sem že taka. Počasi imam dovolj. Hočem postati bitchy, začela bom nagajati bivšemu možu. Saj itak govori, da mu že!
Sicer je pa tako, da me je sama sapa, v bitu pa ne bi mogla biti taka.

Vendar se bom res potrudila. Kako naj začnem? Ker res ne verjamem več, da se dobro z dobrim vrača.

Le svoje mnenje.

Dokazano pri meni, da se vrne in to huje kot mislis. Ali bolje kot pricakujes.
Le cas je treba in tvoj ignor.

Pred nedavnim sem slisala, kako se je nekomu vrnilo po 14 letih. Pa je to le 1 primer.

Zivi na polno, bodi srecna in vesela, to je najboljse mascevanje. Ostalo poskrbi vesolje ali bog, kakor zelis.

Sama sebi nepravdu cinis! Tako pise. Cisto res je to.

Jaz tudi vcasih hocem oko za oko zob za zob…

Danes sem prav hotel vrnit eni… Nima veze kaj. Ampak niti odzdravit ji nisem hotel. Prav sestavil sem si v glavi ene par takih besednih (finih) da jo “ponizam”, “dam na njeno mesto” da bi videla da znam tudi jaz bit nesramen ce se mi sprdne… Pridem do tja… Prou sploh mi ni bilo ko sem jo zagledal. Sem prav videl da jo zivljenje tepe se zasmilila se mi je. Sem rekel v sebi ma kaj si bom jaz z drekom roke mazal kaj se bom jaz s tabo dajal pa te neke fore klosarske jaz sem boljsi( v tem smislu da ce z isto mero vrnes nazaj potem si isti kot tist)..
Se bolj olikan sem bil kot ponavadi😂

Vem. Tezko je. Si mislis oni po meni pisaju a ja da njima fino. E ne moze! Evo ti ga na!
Ampak potem si isti kot un. Zajebano…

Glej se otroke mata skupi. A ni grdo da se kr neki prek otrok svetita drug drugem? Pusti bodo ze otroci videli kako pa kaj. Tudi drugi… Ko ga jebe.
Piše: ne misli da bog ne motri na tiste ki nepravdo delajo. Daje jim casa do trenutka ko jim bodo oci ostale odprte.

Bog ma za usako ritko sibo.

Tako da pusti budalu.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Svojo energijo usmerjaj v ljudi, ki ti vračajo. On je tvoj bivši, njemu ne rabiš več ničesar dokazovati. Otrok ne obremenjuj s težavami, ki jih imaš z očetom. Oni imajo oba radi in samo trpijo. Ko bodo odrasli, bodo to cenili.

Prekrasno zivljenje imas…uzivaj,bodi pozitivna,glej a kanal in pop tv in spanske,albanske,turske nadaljevanke

Ne, ostani to kar si! Dobro se z dobrim poplaca, samo ti tega trenutno ne vidis, ker gledas le v eno smer. Nikakor ne postani taksna kot je on, ker sama ves kaj najbolj sovrazis! In ne, ti nisi taksna in poglej okoli sebe, bos nasla odgovore, da se ti tvoja prijaznost splaca in vraca!

Najdi si nov hobi, novega tipa, karkoli , sam da nehaš razmišljat o bivšem.

Bla, bla, bla

Nakladancija

Pravijo, da je baje tlakovana pot do pekla.

v osnovi je tako – vedno sta 2 plati zgodbe. vprašaj ga s čim naj bi mu nagajala in mu prisluhni o čem govori. ko ti razlaga, bodi tiho, ne komentiraj in ga poslušaj. potem reci ,da boš razmislila in res razmisli.

včasih se zgodi, da je naša resnica, le naša resnica in se niti ne zavedamo ,da nekomu počnemo neakj slabega ali kako krivico. lahko pa so njegove paranoje in niti ni resnica.

bistvo vsega pa je – kaj se ukvarjaš z njim, če je bivši?

Vsa dobra dela so na koncu kaznovana.

Pusti take dreke in raje uživaj si še mlada?

Odgovor na objavo uporabnika
nočni jezdec, 12.02.2022 ob 23:03

Vsa dobra dela so na koncu kaznovana.

To je pa še kako res! No good deed goes unpunished.

se mi zdi, da pregovor Dobrota je sirota resnično velja. Mož me je obtožil marsičesa, neresnično, bolj sem se trudila, da bi mu dokazala, da ni tako, bolj me je šikaniral. Zdaj, ko sva ločena, celo otrokoma govori in po moje ta bumbar res misli, da jim govori resnico.

Počasi se odločam, da je tega dovolj. V družbi veljam za netežavno, prilagodljivo, neprepirljivo. 30 let sem že taka. Počasi imam dovolj. Hočem postati bitchy, začela bom nagajati bivšemu možu. Saj itak govori, da mu že!
Sicer je pa tako, da me je sama sapa, v bitu pa ne bi mogla biti taka.

Vendar se bom res potrudila. Kako naj začnem? Ker res ne verjamem več, da se dobro z dobrim vrača.

Ne, ne.Bodi taka, kot si, bivšega pa pusti na miru.To je njegova bedasta kultura, pusti ga na miru.Ignoriraj in ne postavljaj se na njegovo raven.

Da bi bila bitch?

Ne bo ti dobro ratalo, ker nisi tip za to.Vrnilo se ti bo , kot bumerang.Ne hecaj se s tem.

Lej… ukrepaj v trenutku ko se nekdo spravi nate, za nazaj pa prepusti usodi.

Malo pozna si. Sama sem s tem začela na začetku srednje šole. Prej sem se trudila vsem ustreči, vsem pomagati. Potem iz danes na jutri nič več. Super je, ker me izkoriščevalci pustijo popolnoma na miru. Če kdo prosi za kakšno uslugo, se topi od sreče, ko se odločim, da bom pomagala. Potem itak hvaležnost do neba 🙂

Pripravi se na to, da ne boš imela skoraj nič prijateljev. Jaz imam še samo eno, ker pač nisem več preproga za ostale 🙂

. https://youtu.be/dst_ODJ0H0I

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close