vedezevanje
Pozdravljeni,
ker se tu pise o vsem mogocem odpiram temo vedezevanja, kaj mislite o tem,.Predno mi vsi recete , da sem neumna ,ker verjamem je ze tako vsak v nekaj verjame.
Bila sem v turski restavraciji kjer neka starejsa gospa bere iz kave. Ne vem mene ne pozna ,prvic sem bila tam kako lahko vse ve in kar je rekla je vse res.Mislim noro res.
Imate vi podobne izkusnje ter jasnovidka Elena Sencar iz Celja berem clanek , da je jasnovidna jo poznate imate izkusnje z njo,ker kot je napisano je res olala jasnovidna.
Brez negativnih kritik in pripomb saj veste vsak ima svoje veselje.
Mislim, da je že skrajni čas, da nam zaupaš svoj kdo si. Ker poglej, trollanje ti ne gre dobro od rok, oponašat me ne znaš, smešen nisi, torej ??? Sploh pa, preveč se trudiš, meni ne moreš nič. Že na samem začetku sem se vam predstavil v najslabši možni luči, nikoli se nisem trudil impresionirat nikogar, pišem prostaško, priznal sem, da sem otročji, nezrel,…Boli mene ku*ac za internetni imidž.
Sicer pa, vse kar si dosegel je, da si izgnal iz foruma najbolj zanimivega, duhovitega uporabnika M/Ž čveka. S kom se bo zdaj ubogi Marko prepiral ? Pa ravno to je bilo smešno za brat, dialoge med Spiderjem in Markotom. Kdo bo tebe bral, bednik ?
Forum je zaprt za komentiranje.