vedeževanje
@Anča-bananča: zakaj si pa ti na forumu, če si za vedeževanje 🙂 …a je to forum za tiste, ki verjamejo v vedeževanje? Aja, nisem vedel 🙂
Moj namen je da povem to kar je res, da so vedeževalci navadni nateguni, in to je dokazano. Ti pa itak verjameš to kar hočeš slišat – sej to se ve, k vedeževalcem hodijo labilne osebe. Povprašaj tvojo vedeževalko kaj je po izobrazbi – stavim da nima več kot srednjo šolo, kar je tipično za vedeževalke (kot tudi njihove stranke).
Pozdravjeni pošiljam vam naslov spletne strani Vedeževalka Maša. http://www.vedezevalka-masa.si
Gospodična resnično obvlada svoj posel splača se vam jo obiskati.
LP 😉
Če bi morda koga zanimalo:
Smo društvo Justbe iz Maribora in se dolga leta ukvarjamo z duhovnimi vedami. Vsled velike finančne krize Vam nudimo ugoden paket dveh duhovnih ved, v trajanju 90 minut, po ugodni ceni 15,00 evrov ( znižano iz 60 evrov-t.j.75%)
Paket zajema:
– 45 minutni pogled v tarot, angelske in karmične karte, skupaj s krajšo numerološko analizo. Nudimo vam svetovanje in pomoč za vsa življenska področja ( posel, zdravje, denar, karmične vezi, poslanstvo..)
in
45 minutni tretma s himalajskimi resonančnimi pojočimi skledami
( zajema globoko sprostitev telesa in uma, ki blagodejno vpliva na
bolečine, stres, nespečnost, čustvene motnje.
Koristi: lahkotno in mirno počutje.)
Vsa ponudba se odvija v našem mirnem in prijaznem ambientu v Mariboru, v Ul. Pariške Komune 7 ( Tabor)
Ponudba velja takoj in vse do 31.12.2013.
Rezervacija termina na tel: 040 235 071 ali 041 653 027
Nudimo pa tudi:
– Možnost zdravljenja s Theta Healingom. tel.040 131 173- ga. Anita
– Delavnice, kjer se sproščamo ob prijetnih zvokih himalajskih pojočih skled ( meditacija je delno vodena), se energijsko čistimo ter Zavest pozitivno naravnavamo z afirmacijami.
Če menite, da vam lahko na vaši življenski poti kakorkoli pomagamo; ste toplo vabljeni.
Na koncu vsakega predora lučka sveti, dovolite si v to verjeti..
jst sem ze iz študentskih let na vezi z vedeževalko Danajo, vse moje kolegice se tudi nanjo obračajo za podporo in nasvet :)) z njo mi je misel na prihodnost lažja, ker mi pove tako kot je in me zna tudi usmerit ker sem sicer precej neodločna. nočem delati reklame, ampak njo pa toplo priporočam
ni preveč draga, lahko se pokliče na 090 44 74 pa mislim da se lahko tud zakupi minute, poglejte si na spletni strani http://www.svet-tarota.si
lep pozdrav vseeem :))
Verjetno si želel napisat, da ti pove, tako kot BO. Ampak, tega takrat še ne moreš vedeti, a ne? :))
Če verjameš v Tarot, lahko brezplačno vedeževanje najdeš tudi na spletu.
Forum je zaprt za komentiranje.