Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževanje

vedeževanje

Ve katera za kako res dobro vedeževalko – vedeževalca na obali? Kakšne imate izkušnje sploh s tem?

Povej kaj te zanima, ti bom jaz povedu zastonj

– fant te vara,
– službe še lep čas ne boš dobila
-prijateljica ti ne bo vrnila denarja

Hvala. Kam ti plačam?

Dobra! ))))

jst sem bla že tri krat pri eni v sežani, žal tu gor ne bom pisala njenega imena in telefona, ker ne želim da bi imela kako neušečnost…. je pa fantastična. jst sem vedno želela vedeti za kak mesec naprej, za nasvete sem jo spraševala . vse kar sem naredila tako kot mi je ona svetovala, se je izkazalo najbolje zame in pa vse kar ne napovedala se je tudi uresničilo! zdej nisem šla že neki časa, takrat sem bila v ku…u in mi je res pomagala . rabila sem en nasvet in vedet , da se bo nekaj rešilo in res se je , točno tako kot mi je rekla ona!

Kako bi lahko dobila številko od te iz Sežane? Mi napišeš tvoj mail? Prosim, res bi rada zvedela. Hvala

Ne hodi k vedeževalkam – takšne okultne stvari so stvar teme. Povedale pa ti ne bodo nič pametnega oz. koristnega!

Ja, k Stanki v Landol pri Postojno pojdi, a ne?!
Ko jo boš klicala (031 412 970), bodi vztrajna. In povej, da je nujno, tako te bo verjetno naročila že naslednji dan.

napišimi ti tvojega!

A mi zaupate kako se dobi tole gospo Stanko. Sem bila pri njej 3 leta nazaj in je noro točno zadela zdaj pa je že čas da grem ponovno pa mi nikakor ne dvigne telefona..ne meni ne mojima dvema kolegicama..kličemo že 2 meseca ob različnih urah. Poslala sem ji še sms z vljudno prošnjo če lahko pridem čimprej..pa nič. ?!?!

lp, n

Hej, ne je klicati, ker je ne boste dobili na telefon. Enostavno se narišite pri njej med tednom proti večeru cca 18h-19h ali v soboto dopoldan cca 10h-11h.
Enostavno prideš tja in počakaš v čakalnici z ostalmi, ne preverja kdo ej naročen in kdo ne.
Sama sem to že 3x naredila in nikoli ni bilo težav.

Pa srečno!

S tem, ko sprašujemo po prihodnosti, kažemo na našo (duhovno) omejenost, misleč, da je pred nami samo ena od možnih prihodnosti. Namreč teh je neskončno, katere krojimo s svojimi vsakodnevnimi odločitvami/izbirami.

Pod drugo, pa je zelo nevarno, če polagamo preveč vere v vedeževalca, saj če imamo malo vere v njega in nam on pove, da si bomo zlomili nogo, se bo to res zgodilo zaradi nezavednega strahu, da izpolnimo pričakovanje. Naša psiha ima namreč navado, da uboga napovedi…. Npr. starš, ki reče otroku, da iz njega nikoli ne bo nič, ga je na nek način preklel ravno s tem “programiranjem” oz. napovedjo prihodnosti, saj otrok ima neizmerno vero v starše, enako človek, ki hodi k vedeževalcu.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem pa že parkrat klicala Uršo.Res ima komercijalno linijo.Ampak meni je hitro in točno povedala za kaj gre in ni dolgovezila.Ni me stalo veliko.In ni mi žal tistih par evrov,saj olajšanje v določenem trenutku odtehta vse,in dobila sem jo vedno ob pravem trenutku,enkrat celo ob enih ponoči.
Drugače si pa jaz tole razlagam takole:če si lačen-si kupiš obrok,če rabiš novo konfekcijo-greš in kupiš,čepa si živčen,pa ne veš kaj bi-pa pokličeš nekoga…
Vse pa tako ali tako stane.Danes se vse plača,žal tisti -hvala-je že zdavnaj pokojni.

kaj si dobila stevilko od tiste iz Sežane? jas sem tudi slišala za njo in bi rada slaa,ce mas stevilko al kar koli mi poslji prosim!

vsem naivnim sporočam, da se prihodnosti ne sme napovedovati!!! sploh pa to le redko kdo zna in zmore. tisti ki to zna, ve kaj to pomeni, zato ne bo tega povedal.
kako so lahko ljudje neumni in naivni – vsak dan znova me presenečajo, to ne moreš verjeti…

itak da se je naredilo tako kot je rekla vedeževalka…ker če je pa to ona tako rekla, potem pa valjda da bo to res. to ponotranjiš, misliš le na to in valda da je rezultat ravno to! dobiš, to kar si si predstalvjal prej v glavi. to je dokazano (sem sama sprobala!

le zakaj bi hotele vedeti svojo prihodnost? ali ni ravno zato prih. tako zanimiva, ker je ne moremo vedeti povsem zagotovo?
raje se drži splošnih načel:
– SPROSTI SE,
ZAUPAJ,
VERJEMI V DOBRO,
MISLI DOBRO,
DELAJ DOBRO
in glej ga zlomka, zgodilo se ti bo… DOBRO!!

PA LEP POZDRAV

Če že mislite, da je vse res..
http://audioboo.fm/boos/613427-vedezevalka-tina-svetuje-poloni-pozgan

Če poznate niju s Sašom (z radia mislim) potem veste kam pes taco moli…

jaz enostavno pokličem Lejlo, ki kar po telefonu odgovori na moja zastavljena vprašanja. Odgovarja za DA ali NE in moram rečit, da mi je na vsa vprašanja do sedaj odgovorila popolnoma pravilno. Res, da ji moram prej poslat 20 eur za deset vprašanj, ampak se splača.
Še moja izkušnja!
Partner se mi je po domače zgonil. Zastavila sem ji par vprašanj npr.: a jo poznam? Je trenutno pri njej? Sta mogoče sedaj tam?
In z njenimi odgovori sem ga zasačila z ljubico!!!

še njen email, če vas mogoče zanima: lejla.odprisrce@gmail.com

To z vedeževalkami pa meni smrdi. Mislim, da je to eno samo manipuliranje z naivnimi dušami. Misli dobro, delaj dobro in ni vrag, da se ti ne bo zgodilo dobro.

Se srinjam ,da je največkrat v ozadju le manipuliranje…

A vrag je tudi to, da ni splošne definicije za dobro in slabo. Saj si ta dva pojma vsak predstavlja po svoje.
Zato je bolje razumeti naravne zakonitosti.
Saj vsak misli, da dela dobro, ne razume pa, kaj s tem povzroča. Potem pa misli, da se mu godi krivica.

Je kdo od vas že bil pri vedeževalki Maši? Meni jo je priporočila sodelavka, ki jo je pohvalila, zato sem se naročila pri njej nasledji teden. Jo kdo pozna?

Ja, jaz sem bila enkrat pri njej in mi je napovedala, da se bom v roku pol leta odselila od staršev. Takrat še ni bilo govora o tem, tako da je bilo težko verjeti, da naj bi se to uresničilo, zato sem na to za nekaj časa pozabila. Štirinajst dni nazaj sem se vselila v novo stanovanje, dejansko cca pol leta po napovedi. Precej neverjetno.:) Tudi jaz priporočam.:)

Jaz sem bil tudi pri Maši. Sem pa razbil avto (totalka), in mi je vedeževalka napovedala da bom kupil novega – kako prav je imela, še isti mesec sem ga kupil, saj se nisem mogel vozit v službo. Potem mi je napovedala da se bom naslednji dan usral v školjko – in res, sploh nisem mogel verjet, naslednji dan zjutraj spijem kavo, pa me je tolk na skret prjel, uh, kolk mi je odleglo ko sem naredil kup :))

Dej dojemite že, vedeževanja ni, dokazano. To kar je je davek na norce. K vedeževlkam hodijo samo neizobraženi ljudje, ponavadi taki s problemi, po možnosti še finančnimi, katerim potem vedeževalka vzame še tiste zadnje evre…

Pamet v roke…

Ne razumem zakaj si na tem forumu, če si proti vedeževanju, jaz še nisem bila pri Maši ampak če je res dobra bom pa šla, saj vrjamem v te stvari. Vsak ima pravico vrjeti v karkoli hoče… Lahko dobim njej kontakt?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close