Vedeževanje -zakaj se ne naučite same
Stalno beremo prošnje, za vedeževanje.Ženske kupite si karte, ciganske so simple, na YouTube imate cel kup gratis posnetkov, z obrazložitvijo, kako se vedežuje. To da sam sebi ne smeš vedeževati, je laž, ki so jo ven spravile vedeževalke. Jaz sem sama sebi bolj zanesljivo vedeževala, kot pa so mi druge deklarirano dobre vedeževalke napovedale.
Špelca440, 02.01.2025 ob 22:16
Nič ni lepšega, kot tukaj napisati kup vprašanj in čakati. Ni treba kupiti kart in zapravljati časa.
Ciganske karte stanejo par EUR. Mislim da so manj kot 5 eur. Na YouTubu polno video posnetkov , “for fre”. Jaz samo sebi lahko vedezujem, ker edino takrat začutim tisti pravi pretok , mravljince v rokah. Takrat potegnem karte. Kako boš to naredil za toliko tujcev, ki jih niti vidiš ne? Težje je in manj zanesljivo, vsaj meni
Rezi*, 02.01.2025 ob 22:32
Edino o smrti ne smeš, kot se je kdo hvalil tudi o ten. Vse ostalo je zgolj, sam sebi pac ne, ker vidis zgolj, kar bi rada vidla. Tisti ja in ne pa tud ne zna vsak videti. Iz prakse. Tudi mon. ???????☺️☺️☺️☺️
Vedezevalci preko kart marsikaj prikrijejo in zatajijo, sploh slabe stvari. Tako sem ves čas vedel , ko sem sebi vedezeval, da eni osebi kaže slabo, pa se je vedezevalka zlagala in je rekla, da narobe interpretiram. Pa še kako prav sem imel jaz in ne vedezevalka. Karte so neizprosne. Pokažejo vse, tudi smrt. Sedaj karte spet govorijo isto in vem, kaj pravijo, ne potrebujem vedezevalcev, ki bi lagali. No, niso vsi isti, eden je povedal resnico, da se bo oseba kmalu poslovila. Sedaj karte spet kažejo, da sta na vrsti kar dve osebi. Saj pravim karte so neizprosne, bodite pripravljeni na vse.
Forum je zaprt za komentiranje.