vedeževanje nasvet
Nikoli nisem bila pri vedeževalki, včasih sem imela kako priložnost pa je nisem izkoristila, včasih mi je bilo škoda denarja, včasih se mi je zdelo brzeveze. Ker se začenja novo leto in ker sem trenutno v stanju kjer se mi določene stvari vlečejo že nekaj časa in sem že sita tega da nimam odgovorov, sem mislila če bi šla enkrat da vidim njen pogled na vse to. Pozna kdo kakšno vedeževalko na štajerskem za katerores ve, da je vsaj malo možnosti da ve o čem govori?????
Ali misliš, da sama nisem enakega mnenja?
Ves čas sem bila popolnoma tiho. Sam je govoril kar je videl. Niti mu nisem postavila kakšnega konkretnega vprašanja, nič. Sem samo rekla, da me zanima vse, na splošno.
Kot sem omenila, sem z njim zadovoljna in vem, da bom šla še kdaj do njega, pa čeprav mi je zatrdil, da ne bo potrebe.
Pride pa tudi v LJ, če ima več naročil. Drugače pa živi v MB.
Za skor 150 eurov na uro je lahko pozitivna, pa še naklada, ker jaz sem imela z njo slabo izkušnjo.Bila pri njej, ker mi je ena rekla, da ženska res obvlada in ker sem bila res čisto na dnu, ter nisem imela energije za nič, sem šla k njej, pa so me njeni trije nasveti drago stali in sem izgubila vse.Sem se pa naučila, da več ne grem k nikomur in se zanašam le še nase in, če mi človek ne da garancije, ki jo ljudje zahtevamo celo za izdelke v vrednosti 1 euro, nič od posla. Sicer pa nisem edina, ko sem bila že pri njej prvič je ena gospa na fb norela, da ni bilo tako kot je rekla, pa se je jasnovidka izgovarjala, da gospa ni naredila tako kot ji je ona rekla.
Forum je zaprt za komentiranje.