Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vedezevalka Zlatka-zivljenje na FB

vedezevalka Zlatka-zivljenje na FB

Kaksne imate izkusnje z vedezevalci, ki se stalno pojavljajo na FB? Za stos sem poslala sms in imam zelo slabo izkusnjo z vedezevalko Zlatka zivljenje s FB. Suhoparno, splosen odgovor in zelo neprijazna zenska. Malo sem pobrskala in nasla, da se za Zlatko skriva neka Ljiljana iz Maribora. Na FB se predstavlja z vsemi superlativi, z nepravim imenom in s praznimi obljubami, v bistvu gre pa za nateg.

Jo osebno poznam, pa ne po njenem poklicu in je Zlatka iz Maribora..še zdaleč pa ni neprijazna ženska 🙂 Glede njenega vedežavanja pa ti ne morem ničesar povedat, ker nimam izkušenj…

Jaz sem to Zlatko klicala in mi ni čisto nič zadela, tako da škoda denarja zanjo. In tudi meni se je zdela taka odrezava. Nje ne kličem nikoli več.

Jaz sem jo danes zbrisala iz FB ker mi je brezvezna.

Pri njej sem narocila ene amulete, pa nic ne delujejo 🙁 Se strinjam prazne obljube.

Zlatica, tudi jaz sem jo brisala, ker ni niti blizu vedezevanju, da o strokovnosti ne govorim. In o prepisanih tekstih.

Zanic je in je ne priporocam!! Res je kot pisete, ostra v besedah.

in zakaj jo zdaj šinfaš, namesto da bi ji bila hvaležna, ker ti je pomagala, da se zaveš lastne naivnosti ?

A ste lahko se bolj glupe no?! :)))

in zakaj jo zdaj šinfaš, namesto da bi ji bila hvaležna, ker ti je pomagala, da se zaveš lastne naivnosti ?[/quote]

tako, se strinjam. Ne sprašuj, če ne želiš slišat odgovora 🙂

Zivi blizu mene in mi tota Zlatka ni vsec 🙁

Daj poklicite na 3336 – tocni in obsezni odgovori. Meni so super in do zdaj se mi je vse uresnicilo, kot so napovedali.

Tudi sama sem se znasla v situaciji, da sem rabila en zunanji ‘vidik’ in predhodno skoraj obtozevala vse tiste, ki se odlocajo za tako ‘pomoc’. Sem visoko izobrazena in nikoli si ne bi mislila, da bom pisala na vedezevanje. Pa sem. In dobila realen odgovor in dober nasvet. Pisala sem na LJUBEZEN 3040. Odlicni so!

Robi imas prav! Samo niso vsi vedezevalci za v isti kos. Tale Zlatka je pa adijo.

sem jo kenskala tudi jaz ze nekaj casa nazaj. zanimivo je, da dela pod neznanim imenom?? pobrskaj po njeni strani liljana hribersek iz maribora – link pa verjetno imas, ne? vedezevalca ne rabis ce znas v vsem videti dobro. potem se vse odvija v pravo smer. pa srecno.

So pa za drug koš.
Dokler ne boš sprejela odgovornosti za svoje življenje, boš žrtev nategov.

Postal sem jasnoviden “Silvester”potreben je bil samo en sprehod po strani te “grde” zlatkezivljenje.si in najdem eno samo zanimivost, je to zgolj slučaj ali ženska žlehnoba?

Kakorkoli ženska zgleda vrhunsko to zna biti največji kamen spotike. Samo moja malekost. K njej pa vseeno ne grem – podstrešje si sam uredim.

Zlatka – zivljenje.si Mojca Balen Sprejemam vedno kritiko, ampak ne morem vam napovedati nekoga, ki ne bo nikoli vaš, žal. Za svojim odgovorom stojim. Ne iščite krivca v drugih ampak v sebi, lažje vam bo. Vse dobro vam želim. Hvala za komentar. (Zlatka)

Silvester, sem nasla to objavo in grozljivo je, da Zlatka na svoji strani objavi stvari, ki so ji bile zaupane. Kot da bi zdravnik izdajal diagnoze svojih pacientov! Upam da bo omenjena gospa reagirala.

Oglašam se se vedeževalec in kot gledam ne gre za žensko nevoščljivost, ker je Zlatka v resnici starejša ženska z imenom Lilijana in se pojavlja kot Zlatka in nima veze s podobo na sliki. Kot vedeževalec ugotavljam, da omenjena Zlatka pač ni bila korektna ali pa je prestopila meje v odnosu do stranke. Ne sodim kolegov, vendar je zame vsaka stranka pomembna in se zanjo karseda maksimalno tudi potrudim.

Več kot očitno, da je zlatkazivljenje.si zadela resnico. Bom napisal s čim me je prepričala. Da mora oseba odpret temo in iskati nekoga imensko in zakriviti njegovo identiteto, potem ima ta oseba problem, ne vedeževalci, numerologi itd. Jasno je da jaz ki sms sporočil ne pošiljam jih ne bom poslal ne za “hec” ne zares, kot v uvodni temi jasno piše Ana. Žal pač drugače razmišljam. En dober namen pa je doseže zlatkazivljenje je pridobila novega sledilca, pa vem da ne bom edini. Vem da ljubezen boli, neizpolnjena pa še posebej. Moje skromno mnenje.

in to naj bi bilo diskretno vedeževanje? poslješ sms in dobis odgovor kar na fb profilu in zraven napisano ime in priimek? še dobro, da tole vidim, ker sem že parkrat hotla pisat. za bruhat.

Jaz pa bolj mislim, da si je vedezevalka nabrala kar nekaj slabih mnenj, ker tudi na drugih forumih ni ravno priljubljena.

Ne, na fb ju je odgovor na komentar – kritiko od te Ane 86 ali Mojce, ki se je potem izbrisala iz njene strani..ali je pa izbrisala svoj komentar…

Matjaž vedeževalec to je vaša napoved ali samo sklepate? Namreč zlatkazivljenje mi je danes izziv pa bom napisal kaj sem našel. Zlatkazivljenje.si je Zlatka Berko iz Maribora in še kako živa oseba (se opravičujem ga. Zlatki), to ni nobena skrivnost. Vi Matjaž pa je jasno, da vaša predvidevanja in videnja niso točna. Konkurenca ga. Zlatke pa očitno premočna za vas. Niste me prepričali – ne bom vam sledil.

ZLATKA MI JE IZ 4400 POSLALA SMS, NJEN ODGOVOR PA JE BIL- 3 BESEDE…. IN POTEM SPET NA MOJE VPRAŠANJE – NJEN ODGOVOR JE BIL : ONA MENE VPRAŠA. TAKO SEM PLAČALA 16 € ZA NIČ .. NA FB ME JE BLOKIRALA… ZDEJ SEM PA JAZ NJO BLOKIRALA.
NIČ OD NIČ ZARACUNA PA SVINJSKO… LILIJANA HRIBERŠEK, SP. MARIBOR.. NIČ OD NIČ NA FB NE MOREM NIČ OBJAVIT .. 4.49 E ZA EN SMS.. POKVARJENA. CE BI LAHKO BI NA FB TO POVEDALA..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close