Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vedeževalka karin

vedeževalka karin

zivjo!mene pa zanima, ce je kera ze bla pri njej, koliko stane. lp

Isabella, toplo ti jo odsvetujem. Sama sem nasedla njeni reklami, stane 10.000 Sit, falila je ogromno, tudi moja prijateljica je šla, jezna kot ris, ker ji je že takoj vse zgrešeno govorila. Meni je uganila 2 stvari, pa še to je pod vprašajem, ker ji moraš takoj na začetku povedat rojstne podatke in tvoja vprašanja. Tako, da če je malo psihologa, ve, kaj hočeš slišati in ti lahko kaj ugane. Sicer pa poznam eno precej boljšo – stavim na njo.
P.S. Karin je napovedala, da bo na Emi zmagala Natalija, da bo Peterka zmagoval to zimo…In še marsikaj, kar se ni uresničilo. Ne vem, saj včasih ji najbrž rata, ampak cena je prezasoljena za tiste 2 stvari, ki jih morda ugane.
Tolk z moje strani.

Cena je 10.000 SIT in res je napovedala nekaj stvari, ki se niso ravno uresničile, tudi jaz sem se spomnila na Peterko, pa nogometaše….

Jaz tudi poznam eno, mi je vedeževala na karte, ko se še nisva poznali, uganila veliko za sedanjost, tudi bolezni… prihodnost bomo pa še videli, ker je bilo to decembra. Plačala 5.000 SIT, ona vedežuje cca. 45 minut, pride pa tudi na dom, če jih je več… (npr. 3). Pa ne to smatrat za reklamo…Jaz sicer nisem vraževerna, a sem bila v takšni psihični fazi, da sem to takrat rabila in dobila polno pozitivne energije…

Lep snežni pozdrav.

Karin, Karin, …. ravno se ločuje, žalostno, da si ni prerokovala, ali bo poroka uspešna, ali se bo po 2 letih ločila??

ja a mi lahko daste naslov od tiste ki jo priporocate?hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close