Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vedeževalka Jelka iz okolice Žalca

Vedeževalka Jelka iz okolice Žalca

Zanima me, če kdo pozna gospo Jelko, vedeževalko, iz okolice Žalca. Rabila bi njeno telefonsko številko in naslov ter kakšno mnenje o njej. Hvala!

Povej mi kdo si in povem ti kaj te čaka…..

Sem ženska in živim z možem ob gozdu…Pa povej meni, kaj me čaka, prosim!

Jaz sem bila pred leti.taprvo ko vrze karte ti pove preteklost-uganila vse do potankosti,prav ne morš verjet .meni je napovedala da bom do 28 r. Dneva rodila fantka.naj povem da pri 2 otrocih -sem se kr nasmejala ker nism vec tedaj planirala ko pa sm zanosila sm takoj vedela da bo fantek in res je bilo tako

@Bila, imaš kakšen kontakt?
Tudi mene zanima.

Cifre nimam več.vtiplkaj kava bar jelka-ima namrec gostilno .mogoce se bo nasla cifra.racuna pa po sistemu -das kolker das.

Hvala “Bila” za pomoč!

Ojla!
A ima kateri cifro od te vedeževalke Jelke iz Žalca?
Na netu je ni,niti pod imenom njene gostilne!!!
Hvala
lp

040-360-392 JELKA

Živjo!
Mene pa zanima a gospa Jelka vedežuje tam blizu kjer ima kavarno?Jaz bi šla z navigacijo k njej pa imam samo naslov od kavarne?
Pa to je ful dol iz avtoceste če se pelješ v smeri proti ljubljani? Pa koliko pribljižno ste ji v dali če ima sistem “daš kolikor hočeš”.V petek sva namreč dogovorjeni.
Hvala
:))

In? Si bila pri njej?

Bila pri gospe jelki,zelo zadovolna,jo priporočam:))

Mene tut zanima kolk plačate Jelki?

kolegica ji je plačala 10 eur…
tudi jaz bom šla te dni 1x in ji imam namen plačati 10 eur.

lp

ojla. Na forumu sem zaznala da so v Žalcu 2 vedeževalki in sicer Barbara in Jelka. Zanima me katera je boljša in najhiteje dostopna. Hvala za odogovor

meni je pa ful pomagal tale e-mail:
vedezevanje.karte@gmail.com
vedežuje iz ciganskih kart, brezplačno je, poveš vprašanje in ime oz. jst sm dala svoj rojstni datum (so mi rekli da je boljš) in mi je res fuuul pomagal zato sm rekla da to moram delit naprej (mene je ful presenetil da je brezplačen in sm si rekla da bom pač poskusila kr nism verjela da mi bo res pomagal sam so me rezultati res navdušili)
res priporočam

a še dela

Jaz znam gledat v karte in sem iz Žalca 🙂 Jelko mi je enkrat bivši tip pokazal, nekje pri nekem lokalu je doma blizu Žalca.

BTW usodo si krojimo sami, meni so te karte tako slaba energija, da joj. Jaz to nerada delam, občasno ko me kdo prosi.

Fatuma,a je mozen vas kontakt hvala in lp

zdravo fatima, ali lahko dobim vas mail oz telefonsko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close