Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Večna tema…moški! :)

Večna tema…moški! :)

Ma ne mi Marko delati psihoanalize, ker vem kam pes taco moli in se mi ne ljubi o tem razpredat. Vem ko začutim človeka in me zjezi ko sem jaz iskrena in razodenem svojo ranjeno dušo tista oseba se pa poščije nanjo in zakamuflira in se zlaže..in jaz to zavoham in takim bo moja pojava vedno klofuta v obraz.[/quote]

Slabo prenašaš iskrenost, če le ta ni kompliment. In preberi boldano, pa boš videla, kako si ti zdefinirala mene. Vem, težko je priznati sebi, da le nismo tako nežni. Nežni do drugih.
Ne poznaš ne moje duše, še manj mojo pojavo zaradi katere misliš, da ti zavidam tvojo. Moj izgled ti pač ne more biti v tolažbo.

Pravzaprav razumem tvojo užaljenost na mojo iskrenost, ne sprejemam pa tvojih žalitev. Mogoče je pa to tvoja lekcija v tej inkarnaciji. In pazi, to ni trditev, ker nisem tako vešča v teh zadevah. Zato ostaja stavek v pogojniku.

Če pa sem bila kje žaljiva, me pa lahko Robi brez zadržka opozori.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, potem sem pa jaz zelo (prvinsko) zemeljska duša – senzibilna, a ne občutljiva, čustev ne skrivam (nazorno pokažem kaj čutim), iskren, s tira me redko kaj spravi, prag za jezo je zelo zelo visok – ker jeza ni ravno konstruktivna reakcija in imam bolj vgrajen refleks reševanja problema – pač vse je potrebno v naravi za preživetje: hitro prilagajanje, čim krajši čas trajanja šoka prepreči “zmrzovanje” v kriznih situacijah, iznajdljivost, manjša občutljivost in zaupanje/čutnost odprem le zelo ozkemu krogu 🙂

No kot sem že omenila se ne bom več odzival na poste določenih ljudi z negativno energijo tukaj:)

No, potem jaz verjetno nisem starseed, moje oči so “običajno” rjave. 🙂 Sem pa globok, razmišljujoč, nežen in rad imam vesolje, ter nebo ponoči. Očitno je zmanjkalo plavih oči, ko so me poslali sem. 🙂
Verjamem pa, da imamo težavo z razuemvanjem prav vsi, in še zdaleč ne samo “starseedi”. Ta teorija mi ni domača in ne verjamem vanjo. Včasih se res zdi, kot da smo na Zemlji z namenom trpljenja. Trpljenje povzroča predvsem nerazumevanje sebe in drugih. Izhaja pa iz napačne vzgoje. Verjamem pa, da imamo vsi možnost priti do stopnje razumevanja, ko se trpljenje neha in začnemo ljubiti.
Po čem, misliš da si drugačna od drugih? Jaz ti lahko dokažem, da nisi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, če se to navezuje name….ne boš našla pozitivnejše energije od moje, pa če še tolikokrat obrneš naš svet okoli 🙂

Potem me prenehaj žaliti pa imava deal. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj pa ti Princess’? Ali misliš, da nikomur ne greš na živce? Če greš, te lahko potem ta prav tako označi, da si zemeljska duša, on pa je v resnici starseed, ki mu gredo na živce zemeljske duše? Kaj pa potem? To je pa malo nenavadno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, če se to navezuje name….ne boš našla pozitivnejše energije od moje, pa če še tolikokrat obrneš naš svet okoli :)[/quote]
Če je v tebi našla negativno energijo, potem se res mora še veliko naučiti, ne glede na to, od kje prihaja. 😉

Men je vseeno če grem komu tukaj na živce, ali v real lajfu ali whatever. Večina zemeljskih duš živijo v iluziji oni se med sabo ponavadi skupaj potegnejo in gredo skoz lajfe skupaj ker imajo karmo že za nazaj in to vlečejo že tisočletja oni stagnirajo vsaj velika večina njih.

Zemeljskih duš poznam nekaj še en od staršev je zemeljska in celotna njegova familija so zemeljski in z njimi imam osnovne odnose, se ne potegnemo skupaj in ne poglabljamo zadev.

Moj best frend je starseed on se pa sploh recimo na jobu ne more pogovarjati z zemeljskimi ker so mu kot pravi brezvezni.

Se pa strinjam sem smo se starseedi inkarnirali da stopimo v stik z zemeljskimi drugače če ne bomo uspeli znižati naše frekvence na njihovo ne bo prišlo do transfera znanja in znanja obojestranskega, mi se tudi tu učimo lekcije ki se ji reče planet Zemlja.

Drugače pa čutim in vem da sem se tukaj gor večini zamerila pač tako je ne morem iz svoje kože. V real lajfu se tudi ne ujemam s 90% ljudmi.

Antilopa, ne sedaj biti ljubosumna na Katenjko, saj se tebi tudi posvečam? Najbrž ne dovolj? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne ne nanaša se nate faunus, ti nisi bil nikoli ponižujoč do mene, nakar od večine ostalih sem to začutila.

Ti Marko si pa od danes tudi na moji listi negativnih tukaj gor. Še kdo naj kar pove?

S tem ponavljanjem kako se ne ujameš z 90% ljudmi in kako se best friend ne more pogovarjati z zemeljskimi se frekvenca ne bo nikoli znižala na zemeljsko. Nasploh bi naj bile zmožnost prilagajanja in empatija lastnosti razvitejših bitij, ne glede na čustveno občutljivost. Kakšno znanje pa imate za ponuditi? Zanima me, ker drugače se lahko potrudim in zvišam svojo frekvenco.

Upam, da ne boš razumela tega kot kakšen napad, norčevanje ali žaljenje, le zanima me. Zakaj bi morali vi narediti vse, mogoče lahko mi z zemlje pridemo nasproti.

Nočem se več prepirati po vaše pogovarjati z nikomur od vas.

Ste me spravili do roba joka.

NAJLEPŠA HVALA

Se bom poskušala vzdržati tega negativnega foruma v prihodnje, res razočaranje.

Antilopa, ne sedaj biti ljubosumna na Katenjko, saj se tebi tudi posvečam? Najbrž ne dovolj? :)))[/quote]

Matjažko in Katenka sta sigurno ljubimca. Zato ima Antilopa prav, da je previdna, pametna ženska, izogba se vezanih!

Jok je vsekakor zdrav, sočustvujem s tabo. Moramo si priznati, da je že več ljudi bilo tu razočaranih tako ali drugače. Če bi živela v Kransterdamu bi te povabila na ledeno kavo, da bi se vsaj malo ohladila 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Antilopa, ne sedaj biti ljubosumna na Katenjko, saj se tebi tudi posvečam? Najbrž ne dovolj? :)))[/quote]

Matjažko in Katenka sta sigurno ljubimca. Zato ima Antilopa prav, da je previdna, pametna ženska, izogba se vezanih![/quote]

Antilopa, si menjala zunanjo pojavnost z drugim nikom, da bi bolj vžgal pri moških? :)))) Kaj ti to sedaj pišeš, bom še pomislil ,da si tamkaj okrog18 let, čisto izgubljaš pregled in nadzor nad situacijo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ej Princeska, če boš še zasledila tale moj komentar…prvo njeno pesem posvečam tebi:
[youtube]0snNB1yS3IE[/youtube]

Matjažko in Katenka sta sigurno ljubimca. Zato ima Antilopa prav, da je previdna, pametna ženska, izogba se vezanih![/quote]

Antilopa, si menjala zunanjo pojavnost z drugim nikom, da bi bolj vžgal pri moških? :)))) Kaj ti to sedaj pišeš, bom še pomislil ,da si tamkaj okrog18 let, čisto izgubljaš pregled in nadzor nad situacijo. :D[/quote]hehe antilopa ali kdorkoli že si, da ne upaš pisati z registriranim nickom ccc nikar nama ne zavidaj, its not worth it :)))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj točno te je pa spravilo v jok Princess’? Nič ne napišeš. Tudi nisi napisala, zakaj sem jaz na tvoji črni listi. Saj ne, da me zanima. Ampak to me spomni na tisto debato, kjer si sama sodelovala, ko je fant užalil dekle, ona pa mu ni povedala, kako se je počutila in s čim jo je užalil. Tam si dobro svetovala, sama pa se vedeš podobno, kot tisto dekle. Ampak razumem, da je to forum, ne partnerski odnos z nekom. Princip pa je vseeno enak. Če bi povedala, kaj te je užalilo, pa bi morda lahko ugotovila, da si kaj narobe razumela in da ti dejansko sploh nihče noče nič slabega, le ti tako vidiš, ker si stvari po svoje ralagaš.

Kaj pa, da nisem na nobeni listi? A bi šlo? Hvala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Antilopa, si menjala zunanjo pojavnost z drugim nikom, da bi bolj vžgal pri moških? :)))) Kaj ti to sedaj pišeš, bom še pomislil ,da si tamkaj okrog18 let, čisto izgubljaš pregled in nadzor nad situacijo. :D[/quote]hehe antilopa ali kdorkoli že si, da ne upaš pisati z registriranim nickom ccc nikar nama ne zavidaj, its not worth it :)))[/quote]

Ej, ne bosta verjela, ampak ta cittka nisem jaz, sem šele sedaj ugotovila, kaj se dogaja. Ostala dekleta, bodite previdne. Cittka ima zelo verjetno prav.

Kaj pa, če tebi, pa še komu, škodi vročina, je le > kot 30 st. C.

Motorček!!! Pa kej se ti skrivaš????

Wellcome back! 😉

Vročina me kao muči, potem si pač mislim, da tudi vam ni bolje:), mogoče komu škodi:))

Sem vajena še hujše, tako ni neke panike.;)
Mi je pa ta vlaga moteča… ker težko razpreš pljuča. :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close