Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Večna tema…moški! :)

Večna tema…moški! :)

Zdravo! 🙂

Kako ste na te lep sončen dan? 🙂 Rada bi odprla temo, ki muči skoraj vsako žensko.
Moški. Imam fanta že zelo dolgo, imava se rada, imava se super 🙂 Ampak vedno je tam tisto nekaj kar nas ženske muči…saj nič ne rečem. Moški ste zakon, la kaj bi brez vas in obratno…
Nekaj vprašanj za moške…
Zakaj je na začetku zveze vse lepo, fino fajn…kje je po dveh letih ali več izkazovanje pozornosti? Meni osebno je zelo všeč če me moj kdaj pa kdaj k sebi stisne in mi pove kako sem lepa..

Zadnjič smo bili na kosilu s prijatelji 🙂 Imeli smo se supeer, potem pa smo prišli na temo moje šole. Hodim na faks, trenutno mi neki predmet ne gre, moj ga pa naravnost obožuje in ga v nulo obvlada! Nekajkrat mi je že pomagal, ampak mi res enostavno ne gre. On tega ne razume. Potem je seveda prijatelje prepričeval kako zelo mi je pomagal od mene pa nič. Tisti stavek “Stokrat sem ji povedal eno in isto stvar, delala sva na isti princip, ona pa nič! Dobesedno v glavo bi ji mogu ubit da bi razumela!” me je seveda prizadel. Počutila sem se zabito, neumno, trapasto…in sem bila raje tiho. On, se je naprej obnašal kot da ni bilo nič.
A res ne vidite, da žensko nekaj takega prizadane?

Midva z mojim imava res super družbo prijateljev. Vsi ful fajn, pametni, zgovorni…včasih smo nekje skupaj ne, pa pride do kakšne teme od bivših deklet. Ja, ena je bila pametna, ena lepa, ena super ful zgovorna. Včasih se naredim neumno in samo stran gledam, kot da sploh ne slišim. Pa sva z bivšo to, pa ono pa uno…okej, nič nimam proti bivšim puncam. Potem pa se vprašam…kaj je pa na meni takega? Sem lepa, sem pametna, sem zgovorna?

Zakaj moški pozabite na malenkosti, ki bi vsako žensko tako razveselile? Meni osebno veliko vredne stvari ne pomenijo nič, ampak kaj na na vsake toliko časa kakšna rožica? 🙂 Evo lubica, ker si najboljša in mi pomeniš vse na svetu! 🙂 A ne bi bilo leeeepoooo? :))

Evo bejbike moje drage, zastavljajte vse mogoča vprašanja, izkušnje…moški pa se seveda vključite v pogovor, in povejte zakaj je temu tako! 🙂

Lepa pozdravčke, vaša Kasandra 🙂

Da bi me moj tip takole ponižal pred ostalimi, ga zašamarim pred vsemi in osramotim for life. Ali bi pa zanalašč izumila zgodbico o prezgodnji ejakulaciji v stilu “Dragi kdaj imava termin pri tvojem terapevtu za erekcije in prezgodnji izliv?” Sem že nekaj podobnega enemu idiotu naredila, me bo imel sigurno v spominu do smrti, s tem da me je on prvi ponižal.

To je tko kasandrica če veza temelji samo na fizični privlačnosti in nima nekih globljih temeljev potem veza razpade čez par let, ker nimaš temeljev. Če se ne moreš pogovarjati s človekom, če si nimaš kaj več za povedati se gre svojo pot in adakta. Sem spada tudi pozornost, ko ni več tistega čara in metuljčkov in če ni trdnega fundamenta se potem tudi pozornosti nehajo.

Pohvale vedno pašejo, če so iz srca.
Samo bolj me je zmotilo tisto dokazovanje prijateljem,d a je on pameten, ti pa neumna. To pa mislim, da res ne gre. To mu kar prijazno razjasni. In da naj ne počne več tega.
Če ne bi dobila pohval, bi še prenesla, ampak, da bi mi pomagal nekje potem pa tako razglašal okrog… ne hvala za tako pomoč.

Hej Princes’! 🙂

Ja morm rečt, da se tudi približno nisem dobro počutila. Ker načeloma je res okej fant 🙂 Samo v tistem trenutku sem ostala brez besed. Nimam besed ki bi lahko opisale kako sem se počutila…pa čeprav sploh ne zveni tako hudo. Ampak najbolj me je zmotilo to, da se je videlo, da nekaj ni okej. Potem pa še reče ” a sem spet preveč reku? Smo spet užaljeni gospodična? ” Kaj naj bi rekla? Njemu je bilo vse navadno…

Verjamem Kasandrica to je full ponižujoče če te nekdo takole dol tlači in to še pred družbo. Ta tip nima spoštovanja do tebe. A si se kaj pogovorila z njim po tem dogodku? Mislim a si mu povedala da tebi to ni všeč da te ponižuje pred ostalimi? Če mu nisi povedala tega, bo mislil da je to okay tebi in ti bo to počel vedno.

ojoj a to ti je reku ta stavek Smo spet užaljeni gospodična? YUK, poznam take moške, ki imajo tak način sporazumevanja in jih ne prenašam. Saj ti verjamem da je drugače v redu moški, samo veš včasih v določenih situacijah maske padejo in pokaže se resnična narava duše. In v tem primeru si ti videla njega brez maske. Meni tip deluje šovinistično.

V tistem momentu si bila sigurno dosti šokirana in verjamem da nisi našla pravih besed. Samo resno povej mu to da te to moti, tip mora to dojeti, če pa ne bo dojel je kreten.

Vem, jezen je name, ker ve da nisem zabita in da se znam za ta predmet veliko bolj potruditi…
Ampak počutila sem se dobesedno zabito. Kako naj mu povem, da bo razumel. Tudi ko mi pomaga pri šoli, se začne enostavno zadirat. Jaz pa ne prenesem če se kdo name krega, dere za brezveze…takoj v jok padem. To je moja najšibkejša točka. Nisem mu še povedala kako sem se počutila, in kako mi je bilo. Hvala, najbolje da mu res povem…

Pozdravčke! 🙂

To me spominja name kot otroka sem imela nekoga ki me je “učil” matematiko in se je znašal name in zdiral. Tak folk si nabija ego na ta način ker so drugače bedni.

Ja enostavno mu povej da te to moti in da ti ni všeč da te žali. Če ne bo dojel in ti bo začel lapati v smislu da to ni res in bla, bla. Mu znova začni lahko mu pa tudi napišeš privatno pisemce in tam notri lepo obrazložiš. V vsakem primeru mu moraš povedati.

Zakaj mu sploh dopustiš da te “uči” to je oseba, ki ne zna učiti, saj je v šolah ogromno takih prfoksov ki hodijo na job samo zmerjati učence učiti itak ne znajo. Skenslaj ga glede učenja in mu daj jasno vedeti da nima talenta za učiti, da lahko gre pa delati v vojsko ali v boot camp da se bo tam zdiral na druge, če mu bodo dopustili.

vem…enkrat sem mu pa že povedala, da mi ni ql če se name dere…popolnoma je nehal, lepo je delal z mano. Ampak njemu je znanje tega predmeta tako samoumevno, da mu bolj ne more bit.
” Sandra, to so osnove, to morš vedt!” mi reče…
Saj vem da mi hoče pomagat, ampak na tak način pa res ne morm delat. Potem pa slabo opravim izpit, pa mi naprej meče, ker ga nisem nikoli prosila za pomoč. V zadnjo, ko smo bili na kosilu, in me je “ponižal” pred prijatelji, sem mu hotela reči, da itaq ne zna učit..samo sem se bala da bo potem jezen name, in da se bova še cel teden kregala zaradi tega. Po pravici povedano se mi pa ne da kregat. Rada ga imam in nočem ga prizadet. Samo morem mu nekako povedat, da tako ne gre.

Kasandricaaa

Hotel se je postaviti pred drugimi, kako je “pameten”, a premalo občutljiv, da bi vedel, da te je s pokroviteljstvom ponižal pred vsemi in prizadel tvoja čustva. Pa tudi tega se ne zaveda, da ima vsak človek svoje kvalitete, da nekje smo mi boljši od nekoga, spet drugje nas drugi prekosijo, ker ima vsak svoje kvalitete.

To mu pač moraš povedati, ker on nima blage veze, da te s tem prizadeva, da te ponižuje v družbi.
Tudi učiti očitno ne zna, ker ni cilj, da veliko zna, ne zna pa posredovati znanja, spet z nobenim občutkom, če se norčuje.

Tu spet nima občutka za tebe in je totalni kramp, oprosti izrazu.
Pač povej mu, da se ti to ne zdi spoštljivo, še toliko bolj, ker to javno razlaga.
Vprašaj ga tudi, zakaj rabi toliko potrjevanja iz okolice, če se počuti manjvredno?

Pred vsemi ti to reče? A sicer je pa “okej fant”? Čeprav te zelo poniža, razvrednoti v javnosti, pa celo opazi, da te je prizadel, ampak se še ponorčuje iz tebe potem!? Enkrat ti to naredi, se pogovoriš z njim, mu oprostiš, naslednjič pa mu daš brcom, ker potem je navaden kreten.

Problem niso moški. Problem je izključno tvoj moški.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja vem to je poniževanje to jst tut lahko delam z nekom pri angleščini ali nemščini pa človeka je*bem v glavo kolikor želim samo kaj imam jaz pol od tega? nič jaz bi se full slabo počutila da bi to nekomu počela. To lahko vsak dela, kaj pa ti saj si sigurno tudi v nečem talentirana bolj od njega, za foro mu to enkrat naredi, izberi situacijo v kateri ti blestiš in je on nula tam in ga zdominiraj pa ga potem vprašaj kako se počuti.

Ja iskrenost je vse, moraš biti iskrena do njega, saj če te ima resnično rad bo razumel kritiko. Jaz sem hotela mojo mami učiti angleščino in priznam da ne znam učiti, se hitro razburim in mi je ona tudi povedala da nimam pojma učiti, tako da sedaj tega ne delam več. Pa tudi sama se slabo počutim ko učim in verjamem da se ta tip isto, samo zdominirati te hoče na tak način pa povišati sebe, kot moškega.

Če ti ta predmet ne gre, si uredi tutorja po možnosti žensko tutorko, mislim da boš pri ženskah bolj sproščena pri učenju.

Ja, matjazko je nekako povzel moje mnenje. Sicer pa s časom postane v odnosu udobno, ni se ti več treba truditi za partnerko (je že “tvoja”) in si nekateri ljudje privoščijo potem takšne izpade.

Če pa spoštuješ svoje dekle in se kljub udobnosti odnosa še vedno trudiš zanjo – potem si pač česa podobnega ne privoščiš.

Samo a ni spoštovanje prav eden izmed temeljev nekega normalnega razmerja? Mislim da če niti spoštovanja ni v razmerju kot osnove potem je razmerje že tako obsojeno na propad.

Seveda, ravno zato se mi zdi njegovo dejanje nepredstavljivo, ker niti ni v šali rečeno, ampak čisto iz dominacije nad partnerjem, mogoče se tudi čuti ogroženega in se na takšen način želi prikazati boljši, mogoče le iz zlobe…..ali pa je le glup 🙂

Kasandra, čeprav se to egoistično sliši, moraš imeti najprej rada sebe. In, ko se boš imela rada, boš tudi razumela, da ne smeš dovoliti, da te ponižuje ne na samem in ne pred drugimi. Drugi zadevo največkrat še potencirajo in prikazujejo kot da bi se razumela kot pes in mačka. Opazuj tudi, kako se drugi fantje v vaši družbi obnašajo do svojih punc. Ali so ravno takšni. Možno je, da je to neka fantovska folklora in da se je on tega navadil od drugih tipov. Včasih je prav smešno kakšne nasvete dajejo določeni “kao bolj izkušeni moški” drugim moškim. Lahko, da v resnici sploh ni slab moški, možno je, da misli, da bo večji frajer, če se bo postavljal pred drugimi. Skratka, pogovorita se.

Ja če ima tako osebnost pol je tak kot je se bo težko še v tem lajfu spremenil. Potem je bolje da ga odj*ebe čim prej. Sicer mi ni bilo čisto jasno ko je omenila da drugače je v redu tip. Običajno če je oseba degen se jim to potencira na večino področij, vsaj jaz sem tako opazila. Pa spoštovanje je osnova, torej ne vem, mogoče se ženska ne ceni preveč in tip je to zavohal da po domače povedano lahko ser*je po njej koliko hoče in ona mu bo odpustila.

Taki tipi če se jim ženska postavi po robu se ji počasi izognejo ker takšni iščejo žrtve in se jim ne da ukvarjati z ženskami, ki hočejo biti equally respected.

Moram rečt, da je on zlooo vredu oseba 🙂 Vsak dan mi natipka kkšen lep smsek, itd…
Ja, v naši druži smo sami taki da se med samo mal hecamo. smo od 20-27 let. Tudi midva med samo se hecava, zajabavava…ampak enostavno hoče, da bi šolo naredila kar se da dobro. On je zelo pametna oseba. Hitro zna obračat besede. Je pa zelo pozoren do mene 🙂 Večkrat na dan mi pove kako sem lepa in da mi želi vse najboljše. Ampak kar se faksa tiče mu poči živc…”Sandra to je osnova, to je samoumevno, to je lahko…” In ko mi je rekel: ” kaj je gospodična, smo užaljeni? Sem spet preveč rekel?” Ja, takrat raje ne komentiram več, se zadržim in pustim vse skupaj. Postanem hladna, ni mi vseeno za to kako se jaz počutim. Potem mi drugi dan napiše sms, da mu ni jasno zakaj postanem hladna do njega, in zakaj se tako hitro razburim.
Sicer je že nekaj časa od tega kar se je to zgodilo, ampak mislim, da imate prav. Rada bi mu povedala. Kako naj sploh začnem??

Da ti potem naslednji dan še celo reče da zakaj si potem hladna, ja potem je res en kreten. Ajaaa to ste od 20-27 stari to je še dosti folka otročjega v teh letih, so še nezreli. To boš družbo še velikokrat zamenjala verjemi.

A kako bi začela?

Pokliči ga da bo osebno iz oči v oči, in mu lepo umirjeno reci da ti ni všeč kako te nadira pri učenju, da ti meniš da on ne zna učiti in da misliš da nima smisla da ti karkoli govori od faksa. Reci mu da si hvaležna da se mu gre da si ti čim boljša na faksu vendar je to še vedno tvoje življenje in lahko delaš s svojo izobrazbo kar ti paše. Potem mu pa še povej kako zelo te je prizadel ko te je ponižal pred vsemi, še nekaj daj čustvom svojo pot, če ti bo šlo na jok se zjokaj pred njim, sprazni se totalno. Saj to ne boš delala zato da bi se mu zasmilila ampak to delaš zase.

Druga stvar je pa potem njegov odziv. Grdo povedano če je budala in se mu je*be zate bo odreagiral napadalno, torej kot da ga ti napadaš da si ti grda ker nisi dojela da ti on kot pametna in dobra oseba hoče pomagati. Ali pa druga stvar to ti da tudi vedeti da je tip kreten je pa da zna odreagirati nič kaj zainteresirano, pač čisto neempatično kot da se ni nič takega zgodilo.

V obeh primerih če te ne bo resno jemal, bo napadalen, te bo začel učiti da ima on prav ti pa narobe, je to rdeča luč da začneš razmišljati da bi mu dala taco in si poiskala nekoga ki te ceni.

Ja, poveš mu odkrito, da se zavedaš, da je faks tvoja “ahilova peta” in da ti je že tako dovolj hudo in ne bi rada, da še on dodatno dreza in se norčuje. Malo ga otožno poglej in mu reci, da bi ti veliko bolj ustrezalo, če bi te spodbujal in ne kritiziral. Tu malo “manipulacije” ne škodi v smislu, da se mu zasmiliš. 🙂

Super, potem pa nimaš problema. On je zelo v redu oseba, pameten in smešen, ti pa neumna in preobčutljiva, da bi razumela njegovo višjo inteligenco, saj je to čisto nekaj normalnwga ,da fant v pričo drugih žali svojo punco, da nima nobenega takta, da je hvalisav in rabi nenehno potrjevanje, kako je pameten, da drugega potunka v blato….

Danes ko se dobiva, mu bom lepo povedala, da se nisem počutila okej ko je to storil…
Upam samo, da se ne bova skregala. Ampak mislim, da bo lepo sprejel, in da bo na koncu vse okej 🙂

Hala vam! 🙂

Super, potem pa nimaš problema. On je zelo v redu oseba, pameten in smešen, ti pa neumna in preobčutljiva, da bi razumela njegovo višjo inteligenco, saj je to čisto nekaj normalnwga ,da fant v pričo drugih žali svojo punco, da nima nobenega takta, da je hvalisav in rabi nenehno potrjevanje, kako je pameten, da drugega potunka v blato….[/quote]

Seveda nima problema Matjažko, kaj pa ti v luft skačeš? :)) Ti pa res ne razumeš večplastnosti ženskega značaja. Treba te bo zaposliti v službi, kjer delajo predvsem ženske, da jih malo bolje spoznaš, hehe.

Matjazkoo, vsak od nas ima svoje cake. Noben ni popolen! To je bilo prvič, da se je kaj takega zgodilo. Zaradi tega še ne pomeni, da je zlobna oseba. In da povem še tebi: nisem zabita, sem vredu in pametna punca! Moj fant mi veliko pomeni, zato se bom danes pogovorila z njim. In ja, imam se rada! Zelo. Zato mu bom tudi povedala, da je bilo to preveč, in da naj se to neha.

Evo, Matjažko, sedaj razumeš večplastnost ženskega značaja? Kaj sem ti rekla, vprašaj mene, antilopo, saj si sam rekel, da kužim stvari. :))

Žal te moram obvestiti, da sem jaz popoln (ja, brez e-ja se napiše). Drugače sem pa tole že poslušal pri kolegicah – oh in sploh super dobri, pozorni fantje, pol leta pozneje pa jokanje kako so lahko bile tako slepe, da so jih fantje utesnjevali, zatirali, poniževali. Ne trdim pa, da je tako tudi pri tebi.

Nisem rekel, da je zloben, ampak če je on neobčutljiv, bolj “bukov”, te nenehno prizadeva, pa se tega niti ne zaveda, kar je še huje, ker ne zazna tvojega čustvenega stanja, občutkov, da bi pomislil, da dela kaj narobe ali se celo opravičil, ne, to mu še na kraj pameti ne pride…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close