Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek večje št. ženskih čevljev?

večje št. ženskih čevljev?

Čeprav sprašujem tole že na forumu starši staršem … mogoče ima tudi tukaj kdo nasvet:
Pred časom, letom ali več (iskalnik mi ne dela!), sem na forumu zasledila odgovor neke forumašice, da v Grazu obstaja trgovina, kjer najdeš ženske čevlje večjih velikosti. Mogoče katera ve, kje bi to bilo v Grazu? Kako se ta trgovina imenuje? Mogoče veste še za kakšno drugo podobno trgovino v Sloveniji, Italiji, Avstriji?

In če smo že pri velikih številkah … mogoče katera ve, kje bi se dalo dobiti (v Slo, It ali Avst) tudi hlače z dolgimi hlačnicami in puloverje z podaljšanimi rokavi? Pa ne govorim o velikih številkah, samo o dolžnini?

Hvala vsem za pomoč!

Maruša

Podaljšane številke hlač dobiš tudi v kataloški prodaji, recimo od Quelle pa Neckermann. Ne čisto vseh modelov, nekateri pa imajo podaljšane številke. Za puloverje s podaljšanimi rokavi pa ne vem. Bi pa to tudi mene zanimalo:)

Jaz sm visoka 180 cm..in je vcasih kr problem z rokavi in hlacnicami in to..najdem pa veliko m,odelov kao normalnih ampak delanih za visoke ocitno v Avstriji v trgovinah H&M.
Za cevlje pa ne wem kje se jih dobi…mislm jaz ne wem kako si slovenske trgovine s cevlji predstavlajo konkurencnost in usretci strankam..sm se pogovarjala z eno prodajalko v trgovini s cevlji in je rekla da oni dobijo en al pa maximalno dva para stevilka 40 pa 41 in da stranke ful povprasujejo po teh stevilkah..potem stevilko 37 dobijo pa 5 parov..hm kje je logika.

Ja, kolegica ima številko čevljev 42, pa še dokaj ozko nogo, tako da kaki nevtralni moški modeli ne pridejo v poštev. Sem pa brala na forumu enkrat, so zaupale celo ime trgovine v Grazu, sam ko meni ne dela iskalnik … mogoče če kateri zalaufa, se priporočam.

Glede hlač je problem v tem, da je tudi velka 180 cm, ampak zelo suham pa še najdaljše noge na svetu ima ;-). Torej morajo biti hlače zelo dolge (120 cm) in pa ne velike v pasu in riti. Ubijalska kombinacija.

Torej H&M v Avstriji?

Jaz mislm da bi tm res znala kej najdet…majo tud stevilke 32, 34, 36. 😉 oh ja kaj bi jaz dala da bi bla tud ubijalsko suha..tko da pr men je pa se to da more bit se rit kr velka 😉

štacuna kjer majo večje ženske čevlje v grazu je HUMANIC……., ampak samo humanic v centru……..(na glavni ulici katera je zaprta za promet….)

aja…..
pa peko tud dela ženske čevlje do št.42……..

Ja, pri Peku je tako. Poletne natikače je dobila. Zimski, jesenski čevlji 42 pa so ji za pol številke premali. Pa itak pol nardijo samo 2 različna modela čevla, in če ti nista všeč …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close