večje št. ženskih čevljev?
Čeprav sprašujem tole že na forumu starši staršem … mogoče ima tudi tukaj kdo nasvet:
Pred časom, letom ali več (iskalnik mi ne dela!), sem na forumu zasledila odgovor neke forumašice, da v Grazu obstaja trgovina, kjer najdeš ženske čevlje večjih velikosti. Mogoče katera ve, kje bi to bilo v Grazu? Kako se ta trgovina imenuje? Mogoče veste še za kakšno drugo podobno trgovino v Sloveniji, Italiji, Avstriji?
In če smo že pri velikih številkah … mogoče katera ve, kje bi se dalo dobiti (v Slo, It ali Avst) tudi hlače z dolgimi hlačnicami in puloverje z podaljšanimi rokavi? Pa ne govorim o velikih številkah, samo o dolžnini?
Hvala vsem za pomoč!
Maruša
Jaz sm visoka 180 cm..in je vcasih kr problem z rokavi in hlacnicami in to..najdem pa veliko m,odelov kao normalnih ampak delanih za visoke ocitno v Avstriji v trgovinah H&M.
Za cevlje pa ne wem kje se jih dobi…mislm jaz ne wem kako si slovenske trgovine s cevlji predstavlajo konkurencnost in usretci strankam..sm se pogovarjala z eno prodajalko v trgovini s cevlji in je rekla da oni dobijo en al pa maximalno dva para stevilka 40 pa 41 in da stranke ful povprasujejo po teh stevilkah..potem stevilko 37 dobijo pa 5 parov..hm kje je logika.
Ja, kolegica ima številko čevljev 42, pa še dokaj ozko nogo, tako da kaki nevtralni moški modeli ne pridejo v poštev. Sem pa brala na forumu enkrat, so zaupale celo ime trgovine v Grazu, sam ko meni ne dela iskalnik … mogoče če kateri zalaufa, se priporočam.
Glede hlač je problem v tem, da je tudi velka 180 cm, ampak zelo suham pa še najdaljše noge na svetu ima ;-). Torej morajo biti hlače zelo dolge (120 cm) in pa ne velike v pasu in riti. Ubijalska kombinacija.
Torej H&M v Avstriji?
Forum je zaprt za komentiranje.