Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Večina ljudi bo cvrlo v peklu vekomaj

Večina ljudi bo cvrlo v peklu vekomaj

In si bodo to popolnoma zaslužili.

Ali verjamete, da je Jezus umrl na križu za vaše grehe? Ali ste zagotovo rešeni peklenskega ognja?

Dobro razmislite, če res razumete, kaj je potrebno, da pridete v nebesa po smrti. Večina ljudi se globoko moti.

“Vstopite skozi ozka vrata, kajti široka so vrata in prostorna je pot, ki vodi v pogubo, in veliko jih je, ki vstopajo po njej. Kako ozka so vrata in kako tesna je pot, ki vodi v življenje, in malo jih je, ki jo najdejo.” Matej 7:13-14

Odgovor na objavo uporabnika
resnico povem, 04.09.2021 ob 07:16

In si bodo to popolnoma zaslužili.

Ali verjamete, da je Jezus umrl na križu za vaše grehe? Ali ste zagotovo rešeni peklenskega ognja?

Dobro razmislite, če res razumete, kaj je potrebno, da pridete v nebesa po smrti. Večina ljudi se globoko moti.

“Vstopite skozi ozka vrata, kajti široka so vrata in prostorna je pot, ki vodi v pogubo, in veliko jih je, ki vstopajo po njej. Kako ozka so vrata in kako tesna je pot, ki vodi v življenje, in malo jih je, ki jo najdejo.” Matej 7:13-14

Čeprav v te pravljice ne verjamem, sem 1000% prepričana, de gre v ta njihova nebesa ravno najmanj katolikov. Kajti nesprejemanje drugačnih, sovraštvo do žensk, privoščljivost in nečimrnost, plus mnenje, da je bela rasa nekaj več, če je pa zraven še bel človek veren je pa sploh nadčlovek, pa uničevanje narave, trpinčenje živali (masovna živinoreja), prav gotovo ni nekaj, na kar bi bil Jezus ponosen.

. https://youtu.be/RCB1GAsTDK0

“Ali verjamete, da je Jezus umrl na križu za vaše grehe?”

Ne, ne verjamem

Vest ali zavedanje resnice okoli sebe in znotraj sebe je odvisna od odraščanja, vzgoje, izobraževanja in od samostojnega učenja in dela na sebi. Potrebno je imeti voljo in ne biti brezbrižen. Prav tako je treba poslušati svojo vest, ki včasih potihem šepeta in je NE ignorirati. Če lahko vse to postoriš, potem je to to. Saj si samo človek in imaš omejitve, tako, kot vsakdo izmed nas. Treba pa je vedeti, da življenje včasih JE trpljenje in brez trpljenja ni doseženega cilja. Treba se je boriti.

Moje mnenje, 04.09.2021 ob 09:12

Vest ali zavedanje resnice okoli sebe in znotraj sebe je odvisna od odraščanja, vzgoje, izobraževanja in od samostojnega učenja in dela na sebi. Potrebno je imeti voljo in ne biti brezbrižen. Prav tako je treba poslušati svojo vest, ki včasih potihem šepeta in je NE ignorirati. Če lahko vse to postoriš, potem je to to. Saj si samo človek in imaš omejitve, tako, kot vsakdo izmed nas. Treba pa je vedeti, da življenje včasih JE trpljenje in brez trpljenja ni doseženega cilja. Treba se je boriti.

BOG-ALAH-BUDA……………ni pomembno kako dolečeni narodi imenujejo svojega , jaz mu rečem kar UNIVERZUM, ker BOG je samo eden, samo različni narodi ga pač imenujejo po svoje, vendar pa UNIVERZUM JE, to se zavedajte vsi ki trdite da ga ni! So razlike med fantazijo posameznih narodov kaj Bog od njih zahteva in kaj ne, s čim posamezne cerkve strašijo ali ne strašijo svoj narod. Npr. katoliška cerkev pravi, če ne boš tega in onega, boš šel v pekel- to se meni zdi izsiljevanje. Po drugi strani pa se Buda baje svojim vernikom ko naredijo kaj “narobe” smeji in pravi, jao tale bo moral pa še večkrat nazaj na zemljo da se bo naučil da to ni dobro zanj ne za druge. Skratka jaz sem prepričan, da BOG- UNIVERZUM je med nami in ga moramo predvsem iskati v svojem srcu in spoštovati vse ostale, tudi živali takšne in drugačne. Preveč enostavno bi bilo, da se rodiš, živiš in umreš- konec- tema…………………………….to ne bi imelo nobenega smisla.

Jaz ne grem v pekel.

Najmanj, 04.09.2021 ob 07:42

Čeprav v te pravljice ne verjamem, sem 1000% prepričana, de gre v ta njihova nebesa ravno najmanj katolikov. Kajti nesprejemanje drugačnih, sovraštvo do žensk, privoščljivost in nečimrnost, plus mnenje, da je bela rasa nekaj več, če je pa zraven še bel človek veren je pa sploh nadčlovek, pa uničevanje narave, trpinčenje živali (masovna živinoreja), prav gotovo ni nekaj, na kar bi bil Jezus ponosen.

Svojo ošabnost boš drago plačala, če se ne spoveš svojih grehov in ne sprejmeš Jezusa Kristusa kot odrešenika.

Ne bodi butasta. To niso nikakršne pravljice. Obstajajo dokazi za to, kot Turinski prt in zgodovinska natačnost evangelijev. Zakaj se ne bi raje spreobrnila, medtem ko še imaš možnost?

Cvrla boš z vsemi temi katoliki, ki jih tako preziraš, če ne prideš k pameti. Zbudi se, no. Ni še prepozno!

-misst-, 04.09.2021 ob 08:25

“Ali verjamete, da je Jezus umrl na križu za vaše grehe?”

Ne, ne verjamem

Potem veš, kaj te čaka. Ne moreš se izgovarjati, da te ni nobeden opozoril.

Replika541, 04.09.2021 ob 09:36

Jaz ne grem v pekel.

Bog bo o tem odločal, ne ti.

you made your bed now lie in it, 04.09.2021 ob 09:40

Potem veš, kaj te čaka. Ne moreš se izgovarjati, da te ni nobeden opozoril.

Bog bo o tem odločal, ne ti.

Seveda da jaz odlocam o tem, kaj verjamem. Ker verjamem, da pekla ni, tudi ne morem iti tja.

Replika541, 04.09.2021 ob 09:43

Seveda da jaz odlocam o tem, kaj verjamem. Ker verjamem, da pekla ni, tudi ne morem iti tja.

To je vse, kar premore inteligenca povprečnega ateista. Ja, če v nekaj ne verjameš, to pomeni, da ta stvar ni resnična. *facepalm*

Torej če se ateist vrže dol z stolpnice in preneha verjeti v gravitacijo bo čarobno poletel. Vi ste loleki ???

Čak, a ni to pričakovani odgovor na prvi post. V bistvu je bilo vprašanje v bistvu kar retorično 🙂

ateisti ste zabiti, 04.09.2021 ob 09:49

To je vse, kar premore inteligenca povprečnega ateista. Ja, če v nekaj ne verjameš, to pomeni, da ta stvar ni resnična. *facepalm*

Torej če se ateist vrže dol z stolpnice in preneha verjeti v gravitacijo bo čarobno poletel. Vi ste loleki ???

In obratno, ce v nekaj verjames, je resnicno? ?

Se pravi , ce verjames da znas leteti, bos poletel s stolpnice?

Jaz mislim, da boš.

Še štirinajst dni, 04.09.2021 ob 10:16

Jaz mislim, da boš.

Ti kar, ce te to veseli.

Res ste zabiti.

Zadnjic te/vas berem.

Ker cerkev dela kar dela… Jaz ne delam po bibliji, ne molim in ne verujem… Mislim res… Kakšne fore.

Isto darči… Kao po lastni izbiri smo tu.. Ves da. Je tebe kdo uprašal če se hočeš rodit? Ko boš umrl? Darči to sam odreja.

Itd itd…

Lucifer ni zloben, zlobne kaznuje.
To so pravljice za strašenje ljudi.

Odgovora na vprašanji:

Ne verjamem. Vem pa še manj.

Ne.

Glede letenja s stolpnice… in tega: “Jaz mislim, da boš.”

– je brez dvoma res. Poletel boš – malce vprašljiva je samo smer tega leta – in pristajanje.

Itak da ne. Ti bi hudiča spravila v obup. Po moje bi se sam izničil.

Veliko vemo, še več pa ne vemo. Človek je bitje fantazije. Tudi pekel je fantazija. Kako si kdo predstavlja pekel, ne vem.

xrobe, 04.09.2021 ob 11:08

Veliko vemo, še več pa ne vemo. Človek je bitje fantazije. Tudi pekel je fantazija. Kako si kdo predstavlja pekel, ne vem.

Veliko ljudi ima pekel že na zemlji. Sicer ni to neka konstanta, ker stvari nihajo, ampak vseeno.

Ja res je.

Sem ze zadnjic hotel napisat pa ste u kazni.

To so skrivnosti nebes in zemlje. Skrivnosti o stvarjanju nebes in zemlje. Noben ne ve kako pa kaj. Samo to kar pise.

Kaj pise? Preberi.

Isto za duso. Pitaju te o dusi… Reci samo moj Gospodar zna.

Moje mnenje, 04.09.2021 ob 11:10

Veliko ljudi ima pekel že na zemlji. Sicer ni to neka konstanta, ker stvari nihajo, ampak vseeno.

@Moje mnenje

Sam zase vem, da svoj pekel nosim v sebi.

Jezus ni nikoli umrl na križu, to je bila predstava za vernike in nič drugega. On je bežal zatadi širjenja krščanstva, bil je navaren za takratno oblast, zato je uprizoril svojo smrt, da je zbežal na Vzhod, celo do Kitajske in preživel s tem, da se je odmaknil iz javnosti. V Bibliji (Novi zavezi) so ga povzdignili v pol božanstvo, ker je bil prepričljiv govornik in so mu verjeli, vernikom se je znal tako približati s svojimi nauki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close