Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VEČERJA

VEČERJA

Spoštovani, tudi mene zanimajo Vaši predlogi, kam naj bi peljala moža na romantično večerjo oz.poslovne partnerje na poslovno kosilo. Ja, prosim za predloge na slovenski obali.LP

Moža k Rodici (Za gradom, Semedela, Koper), poslovne partnerje pa v Skipper (koprska marina).

Predlagam Hostel – restavracijo Val v Piranu.
Preizkušeno in zelo O.K.

Val pa mislim, da ni primeren za take zadeve. Je boj za kakšne študentske variante, ne pa poslovne. Raje hotel Tartini.

Definitivno ti priporočam Restavracijo Miranda v Portorožu. To je če greš proti Bernardinu, ko se začne klanec, na desni strani. Ne moreš zgrešiti, ker je na desni velika tabla.
Preizkušeno ful dobra morska hrana, na nivoju.
Telefon: 05/6746831

Meni je blazno všeč hrana v restavraciji Pavel v Piranu. Imajo odlično morsko hrano in še prekrasen razgled na morje.

Kaj pa Koper, je bil že kdo v Bio motelu? Menda je tam kar O.K.???

Meni je bio motel-Koper zelo vredu in tako pravijo tudi moji poslovni partnerji, morska rizota je cudovita..mmmmmmmmm in tudi za uzivanje le v dvoje, znajo poskrbeti za tvoje uzitke!

Bio motel je 5 korakov stran od mene.. in ja, res je dobro, se splača!

A ni dol na obali ena ful popularna gostilna Ribič, kjer strežejo morske jedi? Je kar visokega standarda in vedno polno (vsaj poleti).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close