VEČERJA
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › VEČERJA
Spoštovani, tudi mene zanimajo Vaši predlogi, kam naj bi peljala moža na romantično večerjo oz.poslovne partnerje na poslovno kosilo. Ja, prosim za predloge na slovenski obali.LP
Moža k Rodici (Za gradom, Semedela, Koper), poslovne partnerje pa v Skipper (koprska marina).
Predlagam Hostel – restavracijo Val v Piranu.
Preizkušeno in zelo O.K.
Val pa mislim, da ni primeren za take zadeve. Je boj za kakšne študentske variante, ne pa poslovne. Raje hotel Tartini.
Definitivno ti priporočam Restavracijo Miranda v Portorožu. To je če greš proti Bernardinu, ko se začne klanec, na desni strani. Ne moreš zgrešiti, ker je na desni velika tabla.
Preizkušeno ful dobra morska hrana, na nivoju.
Telefon: 05/6746831
Meni je blazno všeč hrana v restavraciji Pavel v Piranu. Imajo odlično morsko hrano in še prekrasen razgled na morje.
Kaj pa Koper, je bil že kdo v Bio motelu? Menda je tam kar O.K.???
Meni je bio motel-Koper zelo vredu in tako pravijo tudi moji poslovni partnerji, morska rizota je cudovita..mmmmmmmmm in tudi za uzivanje le v dvoje, znajo poskrbeti za tvoje uzitke!
Bio motel je 5 korakov stran od mene.. in ja, res je dobro, se splača!
A ni dol na obali ena ful popularna gostilna Ribič, kjer strežejo morske jedi? Je kar visokega standarda in vedno polno (vsaj poleti).
Forum je zaprt za komentiranje.