Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Večerja za rojstni dan

Večerja za rojstni dan

Danes praznujemo rojstni dan. Šli bi kam na zgodnjo večerjo.Mi lahko pomagate,kam v Ljubljani ali bližnji okolici bi lahko šli !? Iščemo dobro in prijetno gostilno z raznoliko ponudbo. Nihče ni prav navdušen nad “fensy” stvarmi.Torej nekaj prijetnega,domačega, a dobrega. Pozdrav Miša

Jaz ti priporočam gostilno Manna v Trnovem je zelo dobra, vendar tudi malo dražja. V Mengšu je gostilna Kamrca, ki je butična, ima pa vrhunsko hrano. V Lj. mogoče Argentino, Kubo pa ti odsvetujem.

Joe Penas (mehiška), Dubočica (srbska), Kašča pr’ Mrlačnik (Brezovica), Azur (testenine, rižote, pice, solate), Pr’ Kopač (prav tako Brezovica); v Cubotu še nisem bila, sem pa slišala vse najboljše. Tega se spomnim v tem trenutku, bi se pa še kaj našlo…

Natakarji v Azurju ratajo kar nesramni, če ne greš po hitrem postopku domov, za praznovanje RD odsvetujem. Favola za Bežigradom (nasproti AMZS) , v centru Alegria na Nazorjevi, bolj toskanska kuhinja , Via Bona na Viču (pri Sparu ), če bi šli radi v mehiško, predlagam Mexico 1867, od kitajskih pa Kitajski vrt
Se ti pa definitivno splača prej poklicati in rezervirati, da ne bi zunaj ostali.

kaj pa če pripraviš kaj dobrega doma????

Hvala vsem. Bili smo Pr’Kopač in bili smo zelo zadovoljni. Ponavadi smo rojstne dneve kar doma “ukuhavali”.Zadnje čase pa smo se malo polenili.LP Miša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close