Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek večerja

večerja

Umešana jajca in 2 kosa belega kruha. Zdravo in dobro. ????

Kostanj ?

15 pistacij, koscek mocarele, mandarina, kozarec vode. Pojedla ze ob petih. Po 5,6 uri jaz ne jem , razen ce je kak poseben dogodek.

??? zakaj ne 20???? ?

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 19.10.2021 ob 18:59

15 pistacij, koscek mocarele, mandarina, kozarec vode. Pojedla ze ob petih. Po 5,6 uri jaz ne jem , razen ce je kak poseben dogodek.

Preberem tole hčerkici pa izjavi mami to že ni večerja?

Mi bomo zdle jedli tople sendviče ??

Odlicno beljakovinsko, vlakninasto. Uravnoteženo kot se za vecerjo spodobi, da dobe celice živež za obnovo.

Amapk, da jih zmažeš le 15…jaz si privoščim cel mini paklc, so že oluščene.

Ahmm, 19.10.2021 ob 19:12

Odlicno beljakovinsko, vlakninasto. Uravnoteženo kot se za vecerjo spodobi, da dobe celice živež za obnovo.

Amapk, da jih zmažeš le 15…jaz si privoščim cel mini paklc, so že oluščene.

Za yram odg.,citat ni delal..

‘zdravo’. Količinski premalo, kalorično komaj za dojet, da ne govorimo o živilih, ki ne rastejo pri nas in ne prav skrbi kako prepotuje in se ohrani.  Ste pa verjetno gospa že v letih in svoje telo sama najbolj poznate.

Zelenjavna juha, kruh.

CrazY FroG ?, 19.10.2021 ob 19:09

Preberem tole hčerkici pa izjavi mami to že ni večerja?

Mi bomo zdle jedli tople sendviče ??

:))) verjamem, da se ji zdi malo. Jaz sem pa lih hcerki oprala in narezala malo skledo solate, 2 zlice cicerike in pest orehov, zlicka olivnega olja in zlica kisa. Priletela iz kevdra vsa presvicana (danes je zgleda aerobika na sporedu, vem po glasbi :)) )  in v sobo pod tus.

Tud jaz bi jih cel paket, so mi dobre :)) se zadrzim.

2021, 19.10.2021 ob 19:20

‘zdravo’. Količinski premalo, kalorično komaj za dojet, da ne govorimo o živilih, ki ne rastejo pri nas in ne prav skrbi kako prepotuje in se ohrani.  Ste pa verjetno gospa že v letih in svoje telo sama najbolj poznate.

V letih.? ves kaj, do 50 mi jih fali se par let. V letih pa kaj se. Zavrnjeno :))

Ostanek( koscki) mesa od kosila( na zaru puran, svinjsko), na pari kuhana spinaca in krompir.

Skleda zelene solate pa topli sendvič zraven (pražena bučna semena v bučnem olju plus sir).

Jaz pa sem prejle zavrela zamrznjene kuhane lovke hobotnice iz cool house-a, naredila sem solato iz njih – malo vloženih čebulic v kisu, pečena paprika v kisu, kapre, narezani koščki češnjevega paradižnika, kocke mocarele, česen, drobnjak, malo kisa in olivnega olja.

Kakšen toast zraven in je.

Na puranji zrezek v smetanovi omaki sem položila pečeno jajce. Poleg brezalkoholno pivo.

Hvala za recept hobotnice v solati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close