Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Večdelne stenske slike, ima kdo kakšne izkušnje?

Večdelne stenske slike, ima kdo kakšne izkušnje?

Za dnevno sobo kupujem kakšno lepo sliko in sem opazila eno spletno stran (stenskeslike.si) na kateri je ogromno večdelnih slik. Zanima me, če mi lahko svetujete kje (območje Ljubljane) imajo veliko izbire? Kakšna izkušnja s tisto spletno stranjo? Hvala za pomoč.

Poznam akademskega slikarja, ki riše tudi večdelne slike in je iz Ljubljane. Te zanima?

Izkušenj nimam nobenih, sem pa na Facebooku brala debato enih žensk, ki so jih naročile na Aliexpressu. In so se mi zdele zadovoljne z nakupom.

Jaz sem naročila že tri na slikomania.si pa je blo vedno vse ok

Jaz jih tudi na slikomaniji kupujem. Je v redu. Če se kaj zalomi pokličeš in takoj uredijo.

Jaz sem jo kupila na http://www.umetniskeslike-galerija.si pa še lepo svetujejo.

Če iščete večdelne stenske slike si poglejte ponudbo na svetslik.si. Poleg večdelnih slik, prodaja slik na tej strani vključuje reprodukcije slik znanih slikarjev, abstraktne slike, moderne slike, verske slike itd. Naslikajo tudi slike po naročilu. Poleg slike lahko preko spleta izberete tudi okvir za sliko, s pomočjo posebne aplikacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close