Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ve kdo

ve kdo

Če se da na relaciji kranj -ljubljana kje najeti sobo za kakšno urco in kakšne so kaj cene.Bi prenesetil ženo.
Hvala za pomoč.

Tudi mene to zanima. Le, da bi rada presenetila in razveselila sebe, ne moža.

Motel Medno….pa Štern v Ljubljani

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Sebe s “čim”? 😉

Si pa firbčen, kren. Kaj delaš tukaj, nisi ti nočna ptica?

A sebe tud lahko presenetiš? Pišuka!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj ne bi presenetil raje mene?

Ta ti je pa zelo dobra!!!!!!!!!Ženo ali ………………

🙂

Poljub je kralj dotikov

Marko, ja kolk si pa star? Koga pa? A delaš stvari zaradi drugih ali zaradi sebe?

Kaksni skeptiki.Saj ne varamo vsi.Resno sem mislil za zeno ker sva ze enkrat debatirala okrog tega,pa potem nisva uporabila motela bo za drugic sva se ze v savni poigrala.Ha ha.

motel medno, cca 15.000 sit

A 15.000 na noč, al za eno uro? Ne vem če je pr ns tko kt v ameriki da kr sam za eno uro najameš sobo. Pa tud če bi blo, bi zihr vsi ful postran gledal (pač slovenska nesproščenost). Sam res ne vem če se da pr nas sam za eno uro…

Kje si pa ti do zdej hodu?

Garantirano v motelu Medno, tudi za uro, dve, samo osebje moraš poznat. Preverjeno!

To je bila verjetno nočitev. Nisem spraševala, ker se je zelo mudilo ;))

:)))))))))))))))
fenomenalno :)))))))))))))))
smeh odmeva po stanovanju.

Le preseneti se in razveseli.

ej kva boš z ženo delu celo uro

jz ti lahk svojo garsonjero oddam, itak sem skoz v službi in plačujem 300 evrov sam za to, da spim in se stuširam
mogoče bi tko lahko pokrila minus na računu
pa še nekdo bi po dolgem zatišju končno sexal v moji postelji

Ha, presenetil bo ženo. Kako? Da jo bo prevaral z drugo?!
Ni mi to najbolj jasno ali nimata svojega “brloga”, da bi to delala doma in za to nič plačala. Vem, da je doma lahko že dolgočanso, vendar plačati za urico toliko denarja, raji ji kupi sexi spodnje perilo, pa bo večje zadovoljstvo.

Daj malo razloži, ker sem zelo firbčen, kaj imaš pravzaprav v mislih.

Gostilna Cirman v Mednem. Cena cca 6.000 sit za eno popoldne. Pa veliko užitkov!

Vojko, a veš, da sprememba dobro de…Ti bi svoji kupil sexi perilo, lepo, tudi jaz ga imam…
Mi je blo pa tudi zelo všeč, ko sem tako mimogrede zadnjič pripomnila, da morva enkrat v pisarni. A misliš, da je minilo več kot tri munute od mojega stavka do realizacije na pisalni mizi?
Želim reči, da sprememba placa tudi dobro de…
S tvojega vidika gledano, ja, je blo zastonj. Če bi pa šla nekam in morala plačat, pa zakaj ne?

in kje je ta štern v ljubljani?

Na Ježici….

kje točno na ježici?

Zaviješ v camp in bos videla…ne mores zgresiti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close