Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ve kdo za maske, ki imajo izrazito mehko in tanko elastiko?

Ve kdo za maske, ki imajo izrazito mehko in tanko elastiko?

Ni mi problem nositi maske. V službi jo imam 8 ur, me je pa skoraj konec od bolečin za ušesom. Tam sem zelo občutljiva in na koncu imam zaradi premočne elastike že vse razboleto za ušesi, nosim tudi očala. Ne vem, če še koga to  moti, ampak meni se od te elastike za ušesi že dobesedno meša, boli me glava, čeprav me sicer nikoli ne.

Spomnim se, da sem spomladi imela maske z veliko mehkejšo in tanjšo elastiko, a zdaj takih ne dobim več. Ve kdo za kake take maske? Hvala.

Tosama Domžale, industrijska ali pa spletna prodajalna – original Medline medicinske, kirurške – mehka raztegljiva vrvica:

http://www.tosamashop.si/104_Medicinski-izdelki/zascitna-sredstva1/i_9163_maska-kirurska-z-elastiko-iir-none27374-a-50kos

Po moje so te iz Tosame klasične. Saj vem, da nimajo trde elastike, samo obstajajo take, ki imajo še veliko tanjšo in mehko. Vem, da sem občutljiva, ampak res težko zdržim. Če ve kdo za maske z ekstra mehko in tanko vrvico, prosim, napišite. Hvala.

Isci maske z vrvico ali pa si na svojo napelji vrvico in jo zavezi okoli glave, ker ce nosis masko 8 ur, veprjamem, da te bolijo usesa, kirurgi imajo maske, ki se zavezejo.

jep, nabavi si maske, ki se zavežejo, ne takih na elastiko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close