Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ve kdo za kakšne tablete za spanje, ki ne zasvojijo in niso antipsihotiki?

Ve kdo za kakšne tablete za spanje, ki ne zasvojijo in niso antipsihotiki?

Mirzaten, ki je Ad, je več kot odličen za težave z nespečnostjo.

Mija iz shova ljubezen po domače vam je čudna. A pacienti na temu forumu pa ne. Potem pa naj še kdo razume ljudi.

Xanax na recept

> Jaz si zavrtim avdio knjigo.  Vedno me uspava.

Kako pa to zgleda? Vrtenje audio knjige?

Odgovor na objavo uporabnika
Hahajaja, 09.05.2022 ob 20:14

Če ti bo kaj v tolažbo,visoko inteligentni ljudje imsjo probleme s spanjem.

HAhaha samo visoko custveni in nervozni ljudje imajo tezave s spanjem, ne pa visoko inteligentni. Razumski lkudje se pac ponoci ne ubadajo s poszavestnimi problemi in z razumom uravnavajo svoje zivce  stres in custva  do zivljenja pa imajo pozitiven in veder odnos! Saj imas samo 2 moznosti : ali si globoko čuteča ali pa si razumno misleča oseba.

Samo smolo moras jemat redno.

Ne enkrart pa mislit da bos takoj spal.

brez kemije, 09.05.2022 ob 15:08

Najdi si zahtevno fizično delo in boš spal kot dojenček. Zvecer boš tako utrujen, da ne boš imel casa smilit se sam sebi.

Ce cel dan garam, zvecer ne morem zaspati od utrujenosti, ceprav drugace sploh nimam tezav s spanjem.

Kamin. Ima enake sestavine kot Dominor. In je cenejši.

Kalmin.

Jaz imam kapljice, naravne in spim celo noč, zjutraj se zbudim kot nova. Meni so top. Imajo pa še zelo veliko drugih pozitivnih učinkov.  Tudi moža več ne slišim kako smrči ?

Deja736, 10.05.2022 ob 21:26

Jaz imam kapljice, naravne in spim celo noč, zjutraj se zbudim kot nova. Meni so top. Imajo pa še zelo veliko drugih pozitivnih učinkov.  Tudi moža več ne slišim kako smrči ?

Katere kapljice pa imas? Hvala in lep dan

Klamin kapljice ali tablete, tablete Dominor so mene rešile že pred 10imi leti ko zaradi stresa v službi nisem mogla sploh več funcionirat. Jemala sem jih 2 leti, zdaj pa po potrebi. Če vem, da bom imela stresen dan vzamem že zjutraj, da se mi misli umirijo in sem bolj zbrana. Zvečer pa, če imam ful enih skrbi in se ne morem umirit. Tako nekako umirijo možgane, da ne razmišljaš neumnosti, da ti ne hodijo po glavi same neumnosti in nepomembne stvari. Ko umiriš glavo, lažje zaspiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close