Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Včerajšnja tema o tekstile house second hand, in vse po 2,5€

Včerajšnja tema o tekstile house second hand, in vse po 2,5€

Včerajšnja tema o Tekstile house second hand, in vse po 2,5€
Pišem, da popravim avtorico včerajšnje teme, da so vsi izdelki po 2,5 €
Niso namreč, daleč od tega da bi bili. Bila danes v trgovini, in tudi predvidevam da lastnica trgovine, vsaki stranki ob vstopu reče: danes je vse po 2,5€
Po nekaj minutah, je vsak opazil, da ni ravno vse po 2,5 € nato pa reče, no ne čisto vse. Ekskluziva ni po 2,5€

Gvant v BTC je definitivno boljši v primerjavi s to trgovino, ki je kar nekaj oblačil zelo umazanih (fleki-madeži Bog ve od česa, zmečkanih do amena, to defenitivno ni za prodajo)

Opazila sem tudi, da ne sprejemajo kartic, in ne menjajo blaga, torej ni reklamacij!!! Medtem, ko Gvant vse to nudi.

Lp

Seveda, da je umazano in zmečkano. To je roba, ki jo ljudje prinesejo na RK in podobnim organizacijam, potem pa jih tam tete prostovoljke zberejo in prodajajo. Ne pa podarijo naprej.

Moj namen je bil zlasti popraviti avtorico včerajšnje teme, in pa prodajalko oziroma predvidevam lastnico trgovine na Resljevi ulici 1, da ne govori stranki in jo NE ZAVAJA , da je danes vse po 2,5 €, potem pa se čez čas popravlja: no ne čisto vse. Ekskluziva seveda ni všeta.

Vsak pa se lahko prepriča sam na lastne oči in ustvari svoje mnenje.

No ja, za 2,5 eur ali morda CELO 6,5 eura pa res ne moreš pričakovat neke tip top ponudbe….

že, že vendar je Anja – avtorica včerajšnjega posta pisala, da so oh in sploh res dobre stvari notri, od priznanih blagovnih znamk, zelo ohranjene oz skoraj nove, da če kdo še ni bil v trgovini, jo naj obišče, saj gre res za top trgovino.

KOPIRAM POST, KJER POZIVA LJUDI NAJ LE OBIŠČEJO SUPER TRGOVINO

Textile house
Textile house second hand
07.02.15 20:05
Živjo!

Naj vam samo posredujem eno zelo zelo dobro informacijo..na Resljevi cesti 1 v Ljubljani se je odprla zelo dobra trgovina Tekstilna HIŠA second hand, imajo vse od otroških, moških, ženskih oblačilo, obutve, športa…in to zelo priznanih znamkah od mexxa, esprita, solivera, bennettona, armanija, calvin kleina, lacoste in sedaj imajo akcijo vse je po 2,5 eura!!!!! Stvari so res kot nove in zelo zelo ugodno..pridite še vi, jaz obiskujem to trgovino že kar redno!!

Lp

Anja

Jaz vecina stvari kupim tam,za sebe in za otroke.se najdejo lepe in dobre stvari,veliko iz h&m,tom tailor,benetton…operem in je kot novo.
Odvisno kako naletis.Jaz grem veckrat pogledat in vedno kaj najdem.

Jaz sem nabavil dvojne hlače … navidez kao malo rabljene a še nikoli oprane… po prvem pranju material razpadel…. očitno gre za ponaredke znanih firm ?

Lp.

100 procentov.
PRAVE FIRME NE RAPADEJO LETA IN LETA

Tam notri sem bila samo enkrat. Premagala me je radovednost, ker sosed kar naprej poje kako dobre stvari dobi tam zelo poceni. Že ob vstopu me je ubil vonj, gneča neznosna, gospa na blagajni je bila prijazna, ampak natlačen prostor in vse zmešano. Sosed veliko kupuje tam, ima čas in točno ve kdaj dobijo robo, takrat leti tja.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Dejstvo je, če si tisti dan med prvimi ko dobijo novo robo, se da dobiti tudi kakšen lep kos znane firme. Potem je pa čedalje bolj pobrano, prvo je znižanje za 50 procentov, potem pa za vse po dva evra in vse po evro, tako nekako gre. Ko je skoraj zastonj je gneča, kaj pametnega pa praktično ni več.

Tele second hand trgovine pri nas so zelo boge. Sem imela priliko videt kakšne so v Amsterdamu.

Ko sem v mestu, grem ponavadi na bus tam na postaji in če je čas, pošnofam po trgovini. Še nikdar nisem nič kupila.
Edino, kar se mi zdi, da se splača, so malo bolj spešl obleke, te pa tudi ne kupuješ za vsak dan, a če rabiš kakšno svečano obleko, se splača it pogledat.

Kakšna koklja, prava babura je napisala tole sporočilo oziroma objavo. Govoriči in čenčari še predno se pozanima. ”Majstor za sve”.
Gre se za podružnice Slovaške firme. Vsa roba je iz tujine. Pravilne cene so na plakatih na oknih in ne na etiketah. Torej če piše vse po 2,5 eur, je vse po 2,5 eur. Exkluzive je 2 metra obešalnikov vsega skupaj v trgovini in v exkluzivo se uvrščajo firmirana oblačila, zato so dražja od ostalih.

Ne poznam trgovine in nisem bila v njej. Ampak, če Slovaki uvažajo te obleke (ki so jih sami uvozili iz Kitajske), potem ne more biti zdravo ne za človeka ne za okolje. Sklepam, da so obleke za 2,5 € sama plastika, v katerih se potiš in onesnažuje okolje.

Če nisi bila v njej, ne govori. Nekaj je plastike, nekaj bombaža ( predvsem majice in srajce) tudi lan in svila se najde. Glede na to, da v njej ne kupujejo s tvojim denarjem pometaj pred svojim pragom.

sem že velikokrat zavila v Textille house na Resljevi. Men so top. Veliko oblek mam že par let,tko da glede kakvosti so mi ok. Kot pa zgornja omenja da je Gvant boljši…. niti podrazno. textille house prodaja nove obleke lanskih kolekcij,ki se niso prodale-mam marsikero znamko od njih kupljeno-slučajno naneslo ko sem zbirala. Gvant je pa dobesedno rabljena roba. S tem da ima textille house na voljo tudi številke za močne (od 48 dalje) Gvant pa ne. Grem večkrat kej pogledat.

Glede cen je pa tko da,ko robo dobijo je pač po ceni kakšrni je okoli recimo 7 ali 10,oo eur na kos,potem skozi tedne se znižuje. nemalokrat imajo akcije po 2,5 eura celo po 1 euro. Treba je it tja,sam vidt in prebrskat. Men je textille house top.

"Življenje in Svoboda"

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close