Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Včeraj sm prvič fafal tipu. Strah

Včeraj sm prvič fafal tipu. Strah

Sem mogu probat. Zdaj me skrbi da sem se mogoče kaj okužil. Je možno če sm samo fafu

Odgovor na objavo uporabnika
okxasic, 23.08.2022 ob 12:16

Sem mogu probat. Zdaj me skrbi da sem se mogoče kaj okužil. Je možno če sm samo fafu

če ti je zraven še kakal v usta

gnus!

Ti boš šel v hell.

abi ga lahk še men mal?

O ti perverzni prasec! Marsikaj si teoretično lahko dobil. Pedri so polni bolezni, ker se gonijo križem kražem kakor psi.

Povej zdravniku, da te naroči na različna testiranja ob različnih časih, ko se bo lahko že videlo.

Pa pojdi na reparativno psihoterapijo, da se v prihodnje otreseš teh spolnih motenj.

Ne skrbi, nič se ne prenaša tako. Še z nezaščitenim spolnim odnosom se nič ne prenaša.  Statistike ti vse povedo  – pri nas ni okuženih gejev. Aidsa v Sloveniji sploh ni. Ostale bolezni so pa skoraj neškodljive.  Resno mislim. Vse je samo propaganda in ustvarjanje kaosa. Sprosti se in uživaj življenje, jej nepredelano hrano, hodi v gozd in ne boj se bolezni.

Zdravnica

Ti si en bolan peder, zato te bolezni iz zagrenjenosti privoščiš tudi drugim. Sram te bodi! Pa celo napišeš, da si zdravnica. Psihopat hudičev!

Sem posrana kokoš, kokošji drek, to temo sem odprl jaz, to lahko vsi vidite❗??????

Aids se ne prenaša s spolnim odnosom.

Poznaš koga z aidsom? Si slišal za koga z aidsem?

Odgovor na objavo uporabnika
Jazzz, 23.08.2022 ob 19:05

Aids se ne prenaša s spolnim odnosom.

Poznaš koga z aidsom? Si slišal za koga z aidsem?

To je bolezen pedrov, tako kot opičje koze❗ ??????

ti si opica

Pedri ste še bolj primitivni od primatov!

primitiven si ti

Za uporabnika “Kokoši”

ti imaš pa res kokoši v glavi – citiram “To je bolezen pedrov, tako kot opičje koze”

Prvi niso pedri, so gay-ji, če imaš tako mišljenje, je žalostno. Se vidi, da si ti “navadna pederčina” oprosti ali ne morem drugače se izrazit. Vzami kako literaturo o spolnih belezni v roke in potem komentiraj.

Lp pero

Naj najprej admin briše bedake spodaj, ker to ni več niti za odpirat. Ali pa naj naredi poseben forum za kretene!

Če si fafal, se hiva “načeloma” nisi mogel nalezt, razen v primeru, da imaš v ustih kako rano, on je bil pa kužen. Več verjetnosti imaš, da si fasal kakšen spb (pejt na testiranjem, da ne preneseš na koga!).

Ampak to je samo “verjetnost”, ki je najmanjša, če si probal 1x in bolj sprobavaš, bolj se veča. Fajn je, da si zrihtaš enega zanesljivega frenda in ne probavaš z neznanimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close